Мъжът Козирог

• 135 819
  • 880
  •   1
Отговори
# 525
Три от най- близките ми приятелки са омъжени за козирози. И погледнато от страни, те наистина се стремят към съвършенство... Всичко което правят е крачка по пътя нагоре... Твърде егоцентрични и властни, но определено излъчват достойнство  Rolling Eyes И жените до тях са стойностни.
Аз лично, не съм имала отношения с козирог до сега, но за мен са били мъжкари... Имам две приятелки козирог, изключително лоялни и отдадени на отношенията си, борбени, можещи  Rolling Eyes Или аз виждам само доброто в хората....и съм твърде наивна  Close

# 526
Джулая е много права, поне моите наблюдения също са такива. Моят козел и той с малко се задоволява, много драми сме имали по въпроса, с времето свикна, че трябва да върви с моята стъпка (телец  Laughing) иначе няма да ги бъдат нещата. Но факт, непоклатими са. Много трудно ще го жегнеш, ще го нараниш, ще му смажеш достойнството.

# 527
Значи, това животно е без сърце  Rolling Eyes
Мамка му, ревът че, всички жени са еднакви....видят ли красив мъж и веднага разтварят краката....,а те се държат като ходещи вибратори  Close

# 528
  • София
Аз не мисля, че се задоволяват с малко, да не кажа, че са доста алчни и рядко са наистина доволни от това, което имат.Големи мрънкачи са и все гледат в чуждото канче (обикновено на някой известен и богат).
Не ги радват богатства от рода на семейство, здраве, дете, любов...Хайде детето им е радост, но любовта...тя е нещо, за което им е все едно.
Прави ми впечатление, че връзките и отношенията с жените по-скоро са нещо, което трябва да имат, нещо, в което трябва да са добри. Дава престиж,прави ги вървежни, показва способности в свалянето на жени.
Но не отчитат някакви емоционални ползи.
Естествено, има си различни мъже...все пак не е само слънчевия знак, влияят и други планети, аспекти. Има и по-чувствителни козирози, по-романтични, обичливи.
Мъжът ми може да е много романтичен, като е влюбен е изключителна лепка и иска непрекъснато внимание,доказване.Премисля всяка дума, обижда се на елементарни неща и мрънка със седмици,че не го обичаш.
Баща му е козирог и е изключително многословен и душевен, чак изнервя с философстването и емоционалните залитания.Половин час обяснява за красотата на листата и как слънцето блести в небето.
Имах колега в университета, който пък беше изключително простоват в отношенията с жените, имаше случай с приятелка, където и беше нашляпал шанарите пред цяло заведение. Но вътре в себе си беше много чувствителен, по негов си начин. Все му се искаше да си има половинка, да имат спокойни и хубави отношения...но нямаше подход и не намираше добри обекти.
Друг козирог...имах учител по танци. Беше веселяк и много добричък, но типично задръстен  Laughing Излязохме веднъж голяма група в заведение да танцуваме и взех и моя мъж. Двамата козирози си приличат и физически и картинката беше пак типична-ние танцуваме, те двамата седят на масата,леко загърбили се и си цъкат на телефоните.
Имат си дълбока душевност и са чувствителни, но не го показват,а и не винаги са такива, каквито на нас ни се иска.

# 529
  • Тра-ла-ла
Аз не мисля, че се задоволяват с малко, да не кажа, че са доста алчни и рядко са наистина доволни от това, което имат.Големи мрънкачи са и все гледат в чуждото канче (обикновено на някой известен и богат).
Да, де. Само относно мангизите не се задоволяват с малко. Понякога обаче алчността им надделява над това да гонят нивото на другите. Имам познат Козирог, който разполага с добра месечна заплата и живее сам. Но 1/3 от битовите му вещи са подарени от приятели и познати, другата 1/3 са втора употреба. И все гледа където може да мине тънко или да прави услуга за услуга, за да не плаща.  ooooh!

# 530
Аз не мога да повярвам, че това е общата представа за мъжете Козирози... стиснати, студени, без душа и сърце, агресивни...
Честно казано мисля, че Козирозите са много обичливи и страшно държат на семейството и приятелите си.
Ей с това мога да се съглася до някъде, но смятам, че това вечно недоволство е част от начина им да търсят по- голямо съвършенство. Но да, малко е дразнещо това постоянно недоволсво...
Изобщо не съм останала с впечатление обаче, че са стиснати. Моят Козирог наистина винаги си прави сметка и премисля нещо преди да го купи по 100 пъти, сравнява оферти, търси, но ако е решил, че ще купува, просто търси най- изгодното- не най- евтиното. Избира най- доброто в съотношение цена- качество. Това за мен си е голям плюс, защото аз пък се хвърлям на първото срещнато и после често съжалявам, а така има кой да ме укротява.
Пример: сега за Коледа ми беше много трудно да реша какъв подарък искам, тъй като не е имало случай да пожелая да имам нещо и то да не ми бъде купено и без повод. Та за Коледа нищо не исках, но той ме изненада отново много приятно...

# 531
Здравейте,
Искам да споделя и да потърся съвет...
В резюме, аз съм семейна жена....телец. Отегчена от рутината в брака си иии....няма да се впускам в подробности. Знам че, ще бъда порицана, но ще го преглътна Simple Smile
След една много, много силна извънбрачна връзка с друг телец, буквално се бях загубила....
Регистрирах се в сайт за запознанства, имах нужда от разсейване иначе, депресията ми беше в кърпа вързана... Като не ми е било нито цел, нито нужда, да си намеря някого....
След многото безсмислени разговори, флиртове....попаднах на мъж, който събуди в мен, онази емоция, да поискаш да видиш повече от него...
Този мъж е козирог Simple Smile Красив, много! Simple Smile Съблазнителен, чаровен, галантен, предизвикателен...след интензивна комуникация, успя да мине бързо много бариери. Последва общуване в фейсбук, телефонни разговори. Но аз съм едно много мнително теле Simple Smile Преди години си бях направила регистрация в този сайт, но тогава нямах този ентусиазъм и съвсем бях забравила за нея. Сега се сетих и реших че, ще влизам от този профил, винаги когато той е на линия Simple Smile И само след няколко дни, той ми писа. В фейсбук ме залива с емоционални съобщения, колко съм специална и неотразима, как никога до сега не се чувствал така.... А в сайта, е ловец....отегчен...за който жените са просто тела. Питайки го, дали не е срещнал жена, която да го докосне, отговаря че дори не си спомня какво е това.... А в фейсбук ми обяснява, че мога да му имам доверие, че го карам да се чувства невероятно  Close
Да, знам че и аз съм лек психопат, но тази шизофреничност ми дойде в повече... Искам да му натрия носа....Яд ме е, че успя да ме подведе...
Приемам всякакви идеи  Close Twisted Evil
А и да допълня, вчера в сайта предложи да минем на друго ниво в ФБ  Close , аз отговорих че вече общуваме в ФБ  Laughing Попитаме кой ми е ФБ....явно съвсем се е объркал , коя от многото маймуни на клона може да е  Close Twisted Evil
Но преди да си легне, не пропусна да ми пише, че иска само и единствено мен в ФБ....
Пффф....
Яд ме е....яд ме е на мен си.... Съвсем нормално, привличам само идиоти, като мен...Но все пак ми се иска, да му покажа, че човек трябва да се чувства отговорен за чувствата, които събужда в другите....
А и многократно му казах, че в морето е пълно с риба, той е красив, секси....секс може да получи сега и веднага, не е нужно да ме подвежда...  Close
И да вмъкна, не сме деца....Аз съм на 38-м години, той на 45-т, също семеен...
Макар че, звучи супер инфантилно....знам...

I'm Sorry but  Stop
Това все едно аЗ съм го писала( ТЕЛИЦА до мозъка на костите си)....
Да не би да си моето преродено 2-ро АЗ?

# 532
# 533
I'm Sorry but  Stop
Това все едно аЗ съм го писала( ТЕЛИЦА до мозъка на костите си)....
Да не би да си моето преродено 2-ро АЗ?

Кое, Нелка Simple Smile Преживяла си подобна история....или реагираш, като мен, когато те вкарат в филм  Laughing
На мен целият ми живот е филм...но някак, винаги е бил естетски...в цирк, не бях играла  Close
И да, истинско теле съм! Всеки може да ме подведе, да повярвам, търпеливо позволявам всичко....докато не започне да ми почервенява пред погледа....помитам всичко и всички...влезе ли муха в главата ми, няма разумни доводи, няма изчакване....след мен и потоп  Laughing
Но някак, не обичам така, винаги се опитвам да анализирам, да разбера...та дори и да оправдая...
И сега така....още се наслаждавам на театъра и се надявам, че може би, ще се окаже, че аз съм сгрешила  Rolling Eyes

Чета за козирозите....и или аз наистина съм в заблуда, или тези които познавам(изключвам! изключението за мен) Ама и тримата са супер естети. Всичко е избрано с вкус и стил, както като визия, така и като поведение и начин на живот. Ходещи етикети са  Laughing Съпруга на сестрата на мъжа ми е козирог....като се съберем, всеки детайл е изпипан. Винаги е насреща при нужда от помощ. Не са стиснати, но да знаят как да си харчат парите. И всички се борят и преуспяват. Но са адски деспотични, властни и обрани емоционално. Но пак казвам, контакта ми с тях е страничен....И на тримата много им се кефя, но винаги съм чукала на дърво, че си  нямам такова добиче в къщата  Simple Smile И другата ми заблуда(явно) е, че са моногамни или поне изключително стилни в подбора на жената до тях....и през ум не би ми минало, някой от тези които познавам, да се обръщат след всяка фуста  Rolling Eyes

Джулая, понеже сме се засичали и в друга тема Grinning , ще си позволя да те попитам- Кое добиче е по- трудно, телеца или козирога? С телето си бях свикнала, малкото което каже, го казва и го устоява... Никога не съм се съмнявала в него и никога не ме е подвеждал...

# 534
  • Тра-ла-ла
Телецът е ъпгрейднатата версия на Козирога Laughing Отстранени са някои бъгове и грешки Laughing   Обаче както при всяка програма.....винаги изскачат нови Laughing

На мен лично с тези две зодии са ми били най-тежките връзки с най-много измрели нервни клетки. Но аз съм Рак. Моето и твоето усещане със сигурност са различни, както и потребностите и т.н. Пък и ти си земен знак....някак се траете помежду си  Laughing

Колкото до разликата в хората от една и съща зодия...освен другите планети според мен има значение и къде са в еволюционен аспект,  на какво ниво е интелигентността им, включително и емоционалната. В каква среда са расли и т.н. Но основните характеристики се запазват. Отделно характерът варира и от съотношението добри / лоши черти.

# 535
Джулая, харесвам те  bouquet Притежавах, онова пиперливо- саркастично чувство за хумор, което обожавам Simple Smile
Моята карма е да съм заобградена от лудичките, водни знаци  Laughing Таааа.....мноооого ме дразнят, но ги обожавам! Дъщеря ми е рак, майка ми беше, имам няколко приятелки, които за мен са част от семейството ми и 3-и от тях са рак, едната скорпион, едната риби  Wink
Ох, разводних малко темата, ама сте ми голяма слабост и добър баланс  Hug

Аз съм с асцедент козирог, бившото ми теленце също...  Rolling Eyes Ето от къде ми е леката психопатия и шизофреничност  Laughing
Но Бога ми, винаги, винаги съм си мислела, че козирозите са едни от най- стойностните и авторитетни мъжкари, заедно с телците разбира се  Wink
И когато "срещнах" този мъж....това беше първата ми мисъл....той е мъжкар....
То е ясно, че на такова място, всички сме водени от най тъмните си и прозаични нужди....но или си човек на честта или си ....фуста  Close
И сега, продължавам да анализирам и да се чудя, как да постъпя.... Ако има нещо, което трудно преглъщам, то това е да приема, че съм сгрешила  Twisted Evil

# 536
О, Джулия е наистина много интересна личност и аз също адски я харесвам, особено начина и на изказване  Heart Eyes
az sym si, преживях подобна история( поне началото беше така, както го описваш) и по същия начин ми преминават мислите. Рогчето ми е голяма слабост, имахме много красива но и сложна и тежка връзка. Трудно се впечатлявам от мъже, трябва ми много време за да го почувствам. Е това рогче още с появата си в живота ми ме беше пленил. Наистина невероятно стойностен човек, много работи, няма похват, които да му е чужд, надарен с много ум и красота и най-вече притежаващ невероятна харизма, различен по рода си. Явно не ни беше писано. Много тежко изживях раздялата с него, повече от година, две бях в позиция "трябва да го преживея първо, та тогава да почувствам отново".
И двамата изключително буйни, със сложни характери. Не ми се пише много за него...... И сега и сега като се видим някъде ме побиват тръпки, и двамата след раздялата страним един от друг. Само бих казала, че колкото и да се обичахме- "два остри камъка, брашно не мелят".
Просто си следя темата, хубаво ми е да си спомням за този човек, въпреки ефекта от раздялата ни, за мен беше една от най-силните и емоционални връзки( пиша така сякаш съм Саманта от "Секса и градът" с 1001 връзки Crazy), и самото усещане когато се сетя за него е доста приятно и хубаво.

# 537
  • Тра-ла-ла
az sym si, Нелка, радвам се, че ви допадам и развеселявам Hug cheers

az sum si...започвам да си отговарям, защо и аз привличам патологии....ще да е от асцендента Козирог Whistling Ти къде прочете това за асцендента.

Прави ми впечатление, че връзките и отношенията с жените по-скоро са нещо, което трябва да имат, нещо, в което трябва да са добри. Дава престиж,прави ги вървежни, показва способности в свалянето на жени.
До сега не се бях замисляла над това, но си права. Наистина сякаш на Козирозите им е по-важно да покажат, да се изфукат каква готина и интересна жена/приятелка имат. Без да се замислят аджеба пасват ли си или и не.  Моят явно направи точно това Tired А после ми се дразнеше, че не съм обикновена женица без претенции.

# 538
Джулая  Hug
Не разбрах, кое къде съм прочела  Rolling Eyes

Тоя козирог, верно е с много бъгове  Twisted Evil И моята точка на кипене дойде  Close Но признавам, успя да ме озадачи и смути, адски много.
И да, на него му е все тая....за него жените са само ходещи вагини  #2gunfire Чудя се, що за човек трябва да си, особено на тази възраст, да си слагаш толкова ниска оценка  ooooh!
Няма какво да го наказвам аз....той се самонаказва достатъчно....всеки прави сам избора за живота си, аз съдник на никого не мога да бъда... И всеки намира, онова, което търси....
Утре, като се поуспокоя ще си кажа, какво ми е мнението за него и го зачерквам с червено, графа грешки!

Нелка, това което описваш, като емоция съм го преживяла веднъж....с теле... Беше красиво, романтично, споделено....вълшебно....точния човек....в погрешното време Sad Слава Богу, Варна е голям град и до момента не сме се засичали.... Този мъж ме подчини, без да ми вземе нищо... Ако някога, живота ни сблъска отново, никога няма да го пусна.... Връзката ни приключи с "Обичам те" няма по- тежък край.... Най- големия ми страх е, че ще забравя това усещане....
За това, сега ми е гнусно и тъпо....що за хора има....с толкова примитивни и пошли нужди Sad

# 539
az sym si, Нелка, радвам се, че ви допадам и развеселявам Hug cheers

az sum si...започвам да си отговарям, защо и аз привличам патологии....ще да е от асцендента Козирог Whistling Ти къде прочете това за асцендента.

До сега не се бях замисляла над това, но си права. Наистина сякаш на Козирозите им е по-важно да покажат, да се изфукат каква готина и интересна жена/приятелка имат. Без да се замислят аджеба пасват ли си или и не.  Моят явно направи точно това Tired А после ми се дразнеше, че не съм обикновена женица без претенции.

Джулия, Само не се надувай  Hug ( шегувам се)
Мда, рогчето му доставяше голям кеф, да се фука с мен  и връзката ни( много съм скромна нали  Laughing ).
Имам една приятелка Козирог, която се омъжи за един доста привлекателен Скорпион и винаги когато излезем " по женски" не пропуска да го похвали за вида му, за способностите му( дори се е случвало да спомене за тези способности в леглото), което аз лично не одобрявам! За мен тези неща са много съкровени и МОИ за да ги споделям с хората и не обичам хората да разберат какво притежавам аз или човека до мен. Е, споделям някои неща но са с граница защото когато разказвам тези неща все едно си ги отнемам сама.............Но и Лъвовете са така, винаги хвалене, хвалене, какво имат, какво са направили за тях мъжете( или жените), колко добре готвят, колко много чистят, как всички само тях обичат  Joy . За това с повечето Лъвове не се разбирам, аз не обичам да ми се хвалят, в повечето случай аз наблюдавам, разсъждавам, изваждам си изводи от поведението на човека и в голяма част от тези случай моето мнение не съвпада с тези изтъквания. "Хайде, стига с това лицемерие" ми е редовна реплика в разговори с Лъв или Козирог........Но за Козирог си затварям очите но за ЛЪВ, тц!!!!

Общи условия

Активация на акаунт