Обаче в главата ми се върти и нещо, което искам да споделя с вас. Винаги искаме, предлагаме и настояваме за промени в полза на децата и семействата ни. В това няма нищо лошо, то иначе ще ни забравят, че съществуваме
обаче ми се иска да предложим и строги санкций за родители възползавщи се от увреждането на децата си. Не ме линчувайте, а помислете дали няма и такива, които са с различни адресни регистраций и подаващи молби и по адресна регистрация и по постоянен адрес. Примерно дошли от провинцията картотекирани за жилище като крайно нуждаещи се с дете с увреждане, ползвайки услугата АНЖ и в същото време живеещи постоянно в провинцията и полващи общински и социални благинки без да им мигне окото. Това според мен е и една от причините да гледат с лошо око на родителите на деца с увреждания.Раче, права си относно това да има контрол, но пък всички социални благинки се полагат по постоянен адрес, по настоящ не можеш да получиш абсолютно нищо, а случайно, ако се промъкнеш и те спипат, ще ти отрежат главата- ще върнеш взетото неправомерно+ лихвите..

Макар, че има и училища, в които пък децата ни са много добре приети. Примерно в нашето директора е отворен за разговори и предложения какво е най-добро за детето. Прилага смесено образование индивидуално в къщи и в клас с учениците според здравословното състояние на детето. Дано все по често се срещат такива хора.