И също усетихте ли предварително, че нещата отиват към годежен пръстен. На тези въпроси мога да отговоря така. Хем знаех, че ще ми предложи, хем не вярвах наистина да го направи. Избра ден, в който не го очаквах. Имах имен ден. Преди това избрахме подаръка ми за празника ми заедно. После се разбрахме, че ще го отбележим у нас вечерта. Той изяви желание тогава на обяд да идем у тях. Бяхме току що завършили студенти и още никой от двама ни не си беше намерил работа, та за това можехме да си позволим да сме целия ден заедно. На обяд отидох у тях и той веднага ми поднесе подаръка. Много държеше наново да си го разгледам. Аз го взех и като го отворих най - отгоре стоеше едно малко листче завито на руло. Беше стихотворение написано от него. Прочетох го и на края пишеше "и както сторих с любовта, бих искал аз живота със теб да споделя." Позачудих се, защото ми заприлича на предложение. Бръкнах по-надолу извадих си подаръка, а на дъното имаше малка кутийка - розичка. В момента в който я отворих, той застана на едно коляно и ме попита, "Ще се омъжиш ли за мен?".

Или пък книжка с кръстословици и надпис "за да не умреш от скука"
Ако имаш някой гей приятел - да отиде вместо теб
А и не искам да му правя такива номера....ще ми е неловко