Мъжът Козирог

• 134 508
  • 880
  •   1
Отговори
# 675
След тези писания,имам чувството че съм попаднала на егааати и козелчето! Rolling Eyes Ами ,че моичкият е направо маргаритка пред тези,които описвате. Joy И той си е малко особен,ама .....чак пък толкова... тц И съм съгласна с мнението,че ако козирога не обича и или не е привлечен истински от половинката си не се хаби излишно да навлиза в емоционални излияния.Все пак и аз съм козирог. Rolling Eyes
Amorche ти като жена Козирог как реагираш на хора, които не са ти приятни или са те обидили по някакъв начин ...показваш ли им го или си по-тактична???
Определено не го оставям да си мисли,че го харесвам.Няма да живее в илюзия,я!
 Шегата настрана.Бих казала,че зависи от самата ситуация.От човек,който ме е обидил,до такъв който не харесвам има разлика за мен.Съответно и в начина на показване на моите "трепети" към него.

# 676
Имала съм връзка с представител на тази зодия.
Съгласна съм за ината, потайността, дори подмолен, но не беше много амбициозен, по-скоро беше по течението, не бързаше да действа, да взима решения, отлагаше нещата във времето.
Мога да потвърдя за стиснатостта с две ръце. Grinning
Иначе беше кротък, не говореше много, лоялен приятел, с широк кръг приятели и познати, много чувствителен и тънкообиден, със силно развито чувство за собственост.

Не се разбрахме, но не съжалявам за опита и уроците, които научих от тази връзка. Simple Smile

# 677
Рак и Козирог наистина трябва да се избягват. Въпреки силното привличане, въпреки, че са много еднакви, не се получават нещата. Аз съм рак и само козирог е успявал да ме разсмее до сълзи и да ме вбеси до лудост. Щедри на комплименти и пример:
- Какво правиш?
- Обядвам.
- А, добре, наяж се. На теб поне ти личи като ядеш. Има хора, на които не им личи, но ти не си от тях! Heart

# 678
Зилозавър ти каква зодия си?

# 679
Зилозавър ти каква зодия си?

Не ми се ще да казвам конкретна, само ще ти споделя, че е силна зодия. Сама можеш да се досетиш как ни вървеше комуникацията. Laughing
На моменти наистина ме е изкарвал извън кожата ми, но когато инатът вземе превес над разума и рационалните доводи, рядко се стига до мирно разрешаване на конфликта.

# 680
Естествено, че за теб е силна, аз така не ги категоризирам. Предполагам си или Лъв или Скорпи  Crazy Пък и в кое точно е силна? Не разбирам като каже някой така, или примерно "най-хубавата зодия за мен е..."  newsm78

# 681
  • София
Само като чуя инат и разум - залагам на телец или дева. Няма по-недоволни жени от тия две зодии  Laughing Скорпионките са друга бира.

# 682
Само като чуя инат и разум - залагам на телец или дева. Няма по-недоволни жени от тия две зодии  Laughing Скорпионките са друга бира.

Мм, не мисля, че Телец и Дева са недоволни, напротив, бих казала, че все недоволни са Лъв, Скорпион, Козирог, Близнаци, Рак  Crazy Даже се чудя за Рачето дали не е между Скорпито и Козичката  Mr. Green Деви, които са недоволни не познавам..

# 683
  • София
Щото си жена и не обръщаш внимание на вечната незадоволеност на девите. Все нещо им липсва, все нещо им трябва, все се вайкат, че блузата й не е на място в гардероба на третия ред вляво на 16 градуса от панталоните  hahaha Телецът пък докато не си счупи рогата ще се инати и върви против себе си, каквито и разумни доводи да даваш и каквото да им обясняваш  Joy И все пак предпочитам вторите, тва първото не се издържа.

# 684
 newsm78 Упоритостта, няма нищо общи с недоволството. Телците се захващат често с изгубени каузи и да, бият се в прозореца като мухи но винаги знаят, кога да се откажат, може би повечето, които познавам имат реална преценка за мястото където са стъпили. Девите пак казвам - нямам такова наблюдение за тях, винаги компанията на Дева ми е била приятна и спокойна. Предпочитам ги пред драмата на Скорпиона и мърморенето на Козирога, защото Козирога си мърмори под носа и като го питаш какво му има, той гръмогласно, троснато, неуважително те лъже, че "НЯМА НИЩО", пък за един Телец това му добре дошло да си поиграе с някого на корида ама телето да е тореадор.

# 685
  • София
Никога не питай един козирог какво му е. Аз избеснявам от тоя въпрос и отговарям точно така "Нищо ми няма" с една убийствено-кисела физиономия. Начинът е да ни оставите намира и да не ни обръщате внимание. Като си формулираме терзанията - тогава сами си казваме какъв е проблема.

# 686
  • Тра-ла-ла
Телецът пък докато не си счупи рогата ще се инати и върви против себе си, каквито и разумни доводи да даваш и каквото да им обясняваш  Joy
За Козирога ли говореше?! Laughing Определено Телците са по-сговорчиви и склонни да се учат от грешките си.

# 687
  • София
Не съм съгласен. Вади щипките и да се почваме  Party

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 14:36 от asen_mihaylov

# 688
  • Тра-ла-ла
Аз още чакам денят Х, кояго ще чуя от устата на някои Козел или Козичка "ти си прав/а", "аз сгреших", "твоето предложение/съвет е добро - ще се вслушам в него" и т.н.

По мои наблюдения девизът "Аз действам" много често не върви ръка за ръка с "Аз мисля"

# 689
Аз още чакам денят Х, кояго ще чуя от устата на някои Козел или Козичка "ти си прав/а", "аз сгреших", "твоето предложение/съвет е добро - ще се вслушам в него" и т.н.

По мои наблюдения девизът "Аз действам" много често не върви ръка за ръка с "Аз мисля"
Аз съм го чувала от козел, но уви само на думи, после пак си правеше каквото си знае  Joy

Общи условия

Активация на акаунт