Мъжът Козирог

• 134 451
  • 880
  •   1
Отговори
# 630
  • Тра-ла-ла
имх предвид, че може би на околните ние двамата не им изглеждаме като подходяща двойка ... #Crazy А, околна е в случая негова приятелка, която го познава добре ...  Whistling Тя също е Козирог ...с нея станахме близки само за няколко часа ... Shocked Shocked
Околните да си гледат работата. Човекът сам за себе си трябва да реши какво му допада и какво не. Голям мъж е. А не други хора да селектират кандидатките  Tired Тая Козирожката като майка ли се изявява, като ментор ли?! Crossing Arms Нещо тая работа не ми харесва

# 631
имх предвид, че може би на околните ние двамата не им изглеждаме като подходяща двойка ... #Crazy А, околна е в случая негова приятелка, която го познава добре ...  Whistling Тя също е Козирог ...с нея станахме близки само за няколко часа ... Shocked Shocked
Околните да си гледат работата. Човекът сам за себе си трябва да реши какво му допада и какво не. Голям мъж е. А не други хора да селектират кандидатките  Tired Тая Козирожката като майка ли се изявява, като ментор ли?! Crossing Arms Нещо тая работа не ми харесва
Сега като го казваш се замислих ...не знам ...тя май наистина обича да се намесва ... Shocked
Вечерта един от кратките разговори, които проведохме с Козирога беше за цигарите ...Аз бях предизвикана от това, че на съседната маса пушеха наргиле ...много ми дразнеше на гърлото ...бях насъбрала (непушачка съм) ...той явно от алкохола беше зачестил цигарите ...та разговора ...бяхме един до друг (неочаквано беше скъсъл дистанциятята ...
Аз се възроптах нещо "Стига с тия цигари"
Той: добре ...мамо .. Mr. Green
Аз направих физиономия ...нищо не казах ... Crazy

# 632
  • Тра-ла-ла
Сега като го казваш се замислих ...не знам ...тя май наистина обича да се намесва ... Shocked
Някои Козирози много обичат да се месят, да дават непоискани акъли и да се изживяват като последна инстанция. Ама не защото наистина много разбират или са мъдри, а просто защото обичат да доминират, да се изтъкват, да се правят на нещо повече, отколкото са. А недай си Боже да не оцениш и да не приемеш вмешателството...все едно да запалиш цигара в склад с бомби  Joy

Ама и ти си една Везна...все мислиш, все претегляш. Пробвай го тоя и като не стане - не стане. Голяма работа. Сега си вкарваш излишни главоблъсканици. Най-важното е да си намериш човек, който да те харесва такава каквато си. А не такъв, които ще иска да те промени из основи.

# 633
# 634
  • София
Какво стана със свалката? Изгубихте се.

# 635
То темата малко се изчерпа  Flutter

# 636
  • София
Е как? То тамън беше станало интересно  Laughing

# 637
  • Тра-ла-ла
За тази сухарска и не многопластова зодия - толкова smile3534

# 638
  • София
Много си ми е хубава зодията даже. Не сме виновни, че вие виждате света сухарски и не многопластов  #2gunfire bowuu

# 639
  • Тра-ла-ла
Много си ми е хубава зодията даже. Не сме виновни, че вие виждате света сухарски и не многопластов  #2gunfire bowuu
Има ли Козирог, който един път в живота си да се е признал за виновен и да не мята вини у другия?! Rolling Eyes Laughing

Този месец имах професионални контакти с двама специалиста в съвсем различни сфери. Ами още от първи приказки и работа:
"+"- работохолици и добри професионалисти
"-" - сдържани, сухи, леко нападателни без причина и нетърпящи критики или идеи, консерви в работата си и схващанията за новости..

Е, миии...така да им личеше още от началото каква зодия са Laughing Единият го питах директно след известно време, за другия научих по заобиколен път Whistling Положителното също беше, че не бяха материалисти, каквито има доста сред Козирозите...до степен на алчност

# 640
Има ли Козирог, който един път в живота си да се е признал за виновен и да не мята вини у другия?! Rolling Eyes Laughing

Десет години живея с моя, още не съм го чула да се признае за виновен за нещо  Laughing

# 641

Изчерпа се ..явно няма да се получат нещата ...тоя човек го е страх да ме погледне пък камоли за нещо повече  Crazy Crazy

# 642

Десет години живея с моя, още не съм го чула да се признае за виновен за нещо  Laughing

Знаеш ли какво става, когато не си признава, че е виновен.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Той е луд аз съм два пъти по луда....  hahaha

# 643
Е, ... Моя козирог си признава, когато е виновен или е сбъркал, и веднага се извинява. Значи има  Simple Smile

# 644
Моето козелче си признава,душичката!Пък...смее ли и да не си признае ,я!  Joy  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт