Мъжът Козирог

• 134 449
  • 880
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ето, Джулая. Има козирози, дето си признават. Аз като ти казвам, че не познаваш козирог като зодия ми се сърдиш. Сигурно ти е от асцендента  Joy

# 646
  • Тра-ла-ла
Ооо, то и аз съм чувала признания Mr. Green Само дето никога не са били искрени, а с цел замазване на ситуации, постигане на цели и т.н. След което грешките и вините са се повтаряли, потретвали, което е красноречиво Whistling Както съм чувала и сладки приказки как Козирогът се е променил. И разговорът протича така:
Той: - "Аз осъзнаха грешките си и се промених"
Аз: - "Не си ги осъзнал и човек не се променя за една седмица"
Той... избухва

Тотал - за 10 секунди истината излиза наяве Tired

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 15:52 от Джулая

# 647
  • София
Ако очакваш козирог да се промени... тегли си ножа по-добре. Не е бил влюбен в теб, от там ти е бил проблема. Просто човека си те е ползвал и е гледал да избягва излишни конфликти, нормално е.

# 648
  • Тра-ла-ла
Ако очакваш козирог да се промени... тегли си ножа по-добре. Не е бил влюбен в теб, от там ти е бил проблема. Просто човека си те е ползвал и е гледал да избягва излишни конфликти, нормално е.
Аз видях, че няма да се промени и на милимунда. Очаквах, че поне ще има някакво съобразяване и съвместност. Но вие сте си саможиви и често самодостатъчни. За това и се разделихме. Той ми твърди, че е осъзнал грешките си и още тича след мен. Сигурно няма чувства Laughing Сигурно бяга след мен за да поддържа форма Joy

Ей, многознаеща зодия сте hahaha Как веднага направи дисекция на връзката ми Joy Сега, ако кажеш и печелившите числа от тотото.

# 649
  • София
А сигурна ли си, че е любов, а не наранено его? Ми, видно е, че не те е обичал, именно заради несъобразяването. Влюбен човек не действа така. А ти сигурна ли си, че тича по тебе? Щото жените много обичате да изкривявате нещата. Особено водните - главите са ви мармалад постоянно...

# 650
Жена трудно ще се обърка ако мъж тича след нея.
Без значение човека от коя зодия е, щом иска (било заради любов, семейство, подобряване на лични те качества с цел усъвершенстване), може да промени разни неща по себе си (качество, начин на мислене, начин на действие, навик, външен вид, ...). Важна е мотивацията, а крайната цел определя времето за което ще се случи.

# 651
  • София
Разбира се! Стига да има мотивация и жената да заслужава!

# 652
  • Тра-ла-ла
А сигурна ли си, че е любов, а не наранено его? Ми, видно е, че не те е обичал, именно заради несъобразяването. Влюбен човек не действа така. А ти сигурна ли си, че тича по тебе? Щото жените много обичате да изкривявате нещата. Особено водните - главите са ви мармалад постоянно...
Joy

Ама какъв си ми Козирог Crazy Как само доказваш всички мои твърдения за тази зодия, написани в темата

# 653
Разбира се! Стига да има мотивация и жената да заслужава!

Дори не е необходимо да го прави заради жена. Може да иска да го направи за себе си.  Peace
Това важи с пълна сила и за жените, независимо от коя зодия са. Искаш ли - правиш го. Нямаш ли желание / не намираш ли мотивация - не става.

# 654
  • София
Напоследък /пък и не само/ много ме е яд на един приятел - козирог. Какви жени изтърва тоя човек, не е истина! Особено последната. Мега свестна мацка, ходина към 5-7 години и се разделиха. Ще си живее сам в прекрасния апартамент, така ми се вижда.

# 655
  • София
Джулая, ама ти само в темите за козирог и телец пишеш. Уж не понасяш тия зодии, пък все натам те тегли. Я кажи верно ли той тича по тебе или на теб ти се иска да е така?

А колкото до последния пост... и аз имах 7-годишна връзка, която пред всички изглеждаше перфектната, но в дома никой не знаеше какво става. Сега и аз съм сам, вея си байряка с различни и ми е добре да съм необвързан.

# 656
  • София
Върпосът е, че това си е тенденция при козирозите - колкото повече одъртяват, толкова по подивяват и си кукуват сами накрая - мога да изредя един списък такива.

# 657
  • Тра-ла-ла
Джулая, ама ти само в темите за козирог и телец пишеш. Уж не понасяш тия зодии, пък все натам те тегли. Я кажи верно ли той тича по тебе или на теб ти се иска да е така?
Теб сега те е яд, че има хора, дето не харесват тази зодията и представителите й и не се съгласяват безропотно с вас. Какъв ужас и удар по егото Joy  В опита си да ме уязвиш пропускаш 2 неща:
1. Не пиша само в темите за Телец и Козирог
2. Как горните две зодии уж ме теглят, пък пиша основно оплаквания?!  newsm78 Освен да съм мазохистка Mr. Green Да, има общо между Телец и Козирог - върлия инат, непризнаването на грешки, прехвърлянето на вина в полето на другия, склонност към киселеене. Това са отвратителни черти, правещи живота с тези зодии не много лесен и приятен. И при двете зодии имам бивши, които тичат след мен. Явно акълът идва когато видят какво са изтървали. Мен обаче това не ме топли, нито ми гали самочувствието...мармалад не обичам Mr. Green

Рак-Козирог...не случайно ти казах, че сме противоположни. Събрани на едно място - Козирогът не разбира Рака, поведението му, светоусещането му, какви са тия чувства, защо се смее, как вижда толкова цветове, защо иска разни неща. Ракът пък си казва "Баси сухара е тоя Козирог. Що така е все кисел и навъсен?!Толкова ли не може да му се откъсне от сърцето и душата една добра дума или емоция.". Направо сме два диаметрално противолополжни свята Mr. Green

# 658
  • София
Това изобщо, ама изобщо не е вярно. Инаш негативно мислене и язвително чувство за хумор, което не работи в твой плюс. Рак и козирог имат много повече общо, отколкото си мислиш. Семейно ориентирани сме, готови сме да жертваме много неща в името на партньора, изживяваме лошите моменти затворени в себе си. Мен също като ме изпуснат ме оценяват и почват да ми тичат по гайдата, но късно. Ако приключа връзка - то това решение не е моменто и винаги е взето след дълго обмисляне. Искаш да кажеш, че не си същата ли? Опознай първо себе си и след това намирай кусури. Иначе критиката ти не е градивна.  Stop

# 659
  • Тра-ла-ла
Не ми се спори излишно и безкрайно с Козирог. Този цирк съм го играла и се отървах. Кауза пердута е спорът с представител на тази зодия. Освен нерви и скандали - друго няма да произлезе  Tired И опитите за вменяване на вина съм ги минала, както и тези за подкопаване и омаловажаване на личността ми. Тия номера отдавна не ми минават Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт