и той беше от тези-малкоооо по-трудните за захващане на нещо...Но почне ли го-Никой да не е на среща...Подбутвай го...както само любовта може
Козирозите са общителни, нуждаят се от одобрението на хората около тях - не ласкателството им, обичат да знаят, че някой има нужда от тях и винаги може да разчитате на козирогче, то е чувствително, добричко, умно, лоялно, трудолюбиво и упорито, с интересно чувство за хумор, дава мило и драго за семейството си до н-то коляно, колкото повече одъртяват, толкова по-младежки дух показват:) (Край на рекламата:)

( Много са зависими, страх ги е, че не знаят как да се оправят в тоя "материален" свят (или поне аз така го усещам), страх ги е да не те загубят и само гледат да те вържат някъде, като почнат да губят контрол шаш и паника, което също не мога да понасям. Или може би всички жени са така? Аз да не съм домашен любимец ?!? А може би им изглеждам твърде несериозен. Всъщност съвсем не съм, но май правя такова впечатление.
Стига да и покажеш,как и кога да се държи с теб,да опипва ситуацията и тн. Аз съм отстъпчива към моята половинка тъй като той е по-властният,по-мъдър е е от мен в доста ситуаци,а и по-голям. Гледам да се вслушвам в неговите думи,не обичам да споря с него,защото няма смисъл всеки си знае неговата песен.
Свикнеш ли и на тези изблици ще бъдеш много щастлив
Препоръчани теми