Мъжът Козирог

• 135 568
  • 880
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна/Лондон
Козирог и срам за мен не вървят ведно изречение, независимо за каквото и да е.  Laughing

# 736
Козирог и срам за мен не вървят ведно изречение, независимо за каквото и да е.  Laughing

Невероятно, но факт ...

# 737
Абсолютно страхливи и срамижливи са. Затова си слагат студени маски и се държат грубо. Всичко, което не правят не защото нямат желание, а не го правят от страх, срам, предразсъдъци и съмнения. Наблюдавайте козите в обора, сред природата и ще разберете и козирога. Моят екс дори ме е предупреждавал да седна далече от него на събирания (работехме заедно), че всички щели да ни гледат и от срам нямало да може да се наяде. Като се отпуснеше и видеше, че обстановката не е враждебна, сам идваше и се залепяше за мен.

# 738
  • София
Срамежливи сме  Peace Dewe е напълно права.

# 739
И аз какво да направя ... ooooh! Flutter

# 740
Много ми е интересно като харесат някое момиче мъжете Козирог ...как и го показват ...щото аз имам впечатление, че не са много решителни  Whistling Whistling

При мен беше срамежлив само по телефона  Crazy Иначе показваше по всякакъв начин, че има симпатии към мен. Не е бил скръндза, напротив, бих казала, че за стандарта си "троши" пари  Mr. Green Обичаше  хубавия алкохол, хубавата храна, да му бъде много чисто и спретнато, скъпи хотели и всичко най. Мога да кажа, че всички Козирози в живота ми са били много добри хора, винаги справедливи, отзивчиви и винаги помагат.
Може би в друго време щяхме да сме все още заедно... и до ден днешен си показва, че не съм му безразлична но между мен и него има огромна яма от инат, избухливост, неотстъпчивост и т.н. и просто като две земни зодии си знаем мястото, гледаме се отдалеч и това е  Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 12:16 от Divineee

# 741
  • Варна/Лондон
Нито един/една/ от моите кози не са срамежливи. Дъщеря ми беше на 3г. като тръгна на градина и от първият ден завъди приятелства. После смени с друга градина, в друга държава, после пак така, училище в друга държава, нито един път не се е притеснявала, или срамувала. Напротив, гонеше ме да тръгвам по-бързо. Мъжът ми и брат ми-последното което мога да кажа за тях е срамежливи.Прителки 3 имам, колеги-същата работа. Е, никога не е късно да срещна и срамежлив Козирог. Laughing

# 742
  • Варна
Мъжът ми Козирог е изключително срамежлив  Sunglasses И друг път съм писала, че аз съм недоверчива Дева,но този мъж спечели доверието в първия миг,когато се видяхме. След една седмица заживяхме заедно,след година се оженихме. Щяхме и по-рано да го направим,но се налагаше да заминава за чужбина няколко пъти за по месец. Предложи ми да му стана жена посред бял ден,падайки ми на колене в центъра на Виена.
 Аз съм скръндзата в нашето семейство! Нали съм Дева! В действителност както е писано по-горе,обича хубава храна,хубави дрехи,ресторанти и ....
 Изключително любящ татко е! Добър приятел,любовник! Това е най-прекрасният мъж който някога съм срещала!
Е,естествено понякога много дразни с дървената си философия,но съм му хванала цаката! Като вземе много да се величае му стъпвам на врата и го приземявам набързо  Twisted Evil Няма как...
 Изключително е търпелив и толерантен! Страхотен е!
 Имам друг приятел от детството ми с който вече 20 години се познаваме - Козирог. Е той е точно такъв ,какъвто описвате Козирога. Като приятел е страхотен,но горкия все не може да сполучи в любовта.
 Според него като си взимаш жена,трябва да гледаш как изглежда и баба й,за да знаеш на какво ще заприлича тя след 40 години  Joy . Има собствен бизнес и печели много добре,но като излезе с жена,тя трябва да си плати кафето. Много пъти сме се уговаряли компания да ходим на заведение и ако е сингъл в момента идва и казва, че вече е ял,а ако е с гадже все измисля причина да не дойдат.
 Преди време когато бях без гадже си приказвахме с него , че няма свестни мъже . Бяхме в едно заведение и обсъждахме мъжете наоколо и след два часа плюене , особено от негова страна,той ме потупа по рамото и ми каза: Ако бях свободен,аз щях да ти стана гадже,но за съжаление не съм!  Shocked Шокиращото беше, че той наистина беше сериозен  Joy. Така ме е яд , че си изпуснах шанса   ooooh!

# 743
  • Пловдив
Аз също не познавам срамежливи козирози. Нито мъже, нито жени. Тъй като се знаем с моя мъж доста преди да има нещо между нас, съм била свидетел как отива директно при някое момиче и я пита дали иска да му стане гадже Joy
На моята приятелка мъжът и по същия начин. Харесал я на едно парти и директно отишъл при нея да и го каже Simple Smile
Това, което писа  Джеронимо за дъщеря и, важи с пълна сила и за мъжа ми. Живял е в няколко държави и на няколко места в България, но винаги е завързвал приятелства от раз и без проблем. Винаги намира теми за разговор с непознат, бил той възрастен или дете.

# 744
Ще издам една тайна - нашето его е много по-високо, ако на партньорките е ниско. И обратното. Ако имаме връзка с жена телец егото ни е еднакво и връзката върви. В тоя ред на мисли - горките рибки, никак не им е лесно с нас...
Подобни изхвърляния винаги са ме разсмивали.

Ааа, и малко по-надолу има някакъв коментар за "силата" и "силните зодии"..., да си инат и едностранчив не е равнозначно на "силен".
"Козирог" е някакво твърде обобщаващо понятие, което включва маса индивиди с безброй индивидуални характеристики и като такова не дава никакви правилни и валидни заключения...
Пък "силата" не я владее всеки.  Simple Smile

# 745
  • София
Поредното нахлуване в темата за рогатите, но без рогата напред. Да наричаш козирозите "едностранчиви и инати" не е ли изхвърляне? Или в твоето мнение не е нужно да има такова животно като "индивидуален подход към група хора с еднакви признаци на база местоположение на слънце в натална карта"? Звучиш като Маркс, Енгелс и Бай Тошо взети заедно.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 14:03 от asen_mihaylov

# 746
Поредното нахлуване в темата за рогатите, но без рогата напред. Да наричаш козирозите "едностранчиви и инати" не е ли изхвърляне? Или в твоето мнение не е нужно да има такова животно като "индивидуален подход към група хора с еднакви признаци на база местоположение на слънце в натална карта"? Звучиш като Маркс, Енгелс и Бай Тошо взети заедно.

Едностранчиво и инато нарекох едно набиващо се на очи поведение /във форума това става чрез постинг през постинг, с едни като последна инстанция мнения и нападки/.  А горната глупост дори няма да коментирам.  Simple Smile
Усмихнат ден!

# 747
  • София
Усмихнат ден и от мен. И един съвет от едностранчиво дърво като мен - хубаво е човек като пише да има какво да каже, защото не видях мнение и конкретика от теб. Да не говорим колко лишено от смисъл е да наричаш мнението на някой "глупост" - това граничи с идиотизма.

# 748
Вярвам, че като пораснеш, ще осъзнаеш това, което съм написала и онова, което ти си написал.
Глупост е опитът за обида. Да, голяма глупост и липса на сила и аргументи.  Simple Smile
Това е извън всякакви зодии.

# 749
  • София
Айде, почнахме да се удряме на база възраст и узрялост. Че то да си млад и да не се вълнуваш от нищоказване не е лошо.

Много обичам стари моми като почнат да се гневат на младостта.

ПП: Обиждам те.

Общи условия

Активация на акаунт