Мъжът Козирог

• 135 087
  • 880
  •   1
Отговори
# 135
Не знам дали е подходящо да се включа,търсех друга тема,но като попаднах на тази...не издържах.Преди 7 години Го срещнах.КОЗИРОГ.Влезе ми под кожата с галантност/доколкото могат/,уважение,домошарство и какво ли не още.Оженихме се,родиха ни се 2 прекрасни деца.Дойде момент в който аз работех,а той беше всичко останало за семейството/което включва и син на почти 18 от друга моя връзка/-воденето ми и взимане от работа,същото за малките,но за градина,логопед,лекар и ...Пазаруваше,готвеше,чистеше.Отдаден изцяло на нас.Единствените му "забежки"бяха мачове по телевизията-във вкъщи-не другаде,и от време навреме риболов,като за продължителен период ние бяхме с него.Беше млад пенсионер,чиято пенсия не доживя.Но темата е Мъжа-Козирог.За мен Той е най всеотдайния,обичащ,даващ,верен,достоен за Голяма Любов.Загубихме го ненадейно преди 9 дни и просто си отиде един цял свят.За това единственото,което мога да Ви кажа скъпи мами имащи до себе си Мъж-Козирог:Обичайте го,глезете го,пазето го.Какъвто и да е,Той е Единствения.Извинете ме за нахлуването в темата Ви и Ви пожелавам безоблачни дни в бъдещия Ви живот!

# 136
helen69, много чувствено и вярно!
разплака ме...
Но моя е и Чичо Срудж , което може и да е за добро , защото аз съм с широки пръсти....

# 137
Рòса бъди сигурна,че щом си го срещнала и сте заедно,има за какво.Всичко,което градите заедно е за добро.Никак не е важно,че ти си широкопръста,а той не.Явно е,че има компенсация.Просто го обичай и му го показвай винаги когато можеш.Защото дори и една изпусната възможност,после тежи неимоверно.

# 138
Много неща пропускаме, забързани и изнервени от ежедневието.
Двайсет години сме заедно, има ммоменти , в които се чудя какво съм харесала преди време у него, но знам , че ако не е той много неща нямаше да имам, освен двамата големи сина, разбира се.
Ама много големи инатиииии! Grinning

# 139
Защо не пишете момичета?Настъпи времето на Вашите момчета!Аз се включих по тежък повод,но мога отново и отново да повтарям-Мъжа-Козирог.За мен Той е най всеотдайния,обичащ,даващ,верен,достоен за Голяма Любов.Обичайте го,глезете го,пазете го.Какъвто и да е,Той е Единствения.Прощавайте леките му му отклонения,Вие също сигурно си имате Вашите!Важното е да се приемете такива каквито сте,да си прощавате и да се допълвате.Бъдете сигурни,че е възможно.Ние бяхме такива-колкото различни,толкова и еднакви.За това тези 7 години не съм и разбрала как преминаха.Обичахме се толкова,колкото и в началото-може би дори и повече.Не изпускайте малките моменти,всичко пропуснато тежи неимоверно много!Обичайте се и дано следващата година да е по-благосклонна към всички ни! Hug

# 140
11 години с коза  Twisted Evil УЖАС!
От вчера съм му бясна ама бясна.
За пояснение аз съм Телец.
Полудявам когато срещна такъв егоизъм, че даже няма как да го опишеш. Всичко е мой проблем. Развалила ми се колата - ОПРАВЯЙ СЕ! Детето болно - ОПРАВЯЙ СЕ!
Аз имам 129173 неща на главата не мога да мисля и за твоите глупости!
Като го чуя това и побеснявам казвам Ви.
Ходя на работа, грижа се за сметките, гледам си детето сама. За вкъщи се сещате, че даже не знае как да пусне пералня, а чинии мие на две години веднъж, че май вече и три станаха.
Пари не можеш да искаш ти работиш оправяй се.
Много често се чудя за какво го трая, но истината е че ми е влезнал под кожата и трудно ще го махна от там. Но определено ще има промени.
От сноши не му говоря сл;ед като ми затвори телефона понеже видиш ли си съм си позволила да го занимавам с това, че колата ми отново ме е оставала насред пътя. Пълен игнор докато не избухне или не предприеме жестове за оправяне на отношенията.

# 141
WomanitKa искрено се изненадвам на това,което споделяш.Толкова ми е чуждо...При нас беше обратното-пазаруваше,готвеше,чистеше,миеше съдовете,гледаше малките,мен ме глезеше като ме обгрижваше постоянно...Явно има огромни разлики от човек до човек подвластен на една зодия...Може би асцедента играе някаква роля...

# 142
WomanitKa искрено се изненадвам на това,което споделяш.Толкова ми е чуждо...При нас беше обратното-пазаруваше,готвеше,чистеше,миеше съдовете,гледаше малките,мен ме глезеше като ме обгрижваше постоянно...Явно има огромни разлики от човек до човек подвластен на една зодия...Може би асцедента играе някаква роля...

Хелън, сигурна ли си че е бил Козирог? Извинявай,че така директно те питам, но това което описваш не е типично за тези мъже.

# 143
Кое не е типично! Моя също готви , чисти, ... Нямам оплаквания , освен , че е стиснат , както съм писала преди...

Роден е на 08.01. типичен козирог.
Но това не до зодия , а май до възпитание.... Да помага.

# 144
Ами роден е на 17.01.Виж за асцедента...не знам.Не знам,кое е типичното ,но при нас нещата бяха такива.Може би когато намерят човека...не знам как ще прозвучи,но знам ли?Когато се запознахме,той беше на 45г.с два брака зад гърба си,2 големи деца с които нямаше контакти допреди няколко месеца...Но нашето семейство стана,беше всичко за него.Толкова отдаден...Е имаше си и чисто мъжки "забежки"-футбол,риболов...но ВИНАГИ НИЕ бяхме на първо място.Така,че с открито сърце казвам,че за мен ТОЙ е ЕДИНСТВЕНИЯ!

# 145
  • Добрич
И аз бих се "оплакала" от моя Козирог.От 2 дни му повтарям да сложи един рафт в банята,и сме все на скандал заради това.Толкова мързелив,не сменя дори крушката като изгори,стои на тъмно.Понякога има проблясъци,но понякога.Така ми е трудно с него,все мрънка за нещо,държи се като жената във връзката-а аз очаквам да се грижи за мен.

# 146
Pipitu сигурно ще го повториш още няколко пъти...Но бъди сигурна,че захване ли се да оправя каквото е да е в дома Ви ще бъде О.К.Независимо,че Моят Козирог вече го няма Cryи той беше от тези-малкоооо по-трудните за захващане на нещо...Но почне ли го-Никой да не е на среща...Подбутвай го...както само любовта може txtloves Hug

# 147
Аз съм жена козирог, имала съм гаджета козирози, имам роднини и приятели козирози. Прочетох повечето мнения в темата, с някои неща съм съгласна - с други не. Да, мълчаливи сме и трудно споделяме, защото не смятаме да товарим хората с нашите грижи, говоря за сериозни неща, които ни терзаят, не ежедневни дреболии. С майка ми споделих най-големите си детски страхове като станах на 30. Това малко трудно ще го промените в козирога. Има хора, които успяват да намерят път до козирога и такива, които не успяват - за тях козирогът е труден характер. Та време е за самореклама Stuck Out Tongue Козирозите са общителни, нуждаят се от одобрението на хората около тях - не ласкателството им, обичат да знаят, че някой има нужда от тях и винаги може да разчитате на козирогче, то е чувствително, добричко, умно, лоялно, трудолюбиво и упорито, с интересно чувство за хумор, дава мило и драго за семейството си до н-то коляно, колкото повече одъртяват, толкова по-младежки дух показват:) (Край на рекламата:)

Съгласна съм с това. От три години живея с Козирог,аз съм Телец,честно да ви кажа отстъпвам пред пеперливият му нрав,когато трябва,тъй като не обичам да ми развалят спокойствието с детски прищевки. На моменти се съгласявам с него само и само да има мир и любов,пък после правя каквото си искам  Laughing  Имаме сходни характери и успяваме някак си да се допълним.
Все той правият,а аз кривата  Confused Но нали съм Теле и доста,често му показвам,че греши тихо и кротко  Twisted Evil Като почне да мърмори се правя,че не го чувам,да си мрънка колкото си иска,после като му мине хххммм говорим спокойно и в повечето случаи успявам да получа това,което искам.

За мен Козирога когато е сексуално задоволен, наспан,нахранен,изпран и изгладен е най-добър,едно от нещата да куца и всичко отива подяволите  Grinning
Не пипа нищо вкъщи,ако не почна да мърморя,така е научен и израстнал вкъща,където мъжете са като крале,Мисли си ,че и при мен ще мине този номер,но уви аз все се правя,че не разбирам,че не мога и той идва и ми помага.
Като захване нещо го прави много добре.
Няма нещо за което да съм го помолила и той да не го е свършил,може да повторя и да потретя,но така става,тъй като забравя много.
Работохолик,работи от сутрин до вечер,не харчи пари,за сметка на мен,леко стиснат,но съм му наела цаката Simple Smile
Голям лигльо е на моменти,но само пред мен,напикавала съм се от смях с него Simple Smile
Когато той мълчи на мен ми е мн хубаво,тъй като и аз обичам мълчанието,гушкаме и така можем да изкараме цяла нощ без да кажем нещо.
Когато е разтроен и притеснен относно работата,никога не го питам какво що,когато той реши идва и си казва всичко Grinning
Лесно е да се живее с Козирог стига да го разбираш,почнеш ли да го притискаш до стената си аут от живота му.
Много ревнив брееее ей това много ме дразни.Съкън не си слагай мн грим,сложи си по-дълга блуза вижда ти се гъза,сложи друга блуза виждат ти се гърдите,пппфффф направо понякога ми иде да го фрасна.
Пък аз му давам карт бланш и съм му казала,че когато мен ме няма,може да ходи на платената улица и да си задоволява нуждите там. За какво ме ревнува,аз няма да избягам с друг обичам си го и държа на него.

