УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 140 843
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 105
Гордея се с добричките момичета. Успех!
И един подпис от добричка снаха.  Laughing

Василиса,благодаря за подкрепата,а и за  пиесата-страхотна е. Hug

# 106
Василиса Средна Кукувица, ти пък отде се "закопа" в наште  житни   bouquetширини! То хората и котка не си..., абе айде да не задълбавам smile3525 Добре дошла значи!
Момичета, нека ви разкажа как днес полицаи пазиха общината от няколко майки в инвалидни колички. Тази сутрин радиата пуснаха анонси как ще протестираме и как ще палим на клада стратегията на общината за социална политика. Кметицата, която блести с ум и чар #Sillyоще от сутринта свирнала на полицията и когато се появихме идва един от тях, с кого прекрасно се познаваме и мило ме пита"Нали си чела закона за протестите трябваше да се обадите" Аз казвам ама ние нищо няма да правим, просто си седим, пушим и си приказваме". Колегите от медиите ни накачулиха ,една от майките дето си носи детето на гръб в училище, сложи на стъпалата пред общината една сламена шапка с карамфил и две метални левчета в нея-финансовата ни помощо за общината за рампи и вързахме няколко балона за уличната крушка пред общината, че социалната й политика е въздух под налягане.
По едно време от другата ни страна застана мъжа на кметицата-и той да пази общината да не я изтърбушим може би. В същото време кметицата просто беше на банкет в съюза на инвалидите по повод някакъв празник на инвалидите/защото лично за мен в този ден няма нищо празнично/

# 107
Ето и моя скромен подпис и съпричастност,  дерзайте!

# 108
Krasotinka,  Joy....., златни сте, че и мноооого страшни явно. Laughing ooooh!

Божееее, боже. Tired

Василиса! Hug

# 109
Подпис и от мен.
Успех  smile3501

# 110
Инициативата ни вече е в новините на форума! Party Огромни благодарности и целувки за Mamma! Heart Eyes  bouquet Hug

Нещо такова представлява прес съобщението, което разпространяваме, за да уведомим максимален брой хора и да съберем повече подписи.

УСМИХНИ СЕ С МЕН!

ЗА ДА ИМА УТРЕ И ЗА НАС

Здравейте, родители на деца с увреждания от цяла България и съпричастни приятели, подехме инициативата „Усмихни се с мен!

Озаглавихме я така, защото ни се иска това да не е просто поредната петиция, а началото на ново отношение и разбиране към специалните деца. Началото на една инициатива, чрез която да променим себе си, да го направим позитивно, с усмивка и много вяра, заради децата ни и тяхното Утре.

Петицията:
http://www.bgpetition.com/roditeli-na-deca-s-uvregdania-ot-ciala … lgaria/index.html

Тази петиция, както и всички останали писма, които сме писали, ще бъдат внесени до всички изброени институции, след като съберем достатъчно подписи. След определен период, ако не последва отговор, диалог или резултат, ще изпратим петицията официално, по пощата до ЕП. Вярваме, че тя ще бъде допусната за разглеждане, така както допуснаха и вече започна разглеждането на индивидуалните ни петиции, които пратихме до тях. Ще се обърнем за съдействие и към Mental Disability Advocacy Center, които заедно с БХК, заведоха и спечелиха дело срещу България, по повод дискриминацията в образованието към децата с увреждания.

Подкрепете ни, подпишете и препратете този имейл!

С уважение и благодарности,
Родители на деца с увреждания и тяхни приятели

# 111
Красотинка,що се изненадваш-не видя ли и кордона от полицаи на 10.11.08г на протеста-сякаш министрите се страхуваха,че народа ще наскача от инвалидните колички и ще влезе при тях за обяснение.
 ooooh!

# 112
Красотинка,що се изненадваш-не видя ли и кордона от полицаи на 10.11.08г на протеста-сякаш министрите се страхуваха,че народа ще наскача от инвалидните колички и ще влезе при тях за обяснение.
 ooooh!

Не, не, не ми припомняй, то беше просто........, не мога да намеря точните думи, жалка картинка. Полицаите бяха повече от хората и децата в инвалидни колички!!! Кого, от какво и от КОГО пазеха? Министрите от инвалидите и децата с увреждания?! ooooh! ooooh! ooooh!

# 113
Василиса Средна Кукувица, ти пък отде се "закопа" в наште  житни   bouquetширини! То хората и котка не си..., абе айде да не задълбавам smile3525
Laughing Laughing Laughing. Василиса, нали ти бях казала.  Laughing Laughing Laughing 

krasotinka, силно се разчуствах от написаното по-горе за първия смях на Песи. Тези дребни мигове, които могат да те накарат да се почувстваш жив и щастлив. Heart Eyes

# 114
  • Перник
Подписах.Дано кампанията има успех!Силно се надявам!  bouquet

# 115
Глас и от мен! Моето дете също има нужда от вашия глас!

# 116
Усмивка и от мен Simple Smile Hug

# 117
И аз подписах! Успех!

# 118
С вас съм мили хора! Hug

# 119
Аз също подписах!
Успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт