Аз лично, не съм имала отношения с козирог до сега, но за мен са били мъжкари... Имам две приятелки козирог, изключително лоялни и отдадени на отношенията си, борбени, можещи

Красив, много!
Съблазнителен, чаровен, галантен, предизвикателен...след интензивна комуникация, успя да мине бързо много бариери. Последва общуване в фейсбук, телефонни разговори. Но аз съм едно много мнително теле
Преди години си бях направила регистрация в този сайт, но тогава нямах този ентусиазъм и съвсем бях забравила за нея. Сега се сетих и реших че, ще влизам от този профил, винаги когато той е на линия
И само след няколко дни, той ми писа. В фейсбук ме залива с емоционални съобщения, колко съм специална и неотразима, как никога до сега не се чувствал така.... А в сайта, е ловец....отегчен...за който жените са просто тела. Питайки го, дали не е срещнал жена, която да го докосне, отговаря че дори не си спомня какво е това.... А в фейсбук ми обяснява, че мога да му имам доверие, че го карам да се чувства невероятно 
, аз отговорих че вече общуваме в ФБ

Преживяла си подобна история....или реагираш, като мен, когато те вкарат в филм 
И другата ми заблуда(явно) е, че са моногамни или поне изключително стилни в подбора на жената до тях....и през ум не би ми минало, някой от тези които познавам, да се обръщат след всяка фуста
, ще си позволя да те попитам- Кое добиче е по- трудно, телеца или козирога? С телето си бях свикнала, малкото което каже, го казва и го устоява... Никога не съм се съмнявала в него и никога не ме е подвеждал...
Притежавах, онова пиперливо- саркастично чувство за хумор, което обожавам 

), и самото усещане когато се сетя за него е доста приятно и хубаво.

Ти къде прочете това за асцендента.
А после ми се дразнеше, че не съм обикновена женица без претенции. 
Но признавам, успя да ме озадачи и смути, адски много.
Чудя се, що за човек трябва да си, особено на тази възраст, да си слагаш толкова ниска оценка 
Слава Богу, Варна е голям град и до момента не сме се засичали.... Този мъж ме подчини, без да ми вземе нищо... Ако някога, живота ни сблъска отново, никога няма да го пусна.... Връзката ни приключи с "Обичам те" няма по- тежък край.... Най- големия ми страх е, че ще забравя това усещане....

Ти къде прочете това за асцендента.
А после ми се дразнеше, че не съм обикновена женица без претенции.
( шегувам се)
. За това с повечето Лъвове не се разбирам, аз не обичам да ми се хвалят, в повечето случай аз наблюдавам, разсъждавам, изваждам си изводи от поведението на човека и в голяма част от тези случай моето мнение не съвпада с тези изтъквания. "Хайде, стига с това лицемерие" ми е редовна реплика в разговори с Лъв или Козирог........Но за Козирог си затварям очите но за ЛЪВ, тц!!!! Препоръчани теми