Мъжът Козирог

• 135 083
  • 880
  •   1
Отговори
# 150
много неща верни и неверни прочетох тука и доста се посмях на забавните коментари!за протокола-аз БЛИЗНАЦИ той-КОЗИ РОГ-сякаш от различни планети...вече 12 години !но след 30-тата ни година се проявиха и асцендентите ни-дева и неговия рак та нещата взеха уж да се понапасват и вече сякаш си говорим по-разбираемо!преди беше ад!!!!!вярно е и това че не бива да бъде лъган и притискан...ама и още какво ли не!инач и аз имам чувството че това е мъжадо живот и че много ще ми липсва ако го няма....а преди не мислех така...изобщо според мен трябва време във връзката с КОЗИ РОГ но то пък докато мине това време взело че свършило Mr. Green
Между другото забелязвам че около тези мъж се въртим риби скорпиони телци близнаци деви и най-вече водолеи......интересно!а пък съм забелязала че децата варират в зодиите-пак кози рог везни или овен !

# 151
И аз бих се "оплакала" от моя Козирог.От 2 дни му повтарям да сложи един рафт в банята,и сме все на скандал заради това.Толкова мързелив,не сменя дори крушката като изгори,стои на тъмно.Понякога има проблясъци,но понякога.Така ми е трудно с него,все мрънка за нещо,държи се като жената във връзката-а аз очаквам да се грижи за мен.
Такива са, да, като прибавим и егоизма...

# 152
Хората са различни, но все пак от моя личен опит с мъжете- козирози: внимание!!
Имат общи черти- ужасно твърдоглавие, егоцентризъм, склонност към лъжи и изневери, скрити полигами, понякога параноични... Надеждни по- скоро в работата и за приятелите, които са малко.
Упорити до лудост. Иначе са чаровни, омайни, интересни, сексуално ориентирани, но горното не е за подценяване.

# 153
Аз съм скорпион, с Козирога се разбираме чудесно вече близо 20 години. Никога не сме имали взаимни проблеми. Станали сме приятели, и то много добри. /Е, и не само, де!/

# 154
Аз съм скорпион, с Козирога се разбираме чудесно вече близо 20 години. Никога не сме имали взаимни проблеми. Станали сме приятели, и то много добри. /Е, и не само, де!/
А пък ние в последно време сме само приятели.. Нещо се случва , но ще се чуе...
Апрпо има ли случай тук козирог да ви се е извинил или да е признал , че е сгрешил?

# 155
  • Бургас

Апрпо има ли случай тук козирог да ви се е извинил или да е признал , че е сгрешил?

Мнооого рядко, трябва да е сгафил много сериозно за нещо значимо и да го осъзнава ясно ...

# 156
Здравейте  bouquet
Аз да се запиша в темичката.
За протокола аз козирог 02.01. моята скъпа половинка 06.01 и преди 5 месеца ни се роди нашето малко слънце 08.01 hahaha
Какво да кажа за нас ами допълваме се перфектно.Той мрази да мие чинии аз пък мрънкам за съдомиялня Joy.Ние сме си домошари.Не обичаме много да приказваме.Всеки си има хоби и не си пречим.
На края да заявя,че моето козирогче е много  добричко и страшно много си го обичам,аз съм по проклета Embarassed
Да сме живи и здрави да видим какво козле ще отгледаме. Laughing
Апропо има ли случай тук козирог да ви се е извинил или да е признал , че е сгрешил?

Винаги се извинява.

# 157
Признава си, когато е сбъркал. " ти беше права за..."

# 158
На едно място четох , че мъжете козирог са много сковани в леглото, на друго-точно обратното , според вас къде е истината  Thinking или всичко си е до самия човек ...

# 159
Не знам какво си признава, тъй като не е от най-приказливите. И други козирози познавам - затворени, мълчаливи са, не споделят.

# 160
Не знам какво си признава, тъй като не е от най-приказливите. И други козирози познавам - затворени, мълчаливи са, не споделят.
Да и аз кат' спра да говоря ства една гробна тишина...

# 161
  • Добрич
На едно място четох , че мъжете козирог са много сковани в леглото, на друго-точно обратното , според вас къде е истината  Thinking или всичко си е до самия човек ...

Според мен-първото!

# 162

Според мен-първото!
А според мен - второто! И не изхождам само от опит с благоверният Mr. Green

# 163
и аз съм за второто:), мълчаливи са защото са мъже, от тези които са на свършване, не му отива на един мъж да се раздоказва като жена, аз не харесвам такъв тип мъже които бърборят като жени

# 164
Здравейте!
Днес се регистрирах и попаднах на темата.
Нямам забележки към "мъжът Козирог"....сигурно щото си е моя.
И аз и той сме козирози....палим от лунен лъч, обичаме се силно,спорим страстно,
честни до глупост..........Мъжът козирог, разбира секса.....даже доста.......но като
пословично мълчелив,предпочита действието от думите.

Общи условия

Активация на акаунт