Имам доста приятелки и приятели Кози със всички се разбирам много добре.

# 148
Някой беше попитал какво харесват мъжете Козирог.
Аз съм мъж от тази зодия, луна в рак, асц телец, марс в овен венера стрелец и т.н. ако някой се интересува и съвсем откровено мога да си призная, че живея в постоянни вътрешни противоречия и изобщо не знам какво искам. Може би съм твърде млад, на 24 г. съм..
Не се разбирам изобщо с въздушните хора, нямат смелост и постоянно говорят заради самия разговор. Аз лично не мога така и ме дразни, ако няма някаква практическа насока предпочитам да не говоря, дори и да искам, не знам какво да кажа. Поне са отстъпчиви.
Огнените ми харесват, смели и искрени и дейни, вярват в себе си и са винаги готови за смях и новости, приключения, обаче като почнат да драматизират или да виждат само себе си и се отегчавам.
Земните естествено ми харесват, като попадна на такъв човек и направо е облекчение, разбираме се с 2 думи, като трябва нещо, сядаме бачкаме и го правим, вместо да изгубим 10 часа в празни приказки, мързелуваме си, наслаждаваме се на тишината и така, особено жените телец, само като ги видя и ми се прищява да ..такова..
Девите не ми харесват, страхливи са и мислят, вместо да действат и правят от мухата слон, без да се усещат. Имам такива приятели, могат да изгубят два дни в анализ, вместо просто да седнат и да го свършат и да продължаваме нататък.
Обаче са сговорчиви.
Въобще, ината ми е голям проблем, липсва ми всякаква гъвкавост, все едно искам или не искам не мога да се примирявам, подчинявам или променям мнението и за това поне съм благодарен на сговорчивите хора, отстъпват и ми спестяват душевните терзания и блъскането с рогата.
Таа, водните хора харесвам най-много, не знам защо, но съм готов да направя всичко за тях.
Виждам как се лутат като мен из лабиринти и винаги се опитвам да ги подкрепя, доколкото мога.
Въобще, подкрепяме се взаимно, всичко за любовта и приятелството, пък нека света отива по дяволите! Обаче не мога да започна връзка с момиче от тази стихия Sad( Много са зависими, страх ги е, че не знаят как да се оправят в тоя "материален" свят (или поне аз така го усещам), страх ги е да не те загубят и само гледат да те вържат някъде, като почнат да губят контрол шаш и паника, което също не мога да понасям. Или може би всички жени са така? Аз да не съм домашен любимец ?!? А може би им изглеждам твърде несериозен. Всъщност съвсем не съм, но май правя такова впечатление.
Страшно много харесвам жените Скорпион, имам чувството, че сме някак еднакви, много е неземно странно и хубаво и изобщо всичко в тях много ми харесва, обачее, дето има една приказка за двата остри камъка...Някак реагират на всяко нещо импулсивно, много ми харесва това, обаче аз съм същия и просто...много тегаво. И не мога да търпя да ме командват, те също, а пък и двамата искаме да го правим същевременно. Което не пречи да си помагаме за всяко нещо, независимо от всичко. Никога не бих могъл да предам момиче скорпион.
В общи линии харесвам сериозните неща, сериозните разговори, нещата които имат по-дълбок смисъл, свободата, уединението и да работя.
Много често сам не се понасям и искам да съм сам докато ми мине. После пак съм си същия.
Не мога да разбера защо хората не го разбират това, ами гледат да ми "помогнат" и да ми се набъркат в работите. Може би имам много повече неща на ум отколкото изглежда.. Не обичам да споделям и не обичам да ми помагат. Като има нещо сам ще се оправя, моя си работа.
Така че...за момента просто си работя и събирам пари пък да видим какво ще стане с тоя живот..

P.S. Бих искал само да добавя, че нещата, които съм написал, са мое лично мнение и не желая да ангажирам никого с него

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 07:25 от koigoebe

# 149
koigoebe ня теб ти трябва едно Теле и ще си оправиш проблемите Simple Smile Стига да и покажеш,как и кога да се държи с теб,да опипва ситуацията и тн. Аз съм отстъпчива към моята половинка тъй като той е по-властният,по-мъдър е е от мен в доста ситуаци,а и по-голям. Гледам да се вслушвам в неговите думи,не обичам да споря с него,защото няма смисъл всеки си знае неговата песен.

Ако намериш сродна душа,която да отговаря на твоите критерии грабвай я и не му мисли. Според мен Козирога е много нерешителен спрямо избора си на жена все вижда недостатъци,затова пак ти казвам както го научиш едно куче така ще си отиде Simple Smile

Жените телец по-принцип не си показват от какво се страхуват,винаги изглеждат силни и корави като скали,но зад тази същност се крие една много спокойна и тиха душичка,която изгригва като вулкан един път месечно и утихва със скоростта на светлината Simple Smile Свикнеш ли и на тези изблици ще бъдеш много щастлив Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт