Хо-хо хо...Весела Коледа

• 32 437
  • 558
  •   1
Отговори
# 75
Ники, честит рожден ден  Hug Да си здрава и усмихната, много щастливи моменти и късмет. И поне още едно красиво детенце като Бела Heart Eyes   bouquet

Ренка, браво наистина. Колко е малък и прави фраза. Вики отскоро ги прави. Онзи ден един приятел на мъжа ми беше в нас и гледаха Планета. И сутринта става шоколадка взима дистанционното и ми вика "пуска музи кака пее"  Crazy Пък виж твоето детенце грозде си поискало, сладурче  Heart Eyes

# 76
Честит рожден ден Ники!От сърце ти желая да си много здрава,обичана жена и мама и все така лъчезарна!А в скоро време прекрасното ви семейство да се сдобие с още един член.Целувки от нас тримата

# 77
Честит рожден ден, Никче! Бъди здрава и се радвай на обичта на вечно усмихнатата Бела и на татко й!     bouquet

Момичета, не се сърдете на тези, които по една или друга причина не пишат вече или поне пишат изключително рядко. Толкова силно ми се ще да настъпи денят, в който никой да няма нужда от съществуването на три форума в бг-мама - на родителите на дечица с увреждания, проблемното забременяване и този.  Hug Hug Hug

# 78
  • София
 newsm59Никче, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много усмихната. Нека в дома ви винаги да има разбирателство.   bouquet  party023

# 79
 newsm59 , Niki,   bouquet

# 80
Ники, Честит рожден ден! Бъди здрава и обичана. Желая много здраве на всичките ти любими хора, за да си щастлива.   bouquet   bouquet  Hug

# 81
Никиии , Да си жива и здрава и много ама много щастлива.Пожелавам ти професионален успех и по- малко пациенти като мен , че ще се видиш в чудо. Mr. Green
Мале, Мече ама то кога мина тва време... направо времето лети.Много е сладка.

# 82
Ники, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! - Да си здрава, щастлива и много обичана!

И каквито хубави деца правите непременно ви пожелавам Бела да се сдобие с братче/сестриче Mr. Green
Ако утре ви изпусна, моля умножете пожеланията по 2  Hug ще водим Дени на гости на леля и.

# 83

Ники, Честит празник! Здраве и много късмет ти желая!

# 84
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НИКИ!
ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

# 85
  • Пловдив
Честит Рожден ден Ники!!!!Пожелаваме ти много здраве и щастливи мигове на теб и на цялото ти семейство!  bouquet  bouquet  bouquet

# 86
                                                   Честит Рожден Ден, Ники !!       
       Пожелавам ти преди всичко здраве, семейно щастие и много успехи в живота !!!

# 87
Ники, честит рожден ден и от мен. Желая ти да си здрава и много щастлива  newsm51.

# 88
Ники Честит Рожден Ден. Много здраве и щастие на цялото ви семейство и поне още едно бебче.  bouquet

# 89
Хо-хо-хо! Добър вечер от нас, дето сме си 2 в 1 все още  Simple Smile
Малкият ми шушон има свои виждане и преценка за момента, в който да ни изненада. 3-ти си мина и замина, аз през ден съм в болницата за записи на тоновете, които според доФтора ми са идеални. Но нито следа от контракции или други признаци за предстоящо събитие. Утре пак съм на запис и ако младежът не тръгне сам, в понеделник ще ме приемат за предизвикване на раждане.
И прозорци мих, и клякам, и ставам, чистя, абе не сядам на д-то си, а нашичкия си кротува. Лелите му вече нямат търпение да се срещнат с него и ме обявиха за нахална, задето съм се стиснала и не съм пускала младежа на свобода.

И пак да кажа, както се случи и преди време - не пиша, защото имах много работа и защото търчахме по новата колиба. Но си мисля за вас с най-мили чувства. Не съм забравила кой ме прие тук, когато преди почти две години болката и страховете ми можеха да бъдат чути и разбрани от хората, преживели същото.

Надявам се и сега, когато очаквам моето бебе, да ми дадете от онази сила, която почерпих от всички вас тук. Hug

Честит рожден ден, Ники! Бъди здрава, усмихната, обичана и щастлива заедно с твоите любими хора!

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 23:44 от Шушу

Общи условия

Активация на акаунт