Мъжът Козирог

• 135 597
  • 880
  •   1
Отговори
# 690
  • Тра-ла-ла
По мои наблюдения девизът "Аз действам" много често не върви ръка за ръка с "Аз мисля"
Аз съм го чувала от козел, но уви само на думи, после пак си правеше каквото си знае  Joy
smile3521
И аз за това говоря. Моят екс уж се съгласяваше с мен или с общите ни решения и накрая....изненадааа. Правеше каквото си иска, прецакваше плановете и т.н. А някои неща по цяла седмица сме ги дъвкали и умували и уж сме стигнали до единомислие, но не би Whistling Толкова изгубено време в излишни приказки и нерви.

Любимото ми беше когато аз имам твърдо мнение или решение за нещо, което касае основно мен - той да се опитва да ми дава излишни съвети и все да подмята "Ама, помисли дали си сигурна?!", "Не искаш ли да направиш друго/по друг начин?!" Joy

# 691
А, пък аз наскоро чух "Аз винаги съм прав". 
Вари го, печи го...той си знае неговото козелът.   Laughing Laughing

# 692
  • София
Защото винаги сме прави. Като вървите накриво, кво сме ви виновни ние  Joy

# 693
Ох, то пък и ние едни несъобразителни...така е, така е.
 Joy
Вярвам обаче, че при едно по-смирено его ще се получават нещата. Малко са тези, обаче които го знаят. И не само за тази зодия, разбира се. Simple Smile

# 694
  • София
Ще издам една тайна - нашето его е много по-високо, ако на партньорките е ниско. И обратното. Ако имаме връзка с жена телец егото ни е еднакво и връзката върви. В тоя ред на мисли - горките рибки, никак не им е лесно с нас...

# 695
Деви, които са недоволни не познавам..

Хич не съм по темата, ама не можах да се сдържа на тази реплика! Аз пък, Деви доволни от нещо не познавам!!!!!  Единственото, от което са доволни, са самите те!
А Козирозите са точно такива, каквито ги описвате повечето тук, да ме прощава техния представител, дето списва в тази тема!

# 696
  • Тра-ла-ла
Ще издам една тайна - нашето его е много по-високо, ако на партньорките е ниско. И обратното.
Това вече избива на комплексарска работа. Да случиш на хрисим и чувствителен човек с нормално его и да ти дойде един такъв извартен мерак да се изкарваш велик на чужд гръб и да се кефиш как гърчиш половинката си, защото ти го позволява. Голямото его често няма покритие, от което произтичат още по-големи междуличности проблеми.

Аз в никакъв случай не съм смачкана женичка и не съм се давала на Козирога, ама пак не ми се получи по тази схема. Та не е много ясно коя е печелившата формула. Дано самите вие поне да я знаете, че иначе става интересно Laughing Меренето на его-та и титаничните сблъцъи на характери не са моят тип връзки. Един живот живея, че да го прекарвам в такива драми и излишни усложнения Sunglasses

# 697
  • София
Кво да ви кажа... силните са силни, защото вечно някой критикува и не е доволен. Същите коментари има за телец и скорпион. Ми, не сме хапка за всяка уста, какво да се прави. Ние харесваме жени, които правят женските си неща - обличат се, могат да готвят, чистят, възпитават децата си. Мъжът трябва да бъде водещият във връзката и да взима решенията. Точка. Като не ви изнася - хващайте някой чехлю да ви прави палачинки сутрин и живейте лесно  bowuu

# 698
По мои наблюдения девизът "Аз действам" много често не върви ръка за ръка с "Аз мисля"
Аз съм го чувала от козел, но уви само на думи, после пак си правеше каквото си знае  Joy
smile3521
И аз за това говоря. Моят екс уж се съгласяваше с мен или с общите ни решения и накрая....изненадааа. Правеше каквото си иска, прецакваше плановете и т.н. А някои неща по цяла седмица сме ги дъвкали и умували и уж сме стигнали до единомислие, но не би Whistling Толкова изгубено време в излишни приказки и нерви.

Любимото ми беше когато аз имам твърдо мнение или решение за нещо, което касае основно мен - той да се опитва да ми дава излишни съвети и все да подмята "Ама, помисли дали си сигурна?!", "Не искаш ли да направиш друго/по друг начин?!" Joy
Моят екс не ми е давал акъл и мнения, но е единственият, който ми показа, че няма никакъв смисъл от разговорите ни   Laughing 3 години все едно и също беше, ама и аз една упорита. А, козирозите са огромни комплексари, освен всичко останало, да не вземеш да ги настъпиш по мазола и после през носа ще ти излезне. Като съм го настъпвала по врата и си е кротувал, угаждал ми е, но в момента, в който му отпусна края не пропускаше възможност да се опита да настъпи мен и да си го върне. С козирог все едно си звероукротител, няма и миг спокойствие. Никога не са сигурни в партньора си напълно... Не се учат от грешките, твърдоглави са до безобразие и са като коне с капаци. Повечето козирози, които познавам са празнодумци, имат високо мнение за себе си, ама без покритие... е някои им се връзват, де.   Laughing
Ама ме обичаше, де, голяма любов бяхме. Никой досега не е правил толкова много неща за мен, колкото беше правил той. Просто не можахме да се разберем, нещо. Два остри камъка брашно не мелят и това си е Grinning

# 699
  • Тра-ла-ла
 Laughing Значи мъжете или са командажии ала Хитлер, или са чехльовци?! Това виждане на света в черно-бели краски е ужасно честно казано...Китките ви няма да омекнат, ако покажете малко романтика на жената и й направите палачинки. Така де, поне за малко тя да не се чувства като обслужващ персонал на краля Слънце Laughing

Само не разбирам как става тази работа хем да искате жената да е на нивото на вашето его, хем обаче да ви е подчинена. newsm78 Трябва да има минимум раздвоение на личността, за да ви играе по свирката - сега те искам силна, после те искам слаба. Сега се дръж като жена, сега се стегни и се дръж мъжки Crazy

Ако трябваше да оставя Козирогът да взима решенията дори за елементарни неща, да проявява активност и да ме закриля....сигурно щях да заспя 100 годишен сън и да ми поникне брада до ... Laughing  Има ужасно мързеливи Козирози, които се активират само ако става въпрос за пари, за облаги за техния г*з и за секс. Всичко останало може да изчака неопределено време, особено ако е свързано с друг човек.

# 700
  • София
Джулая, ти си ми фаворит. Хем не харесваш козирог и телец, хем само в такива връзки влизаш. И след като мъжът може да бъде хем твърд, хем романтичен, защо жената да не може да бъде твърда, с достатъчно его и в същото време да готви и прави секс? После козирозите били гледали черно-бяло  hahaha Я как хубаво описваш и критикуваш другите за същото, което мислиш и ти  Laughing

# 701
Джулая, ти не беше ли с асцедент козирог?  Laughing като мен

# 702
Аз пък да си призная - убихте ми кефа да чета темата с вашите разправии и перченици кой е по-по-най  Laughing

Аз съм от хората, които категорично харесват козирозите и се разбират с тях повече от перфектно. С единия дори си живеем дружно заедно. Нито той е деспот, нито аз съм хрисима и мачкана. Никой от нас не си мери егото и изкарва комплексите на другия, а дори напротив - живеем си в пълна хармония, толкова пълна колкото не съм очаквала, че е възможно въобще (без значение от зодията).

И да, чувала съм "Права си", "Нека постъпим така, както ти предлагаш, по-разумно е" и тн и ми го е показвал и с действията си. Не си отмъщаваме за разни глупости, не манипулираме другия с всякакви безумни техники. Живеем си спокойно живота, разбираме се перфектно и се обичаме безкрайно.

И това не е свързано кой знае колко със зодиите ни. Мисля, че едни разумни хора, които се харесват и си пасват, знаят как да се държат и не искат да са над партньора си, а до него, ще са си такива без значение от зодията им.

bouquet

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 17:32 от micuranka

# 703
  • София
Евала. Най-сетне един трезвомислещ човек в темата. Ние не се караме, само ги бъзикам, за да ги дразня  Joy

# 704
  • Тра-ла-ла
Джулая, ти си ми фаворит. Хем не харесваш козирог и телец, хем само в такива връзки влизаш. И след като мъжът може да бъде хем твърд, хем романтичен, защо жената да не може да бъде твърда, с достатъчно его и в същото време да готви и прави секс? После козирозите били гледали черно-бяло  hahaha Я как хубаво описваш и критикуваш другите за същото, което мислиш и ти  Laughing
Не моиш ми извъртиш постовете. Все пак съм минала през жилава школовка на спорове със земни инатливи знаци и трудно им се дразня вече  Laughing Аз виждам много повече варианти от теб и виждам, че съществуват всякакви типажи хора. Ти си човекът, който отсече, че мъжът трябва да е еди какъв си, а жената еди каква си и точка. Матрици. Никакви палачинки и други глезотии. Строй се, преброй се...леви, десни, черпак, парцал, пералня. Боси храчета с голям корем пред печката Joy

Не влизам САМО във връзки с Козирог и Телец. Иначе сигурно щях да съм се самоубила до сега Laughing

Джулая, ти не беше ли с асцедент козирог?  Laughing като мен
Да...ама не знам за  Grinning ли е или за  Cry Поне уравновесява Рачешкото и ми пази клетите сърце и душа Mr. Green

Никога не са сигурни в партньора си напълно... Не се учат от грешките, твърдоглави са до безобразие и са като коне с капаци. Повечето козирози, които познавам са празнодумци, имат високо мнение за себе си, ама без покритие...
И аз съм забелязала същото. Постоянно се съмняват в най-близките си и им правят тестове, включително и с измислени ситуации и проблеми. В същото време са склони да повярват на напълно непознати хора и да си навлекат проблеми. Моят е правил точно такива грешки, не си е взел поука и пак ги прави. А като се опитвах да му дам акъл да не се забърква в глупости - ставах най-черната и пак правеше каквото си реши.

Общи условия

Активация на акаунт