Арабски прелестни девици и други чудни хубавици - 96ти път

• 41 358
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Наде Деси мерси  smile3525 smile3525

# 166
Eдин музикален поздрав от мен за всички.   http://www.youtube.com/watch?v=HmNRm2uTt9U&feature=related

# 167
Добър вечер...

гостите пристигнаха-най -сетне-утре продължават за Ливан
живот и здраве...двама са. приятели на мъжо и разбира се земляци-та сега след вечеря дойдоха на приказки цялата рода Балхас- Mr. Green
в момента в нашия скромен хол има десет мъже #Crazy-освен момчетата,а аз и Рабуба както обикновено сме единствените момичета Wink
иначе е много весело-четиримата племенници правят чай,наргилета,чистят пепелници и люспи от ядки-аз съм им малко кака-и вършат черната работа Party

За готварската тема Ди-голяма страст ми е...още от малка-като бях в трети клас,майка ми ни подари една готварска книга за деца"Какво да сготвим,когато мама я няма у дома"-ех как се
запалих-първата ми манджа я сготвих още на другия ден-носеше странното име Гювеч по овчарски Tired и включваше-чушки ,домати ,кисело мляко и сирене Sick-Сестра ми каза,че по-голяма помия не е яла в живота си(...и беше права Party),обаче нашите ядоха и казаха ,че е вкусно Wink
...е вече съм се усъвършенствала-щом и кори за баница се научих да точа сама Flutter...не минава ден ,в който да не сготвя нещо и винаги има десерт-иначе мъжо може да мине много скромно,не е някакъв чревоугодник,но обича моите манджи и аз неговите(нали с брат му са готвачи-но у дома готвя  аз...децата пък обичат моите храни -изненади-

сандвичи с очички,таралежчета,кексчета и т.н.
лека вечер-че ще говорят по месинджъра  bouquet                  

# 168
С голямо задоволство прочетох, че не всички сте виртуозни готвачки. Иначе бях на път да се депресирам, пък и днес пресолих манджата....

Babeli, чудех се къде се губиш, а ти тихомълком си ни четяла над сутрешното си кафенце. Рени и тя с епояви днес, да не сте се наговаряли? От Англия ли пишеш, Рени? Бях се притеснила да не ме изоставите сама, пакистанската агитка.
Ум Сами и тя се появява рядко.

Наде, напоследък все интересни предложения за разговор вкарваш. Да отговоря на въпроса ти за посетените арабски страни, от мен Египет и Емирствата, също и Турция и Пакистан, ако смятате за уместно да се включат и страни като последните две.

Емиратките, вярно ли че на арабски емирството Шарджа се изговаря Шарика? Един приятел на мъжо се оля  да говори за Шарика и накрая като разбрахме, че има предвид Шарджа така му се смяхме...а то какво с еоказа, че той на нас трябва да се смее.

Марси, относно патешката походка и аз все оприличавах на патици жените от една държава, че имат склонност към наднормено тегло и особена походка. Обаче взе, че ми се върна. И аз надебелях, а хеле след като родих, вече съвсем на въпросното пернато заприличах.

Някой ходил на хадж?Ние все още не сме, ама с намерения и надежди да го направим скоро.

Лека ви нощ, да спите в    

и да сънувате

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 23:43 от Monsoon_rain

# 169
Монсун само да не забрави анкетката този, който ще прави следващата тема.
Марси имаш ли вести от Цветка....
Къде изчезнаха египетските мами?
Да ви се пие зелева чорбичка?  Peace

Aminah, tsve_te  newsm51 smile3525

# 170
Да се разпиша и аз подобаващо по късните часове!
Нощна смяна съм а има много хора!
Аз по принцип не пиша много често, нямам верем просто!
Лека вечер че пак пристигат на тумби, ей не се спряха тези хора! #2gunfire

# 171

добро утро моми4ета-да пусна кафето

лек и успешен ден  bouquet

ди те страните не са арабски-но щом имаме представителки може и да ги вклю4им Peace

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 09:23 от dtti

# 172

4естито на вси4ки именници-особенно на една от тук пишещите на която ще издърпам ушите ако не се разпише скоро Wink

# 173
Честит празник на всички празнуващи днес!

Добро утро, момичета   bouquet

Четох в Магрибската по един въпрос, за който и аз одавна си мисля, та реших да в питам тук, че имаме повече бг-мами, живеещи тук с половинките. Та въпросът ми е, как се справяте с покупката на месо? Имам предвид, съобразявате ли се да купувате само халал и от къде? Изобщо има ли такова място (или пък места)? Защото да не се купува свинско е трудно в Бг.. всичко е със свинско. Но все пак е постижимо с внимателен подбор. Обаче то не е само до това... Споделете как се справят с това?

# 174

Добро утро момичета,от Деси кафето,от мен закуската.Много задачи ми се натрупаха тези дни и нямах никакво време за писане,затова набързичко да ви поздравя,че от днес момчетата са ваканция за празника-цяла седмица ooooh! Сега отидоха да празнуват в у-ще и после я се доредя до компютъра,я не...
Снощи получих и една приятна изненада,племенницата ми си взела изпитите , сменила си билета ,който беше за края на другата седмица и вечерта си пристигна.Толкова си я обичам и пристигането и истински ме зарадва след тежките дни които имах напоследък.
Гледам доста рожденници сме имали тези дни,малко късно ,но от сърце желая на всички ви много щастие,любов и късмет.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  
На всички които днес имат или са именници-Да са живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet
На всички останали много Hug Hug Hug

# 175
магде имай милост с този кекс,добре дошла на племенницата ти

латеа когато сме в БГ купуваме телешко или пилешко,сега има 4исто телешка кайма на фирма Сами М мисля беше,за саламите и кремвиршите има 2 Ст Загорски фирми-които произвеждат пилешки такива,а и в  Билла и Метро има,виждала съм и пуешки и телешки-но ти за всеки слу4ай 4ети-дори и да пише пилешки ,ако в състава има сланина зна4и не купувай,защото има и 100% пилешки

# 176
Здравейте,чудни и прелестни!!!Не успях да Ви се наслаждавам вчера,ама имах супер преживяване-пак отскочихме до Турция,макар и само за ден,но оттук е близко-Одрин е на 140 км.Много яко,поразена съм,а какво ли ще е в Истанбул...!!!Убих се да си търся хамса,или Ръката на Фатима(Фатма),но явно там е повече известно очето.На едно място намерих 2 ръце съединени,една до друга,та попитах продавача(щастие беше,че говореше български,е,аз и с английски щях да се оправя,ама пък бях попаднала преди и на човек,който освен турски и немски-който е най-ужасния за мен език,друго не разбираше... Confused    ) има ли само една ръка    Mr. Green   ,на което той ми оговори,че това са Аллах и Мохамед... Shocked
И така,вчера усетих душевната наслада на Ориента,намерих си и паричка в калта...А мъжът ми най-накрая ми подари и миниатюрен  Коран,нищо,че сме християни,то Бог е един и това е свята книга.Абе,суперско!!!Дано не съм Ви оттегчила,ама не можах да се сдържа...

# 177
Деси, мерси за бързия отговор и за кафето  Hug

На мен мисълта ми е, че нали има и определени правила за начина, по който да е заколено животното. Съобразявате ли се с това и ако да - как?

Immortel, Одрин е много приятно място  Peace

# 178
Честит имен ден на всички от мен и девойките ми. Весел и пълен с емоции ден, хубаво време и много приятни изненади Simple Smile

За интересуващите се, www.gledai.tv може да се гледа директно от компютъра:
Noor TV, Държава: Афганистан

# 179
Да бе,честит и от мен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт