Това добродетели ли са?

и ли е ?
Въпреки че на моменти издребнява за толкова смешни неща и ми се цупи като малко дете. Например след като се видим за първи път след изморителния работен ден, ако не го целуна за добър вечер, ама веднага се обръща на другата страна и не ми говори....
Ние всъщност сме младо семейство, но откъм възраст - той е на 28, аз на 25, но имаме брак вече 7 години. Затова си мисля, че има още малко да израсте тези детски поведенчески маниери, но пък мен това ме вбесява!!
Иначе у дома е перфектен в домакинството. Помага ми на 100%, а малкия се оправя без никакви проблеми, нощно време става да го води до тоалетна.... абе нямам забележки. Работи като изоглавен и носи пари у дома... Златен ми е!! Нямам забележки! Ей, сега да не започнете да ми завиждате!
Най-интересното е, че го карам насила да излиза от време на време с приятели, но той не се отлепва от мен. Ако ще излиза, ще излиза само с мен! Закон! Когато е болен, доста преиначава. Харесва му да бъде съжаляван.... а мен това много ме натоварва, защото се притеснявам. Аааа, да, много обича да харчи пари, особено за мен! На себе си може да не купи нищо с месеци, но мен винаги ще ме облече. А живота ни никак не е лек, защото живеем под наем и никой не ни помага, оправяме се съвсем сами, но той въпреки това винаги намира начин да ме поглези, да ме накара да се почувствам желана и красива!
Не знам дали това е породено от зодията му, тъй като той е имал много тежко детство, много побоища и скандали... и затова за него семейството е най-съкровенното нещо на тази земя. Толкова много ме обича, че преди години бяхме разделени за кратко (причината беше свекърва ми, при която живеехме тогава) си ряза вените заради мен. Тогава беше разпилял мои снимки по пода на цялата квартира, в която се беше нанесъл, за да е близо до мен... Изобщо... драма! Как да не го обичам, кажете ми! Между другото и аз съм Козирог, но януарски, а той е роден на 24 декември, в 23:00 ч.
Защото:
И аз си обичам Козирога, даже много си го обчиам. А знам, че не му е лесно с мен - аз съм малко, мило, добро (хммм) .... скорпионче.
Козирозите са общителни, нуждаят се от одобрението на хората около тях - не ласкателството им, обичат да знаят, че някой има нужда от тях и винаги може да разчитате на козирогче, то е чувствително, добричко, умно, лоялно, трудолюбиво и упорито, с интересно чувство за хумор, дава мило и драго за семейството си до н-то коляно, колкото повече одъртяват, толкова по-младежки дух показват:) (Край на рекламата:)
Защото:
И аз си обичам Козирога, даже много си го обчиам. А знам, че не му е лесно с мен - аз съм малко, мило, добро (хммм) .... скорпионче.
и си пасваме 99%