УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 142 000
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 800
ПРОЧЕТЕТЕ!

Много хубава статия, с автор Славка Кукова от БХК:
http://www.bghelsinki.org/index.php?module=pages&lg=bg&page=obektiv17412

Цитат:

"Индианците от Дакота имат следната мъдрост: когато забележиш, че яздиш умрял кон, слез от него. Ние, обаче, често предприемаме други стратегии за справяне с проблема: снабдяваме се с по-як камшик; сменяме ездача; казваме, че винаги сме яздили този кон, създаваме работна група, за да анализира коня; посещаваме други места, за да видим как яздят там умрели коне; повишаваме стандартите за качество за яздене на умрели коне, създаваме Task-Force, за да съживи коня; плащаме на хора от чужбина, които уж можели да яздят умрели коне; включваме обучителен модул, за да се научим да яздим по-добре; правим сравнение между различни умрели коне; променяме критериите, които определят кога един кон е умрял, впрягаме много умрели коне заедно, за да станем по-бързи; обясняваме: никой кон не може да е толкова умрял, че да не може повече да го яздим; правим проучване, за да видим има ли по-добри и по-евтини умрели коне; обясняваме, че нашият кон е по-добре, по-бързо и по-евтино умрял, отколкото други коне; създаваме група по качеството, за да се намери приложение на умрелите коне; откриваме независимо разходно перо за умрели коне; увеличаваме сферата на отговорност на умрелия кон; развиваме мотивационни програми за умрели коне; преструктурираме, за да може една друга област да получи умрелия кон!"

Голяма работа е Славка! Joy Joy

# 1 801
Подписах и аз!Успех!

# 1 802
Привет Hug  bouquet

този цитат много ми хареса, доста точно сравнение за умрелия кон и нашите действия. Peace

Вчера получих отговор от Приемната на МС, относно нашия казус за винетките, чак не повярвах като видях на ел. пощата, че има писъмце за мен. От МС го изпращат към МТСП и МВР, с копие до мен Peace бавно но славно се движим, да видим какво ще кажат от министерството по въпроса.
Пожелавам Ви успех. Praynig

# 1 803
Подписах.

# 1 804
Подписах се

# 1 805
Аз също! За да има утре! Усмивката от сина ми Алек!

# 1 806
  • Дива Индия
Подписах. За да долети бялата лястовица!

# 1 807
Имате усмивка и от мен,Усмивковци!
Скъпи майки,за мен сте невероятни Жени!!!

# 1 808
И аз ще се усмихна. Дано да има и шофьори, които практикуват усмивката.

# 1 809
Благодаря за новите усмивки Hug  bouquet
Весели празници!!!  bouquet

# 1 810
  • София
Подписах се и аз. Hug
Мили майки възхищавам ви се!  bouquet

# 1 811
Светла седмица да имате, мили мами !

# 1 812
Във връзка със Световния ден на хората  с Аутизъм-  2 април, обявен през 2008 г. от Организацията на обединените нации (ООН) за световен ден за повишаване информираността по въпросите на аутизма, бихме искали да ви поканим заедно да почетем деня, като го отбележим и спомогнем за повишаване информираността на българското общество относно децата и възрастните в България, които живеят с Аутизъм, трудностите, пред които се изправят ежедневно те и техните близки и в частност- ние, като родители на част от българските деца от аутистичния спектър.

Тържеството ще се проведе на 11 Април, неделя, от 16.00 часа в Зала 11 на НДК. Проектът се реализира с подкрепата на “Вирджиния Рекърдс”, “Монте Мюзик” и любезното съдействие на НАЦИОНАЛНИЯ ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА относно предоставянето на зала, където в концерта ще участват благотворително групи и изпълнители като Акага, Графа, Д 2 и други, съпричастни към проблемите на хората, живеещи с аутизъм и техните близки.

Искрено ще се радваме, да се присъедините към нас и децата ни с аутизъм на концерта, организиран специално за техния ден и получили възможността да празнуват първия си 2 април – Световен ден на хората с Аутизъм.

Разпространявайте и канете родители, деца, приятели, колеги, всеки присъстващ на концерта за нас е важен- един човек повече, информиран относно Аутизма.

Влади Цолова
член на УС на Национален алианс "Усмихни се с мен"

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 21:53 от teo7777

# 1 813
# 1 814
И аз благодаря за всички нови усмивки!
 И аз имам отговор от Парламента за собствеността на автомобила за винетките. Два месеца го мъдрят, а имат решението на комисията за защита от дискриминация. Ега ти темпа на работа...

Общи условия

Активация на акаунт