Времето навън се мръщи, Май-чето стои си вкъщи!

• 12 838
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • България
Дианче , супер са .Каката е голяма красавица
ниночка , кураж  Hug

# 241
Успях да кача проекта на кухнята Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141301&pid=9370089

# 242
Благодаря ви момичета  за поздравите ето я и ровденничката тортата я правих аз

# 243
Ниночка как сте ? мисля си за вас

# 244
ина ана - кухнята изглежда много шикозна  Peace
а защо не помислите да размените местата на микровелето и фурната. ако остане така, дребният ще започне да стига микровелето чак когато стане 8-ми клас  Wink не че във фирмата-изпълнител не се опитаха да ме убедят, че няма да ми е удобно по моя начин, обаче се оказа, че е имало защо да се тръшкам и да настоявам - МНОГО е удобно. у дома микровелето е около 50 % под нивото на плота, а другите 50 % са над; фурната е отгоре - пада се точно на нивото на ръцете и очите. btw - иван звезед точна така се е устроил в студиото си, гледам  Wink
така де - само идея  Peace

краси - чрд на галето със закъснение.
да са ти здрави момите и мъца. и ти да си здрава! да ги гледаш, да ги обичаш и глезиш. и много мир и любов да цари край вас  Hug

# 245
  • Перник
Дианче, да са ти живи и здрави красивите деца!

Ина, кухнята изглежда супер.

Карчита, може ли другия път като имаме повод да си поръчаме торта при теб? Виждам, че се справях перфектно.

Моят дзвер току-що стана от следобеден сън. Сутринта се излюпи в 11, заспа в 15:40 и ей го на сега. Какво ще правим нощес не знам  Tired

# 246
  • Бургас
Здаравейте  майчета  Hug
Ох  ooooh! много болни пак. Хайде и ние да се включим. Във вторник направихме ваксината а от сряда започна да сълзи лявото оченце, след това се появи хрема, сега лявото почти спря започна дясното, тъкмо реших че е спряла хремата и пак се започва. В началото се притесних че е реакция на ваксината, но нали уж не е жива  Tired
Дианче, да са ти живи и здрави красивите деца!

Големи сладури са. Дианче успех и бързо да се възстановиш. Пита ли дали не може с лапароскопска операция. Моята киста преди около 3г. беше почти 7 см и я махнаха с лапароскопия. Възстановяванвто е за около седмица. Мога да напрявя сравнение между двете - раждах секцио. Каквото и да е да минава и бързо да се възстановиш.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Момичета, не мога да не се похваля. Днес ходих на благотворителния базар в Бургас, организиран от движение "Български майки" и си взех страхотни неща. Бродирани картички  Hands Thumbsuphttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=277670&pid=9376575
Много гушки на всички. Иииииииии  Naughty болничките бързо да оздравяват
Хубава вечер на всички

# 247
Мацки Hug
Последно като писах при вас,още имаше динозаври Embarassed
Сега влизам и да се похваля,че чакаме второ бебче,при това не едно , а двойка Grinning
Живот и здраве,края на юни е терминът.

Поздрави на всички от мен и Яско Hug

# 248
ихааа.
вчера точно се рових с търсачка да видя какво става с теб, но не те открих и реших, че си се изтрила от бг мамата. след туй реших, че явно не сме ти интересни след китайщините около теб  Wink и ето ти сега на какво ставало с теб  Wink желая от сърце лека бременност и здрави 3 бебета!
желая и здрави нерви  Wink

# 249
Благодаря Heart Eyes

Аз,щот нали съм непостоянна личност,пак си смених ника,затуй съм станала неоткриваема Twisted Evil

# 250
майче - спешен въпрос. менедките с каква тавичка пече? намаслена или ?  newsm78
щото бъркаме с Лора

лейди Лу - едно огромно честито за близнаците (чките)

# 251
лейди нямам думи - супер  Hug ари влизай пак и да даваш инфо как е с близначета бременността  Crazy ти ставаш на 3 месеца днес точно, а Flutter

мира е по-добре, но все още кооофти диша Tired Heart Eyes Praynig

# 252
xai ,ninochka Hug

# 253
Мерси момичета Hug Hug Hug
Лейди, честито, нека е лека и безпроблемна и две кокони на финала newsm30 newsm30  bouquet
Ина-ана, много е хуава кухнята, а цветовата комбинация ми допада особено много Peace
Карчита, тортата е страхотна, браво!!! smile3501

# 254
Чудесна новина,Лейди!Лека бременност и много Hug!
Дианче,големи сладурчета си имаш!
Карчита,щастливи са децата с тази торта/то цяло произведение на изкуството/.
За кухнята благодаря,надявам се към юни  Rolling Eyesда сме готови и тогава пак да кажете,че ви харесва. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт