Мъжът Козирог

• 135 548
  • 880
  •   1
Отговори
# 375
Козирогът определено не е по изразяването на чувства, ако не се налага. А се налага, ако усети, че губи позиции.
Момчето в чужбина се страхува за връзката, затова е така любвеобилен, аз също не мисля, че се преструва. Като се съберете, отново ще замлъкне, което не значи, че няма да го изпитва. flowy, темата дава доста добра картина на връзката с Козирог, с известна условност, разбира се, сама прецени дали ти допада.
ChristaBella, според мен си му позволила да се чувства много сигурен в теб, затова не си прави труда да си нарушава плановете. Опитай леко да се отдръпнеш, не демонстративно, че ще се заинати - примерно: съжалявам, но днес не мога едикаквоси  Grinning, разсеяно пропускаш привична целувка или нещо от тоя род. Важното е да нарушиш статуквото, ако е типичен козирог, ще включи бързо.
Във всеки случай, със заповеди и скандали нищо не се постига при тая зодия.

Цитат
Но много пъти съм виждала как невъзможни мъже се променят от жените си и стават коренно различни. Някак си вярвам, че всеки човек е врата/освен наистина увредените и негодните/ и ако ти притежаваш правилния ключ може да бъде отворена врата за теб.
Никой не се променя наистина, променя се само желанието му да преодолее себе си в зависимост от това, какво му позволява средата. Ако се опитваш по нечии чужд прийом да форматираш тази среда, или пък си мислиш, че нещо ти се полага по презумпция, неуспехът е сигурен.

# 376
Благодаря за съвета, ще опитам! Макар, че се виждаме за 15 минути на ден, утре ще се опитам и това да му откажа  Twisted Evil Но до колкото го познавам или няма да се усети или ще ме пита какво има, а не знам какво да му кажа, след като истината никога не ми е вършила работа  Grinning

# 377
  • Тра-ла-ла
Далеч съм от мисълта, че на този свят всеки трябва да се разбира с всеки. Колкото хора, толкова и характери. Не смятам, че трябва при всеки да прилагам специален поход, трикчета и т.н. Това е загуба на време, нерви и т.н. А и да бъда лисичка и да манипулирам мъжа до мен също не ме бива. Струва ми се неуважително и към мен, и към него. Трябва да търсим сродна душа, а не да се мъчим да префасонираме някой, който не ни е сроден. В крайна сметка за всеки влак си има пътници. Качваш се, стоиш малко и ако не ти хареса - слизаш. На някой друг пък ще му хареса.

Моят Козирог твърдеше, че уж се бил променил. Беше ми благодарен за много неща. Уж все анализираше грешките си. Уви, промяната беше само в неговата глава. Аз видях едно голямо нищо. Откровено съм му казвала, че той жена няма да свърти, ако с всички се държи така както с мен.

usmihni_mi_se, това с отдръпването го направих. В момента, в който осъзнах кои са му приоритетите и няколко пъти в прав текст ми се казваше, че има по-важни неща при условие, че се виждахме по-рядко и бяхме от различни градове. И реших 1во да гледам себе си, моя си кеф и свободно време и после него. Ей, стана страшно. Веднага бях обвинена, че не съм мислила за него, че другите са ми по-важни от него. Опитах се да му обясня, че той сам си постлал това. И аз няма цял живот да чакам някой да благоволи да отдели от ценното си време за мен и после да ми го натяква. Но, не, той не прие тези аргументи и продължи да ме обвинява, че аз съм егоист  Mr. Green

# 378
Мила, твоят наистина е бил много проклет и доста егоистичен според мен. Като му даваш внимание те пренебрегва, като не му даваш - скандал. Ужасно. Мога да си представя как си си отдъхнала сега. Представям си как и аз бих си отдъхнала, но като гледам днешните мъже честно казано страх си ме хваща. Трябва твъъърде много да ми писне или да ме настъпят или предадат, че да предпочета да съм сама, отколкото с предателя. Моят не е толкова и не ми вдига скандали за нищо, само постоянно прави забележки и хапливи коментари, защото съм твърде неперфектно същество според него, иначе рядко се заяжда от ревност, и наистина считам, че ми е сродна душа, но просто искам да го накарам да ми показва, че ме обича и че ме желае и че съм важна за него и че мога да бъда и на първо място. Като го питах защо Работата и фитнеса и приятелите и семейството му са преди мен, каза, че от работата и фитнеса аз съм щяла да се облагодетелствам, а за другите две неща не било вярно  Grinning  Laughing Не мога с техните простотии, понякога ми става смешно чак  Laughing

# 379
  • София
Криста Бела според мене щом за 7 години не се е променил.няма и да го направи.
Не си неговия човек,нито той твоя.Явно той е от тежките като характер козирог.
Забелязала съм че скандала е последното нещо ,което ще ти помогне с козирога.
Аз когато му е нервно изобщо не го закачам.Ако понякога ми каже нещо си замълчавам и след някой ден когато е в натроение му обяснявам какво е казал и че ме е засегнал.Тогава му става супер тъпо .Но акотръгна да се карам с него ,когато е във фаза става мазало.
То за 11 години връзка се е случвало сигурно 4 пъти да има скандал.
Моя мъж пък много обича да го гушкаме .Даже се сърди.Особено с малката постоянно се лигавят,гушкат ,целуват...
МНого неща мога да пиша за мъжа козирог.Истината е ,че са страшно странни и много рядко човек може да издържи с тях и да им влезне под кожата .

# 380
  • София
Моят е същия, с тази разлика, че сексуални винаги си е активен и с това най-лесно мога да го примамя  Laughing Дори в най-тежкия скандал или ако е някъде си...подхвърля ли му нещо, веднага ме "напада". Често съм използвала този способ, защото мк е писнало да сме скарани, той нали въобще не възнамерява да направи първата крачка, а на мен ми е писнало да го дундуркам по 100 часа да се отсърди(за нещо, за което той е направил и реално аз съм направила опит да се разсърдя), събличам се гола...само да ми мерне крака и всичко е ясно нататък. И досега си е така, в сексуалбо отношение винаги сме били добре, освен, когато мен ме е мързяло  hahaha
Аз бих била искрена. На този етап, след 7 г. това е единствения вариант. Сядате, говориш, каквото имаш да казваш...ако реагира положително-даваш още 1 шанс. Ако не-по пътя. Няма какво да го чакаш, да губиш време. Някъде има човвк, който ще те обича, най-малкото ще заживеете заедно.

# 381
  • София
mmoonnii определено подкрепям твоето мнение
Цитат
Истината е ,че са страшно странни и много рядко човек може да издържи с тях и да им влезне под кожата .
, истината е , че под кожата им може да влезне човек , който те преценят да допуснат .
Моят Козирог е от най-най-най-трудните и тежки случай , костваше ми 3 години изпълнени с безброй скандали , раздели , събиране на багажи и тн. , бях млада , амбицирана и глупава , вярваща , че мога да променя света  newsm78 . След този толкова тежък период се напаснахме до голяма степен , не че не се караме и то главно за страшни тъпотии , но с времето осъзнах , че няма друг човек на който мога да разчитам повече ( освен майка ми разбира се ) . Обича ме повече от всичко и винаги съм била на първо място след работата разбира се  Joy Joy , но това е неизбежно , а и все пак работи за нас не за себе си и така.
Търпение , много любов и малко лудост - това е начина да се разбереш с един козирог иначе е невъзможно.

# 382
  • София

Търпение , много любов и малко лудост - това е начина да се разбереш с един козирог иначе е невъзможно.
За това съм на 100 процента съгласна

# 383
Някак започва да ми става странно това, че щом не показва чувства, държи се по-студено и дистанцирано, не ви обича или ви е сложил в треха глуха по приоритети. Много погрешно тълкувание.
Да, със скандали нищо не се постига, по-скоро се влошават нещата. Няма и да го промените, колкото по-настъпателни ставате, толкова по-голяма съпротива оказва. И отново съм в пълно съгласие с usmihni_mi_se. От 15 години сме заедно, но аз съм доста по-студен човек, поради което нямам никакъв проблем в това отношение. Не обичам лиготии, много да ме прегръщат и целуват и обикновено го отблъсквам често, при което той сам търси близост и нежност. Затова и по-назад написах - не мога да си го представя с някаква любвеобилна жена, търсеща и изискваща, а като прочетох първото мнение на ChristaBella чак ми стана жал.

# 384
  • Тра-ла-ла
Някак започва да ми става странно това, че щом не показва чувства, държи се по-студено и дистанцирано, не ви обича или ви е сложил в треха глуха по приоритети. Много погрешно тълкувание.
Те вариантите са 2 - държи се студено, защото е дърво. Или държи се студено, защото не държи на човека до себе си. Това е вечната дилема на жените - да разберат къде е истината (при повечето мъже (без оглед на зодията). При Козирога е трудно да се разбере дали обича една жена или просто държи на нея. Поведението му не се различава в 2та случая Whistling

За приоритетите и третата глуха не се изхожда от студенината и чуденките в стил "обичаме-не ме обича", а от ежедневната борба да се наместим в живота на Козирога. Давам ти пример с моето рогато - работеше 7 дни в седмицата, защото той така е решил (да не изтърве нещо Money). Съответно никога не можехме да излезем някъде за 1 цял ден. За една година съм успявала 3-4 пъти да го насиля да си пусне свободен ден(сам си е шеф) и ми излизаше през носа с намеци каква голяма жертва е направил и какво е изтървал като не е бил на работа. #Crazy Като добавим и това, че връзката ни беше от разстояние...значи аз се прибирам в родния град за 4-5 дни до 2 седмици, той е предупреден поне 1 седмица предварително и отново не намира време да се видим, освен вечерите. ooooh! Примери имам десетки. Надявам се този е бил красноречив относно приоритетите на Козирога.

# 385
Джулая, няма начин, ако не се прилага специален подход да живееш в мир, независимо с кого - майка, дете, съпруг, колега... Успешното общуване е въпрос на компромис. Мен повече ме натоварват скапаните отношения, отколкото да се съобразя с нечия особеност. Разбира се, процесът трябва да е двустранен, ясно е и че компромисите си имат точни параметри.
Всеки трябва да си прецени за себе си кое му е важно и ако партньорът удовлетворява повечето изисквания, съобразяването с някои особености изобщо не тежи. При вас, явно, различията са били над допустимите за успешна връзка.

# 386
evencee , страшно си права, студенината не значи липса на любов, аз също не съм любвеобвилна и даже не го закачам изобщо, не ми трябва някой да ме лигави, просто искам да ми се показва любов, то е в начина, по който те гледа, в малките жестове, в действията, които върши, може да не ми каже липсваш ми, но да дойде при мен и да си личи, че му липсвам, да се радва на компанията ми, да не ми казва за всяко нещо оправяй се, твой проблем е, въпреки, че знае, че той е единственият човек, който може да ми помогне в момента и няма какво друго да се направи...  Аз съм сигурна, че ме обича, въпреки, че е студен, когато опре ножа до кокала ми е казвал страхотни неща - че съм най-истинската и честна жена, която познава, че имам страхотна ценностна система, че съм умна, че не може да си представи друга жена да е с него, че иска аз да съм жената, която да отглежда и възпитава децата му и т.н.... Но само като види зора  Joy Иначе не го търси, да си учи, да си работи, да си върши неговите неща и като свърши всичко на края на деня ако остане време ще поиска да те види за между 15 минути и 2-3 часа  Joy  hahaha

# 387
  • Тра-ла-ла
Жените сме малко мазохистки, щом не се отказваме от мъже, с които очевидно не сме една порода. Аз лично отдавна минах етапа, в който правих големи компромиси и се самозаблуждавах, че някой ме обича, ако ще и всичко в поведението му да крещи обратното. И подаяния не чакам от мъжете. Ще се моля аз на някой мъж да ми отделя време...как пък не.  Tired

usmihni_mi_se, не си мисли, че винаги съм с голямата брадва Grinning Даже напротив. Цял живот съм била прекалено добра и толерантна. За това и все съм заобиколена от егоисти. Сега се уча как аз да бъда зла Laughing

ТУК има едно кратко и точно описание на негативните черти на Козирога.

# 388
  • София
Вашите мъже как са с обноските?Моя хич не обича да поздравява.Дори и да има някой в нас .Влиза и нищо.Това мн ме дразни

# 389
  • Тра-ла-ла
Пън отвсякъде. Първичен. Груб. Честно да си призная на моменти ме е било срам от него как се държи като е сред хора. Все едно съм го хванала от гората.

Общи условия

Активация на акаунт