Таз година отминава,МАРТенчето все по-умно става !

• 11 675
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
 Рони, като направиш клипче с АЛи, биеща жабоците, покажи да й се порадвам:)

КакаТони, добре дошла при нас:) Те са ни другарчета по градинка, Тифани е голяма сладурана. Ако бъда упълномощена, ще покажа снимки:)

Теза, съжалявам и се надявам бързо да отмине и да го израсте детенцето!

Поли, с какъв транспорт се стига до клубчето? /ако случайно си нямаме татко- шофьор тоя ден/

Ние си нямаме костюмче на джудже, имахме си еленови рогца само, обаче днес я облякох в бяло и червено, за да я снимам пред елхата и взех, че счупих диадемата на рогцата:(( И ми стана много криво. Останаха ми само няколко снимки от когато ги купихме:
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305450&pid=9166421

# 151
Към паста за зъби Нанодент има и силиконов накрайник за миене на зъбки. На Марти зъбките ги мием, но нередовно, защото заспива докато си пие млякото.

Кикиники, много сладко е еленче Белла  Hug

Добре дошла на КакаТони

# 152
  • Sofia
Нефертити, честита синя новина! От сърце ти желаем /цялата ни къща/, едно здраво и умно бебче март месец.  Hug
Добре дошла на какаТониbouquet
Рони, пусни малко снимки на малката хубавица и новата масичка. Аз мисля да поръчам такава, но ще е след празниците / за тях едва ли ще я доставят/.
Кикиники, не се натъжавай за рогата. Алек ще подари своите на Бела, като се срещнат на партито.  Wink Heart Eyes Нали е батко на всички Бели барабели.  baby_neutral
Дивна, аз давам плодовите йогурти на Хумана, Нестле. Всички ги харесва.
Днес май много често се включвам.  Blush

# 153
  • София
kakatoni1 ,добре дошла! Hug

Нефертити,честит ти син щъркел миличка! Heart Eyes

Пепе,много сладък Марти,да го цункаш от нас!

На Жори почти са му излезли нови три зъба -този път отгоре.Обаче малко ме притенява факта,че не са първите два зъба,а тези след тях и един кучешки.Първите нямат и признаци за скоро появяване.Да не вземе да ми остане без 2 предни зъба хубавото детеце. Sad
Ники,дали е възможно. ooooh!
А Бела е мнооого сладка и с рига и без рога,така че не се натъжавай. Hug
И ние имаме такива рога  и едни мечета и 2-е шапки,изобщо пълна екипировка. Mr. Green

# 154
Нефертити,честит син щъркел  Hug Навестявай ни по-честично  Simple Smile
И ние си имаме рогца и снимки с тях,ще кача тези дни Heart Eyes
Аз масата от Ларедут я чакам пак да я пуснат на 25 евро,че да я поръчам,дали ще стане това  newsm78
Зъбките ги мием само с памук и кислородна вода,не е ли рано за четки и пасти за зъби  newsm78
Теза и аз като малка съм имала бронхиална стма,и съм я израснала,дори не си спомням и мен са ме водели в Сандански и много добре ми се е отразявало.
Много хубави снимки гледах Heart Eyes
Добре дошла на Какатони Hug
Рони,аз давам от кашите в кутия,моето педи ми каза абсолютно същото ,което каза ЖениБ,за кашите,давам каша всеки ден откакто захранвам Peace
Лори,честити ви зъбчета!Мерси за инфото за препарата,но като ги почиствам само с вода остава някаква неприятна миризма от храната,при вас как е newsm78
Лека нощ!

# 155
П.П. Деситка споко и нати доста време не искаше да суче през деня,само сутрин и вечер,но сега си иска често и ако не й дам става голямо мрънкало и естесвено й давам,вследствие на което не  ми стигаше изобщо кърмата за вечеря,защото се беше регулирала и не се пълнеха като преди,и ги чувствах направо като кухи,но пестепенно се увеличава кърмата.

# 156
  • София
 Честито, Нефертитииии! Да ти мине леко малкото оставащо време от бременността и напролет да станеш най- щастливата и горда майка на най- здравото и сладко бебче!!! Hug
 Те за, съжалявам, че се е оказало това. Знам, че наистина хомеопатията помага  в такива случаи.
 И нашата прогноза се потвърди- Любчо има скарлатина. Хубавото е, че вече няма температура и обривът се скри. Лошото е, че тази болест често дава усложнения, които се проявяват доста по- късно, когато вече си мислим, че всичко е отминало. Дано при нас да не стане така Praynig
 за забелването- мъжки майки, направете го сега и то напълно, защото после може да имате проблеми. На Любчо така му беше частично забелена пишонката, а аз не се притеснявах, защото бях чела тук някъде във форума, че се оправяла от самосебе си някъде към 4 годинки. Да, ама не! Едва наскоро му я забелих напълно, защото беше започнала да се замърсява и не можех да я изчистя. А  той вече е голям и го понесе много тежко. Не даваше да му я пипнем сума ти време, сънуваше кошмари... Действайте сега, докато бебешорите още не са се осъзнали, че после става много трудно.
 Дивна, аз още кисело мляко не давам, но за по- нататък съм се насочила към детското на Сердика. Баткото го харесва.
 Ей, ама всички снимки на еленчета и коледно облечени бебета са страхотни! Много ми повдигнаха настроението Grinning Hug

# 157
Какатони1 добре дошла  bouquet
Нефертити-честито......от сърце ти желая всичко да бъде наред и март да си най щастливата мама Hug
Пепе- Марти е сладур и половина...
Кикиники -Бела май ще си я вземем и нея и у нас за снаха  bouquet
днес ми е кофти ден явно не знам вие как сте но при нас е накъв мрънкалив период....Оги мрънка преди заспиване ине иска да засмуче бибата а само я дъвче в резултат много се нерви... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing outи аз след него...
ние си нямаме рога и украса коледна си нямаме .... Joy Joy
angels_zg- аз не мисля че ще си останете без предни зъбчета на мойта приятелка детето ги вадеше разпъснато(дано схвана смисъла) Joyи си ги има всичките вече.....а колкото до миенето не бързам да го почвам след 2 год може би..
Надето и аз за това написах че другия месец отивам защото с баткото нищо че беше на годинка ,после пак не даваше да го пипаме и то до скоро....просто колкото по малко толкова по добре
а за кисело мляко нашето е домашно квасено купувам си го от сигурни хора
лека нощ  bouquet

# 158
Здравейте мамчета и бебета.
Честито на всички празнуващи.

Черпя защото утре е св.Сава и аз имам имен ден.Е не че Десислава има кой знае колко със Сава,но така знам и понеже няма Десиславин ден,си го празнувам на Савинден.
Вчера бяхме на консултация: 8700гр.,74см
Забелихме си пишората докрай вече,и го мажа с крем здраве.
Аз започнах работа по малко - да се подготвя за същинската работа,а баба свиква да се оправя с бебе.
За сега ви казвам чао.

# 159
Нефертити, честито !!! Присъединявам се към всички мили пожелания от останалите.

cosmopolitan и аз чакам да я намалят, а те вместо това я вдигат  Crossing Arms Дано при голямото намаление да я смъкнат което не ми се вярва много.
Надето дано Любчо се оправи бързо и да нямате усложнения  Praynig
За пишлето един път мисля че сме го забелили хубаво, понякога си мисля че не сме  Thinking Главичката му я показваме цялата, но имам чувството че има някаква ципичка по края.
kakatoni1 добре дошла. Малко повече инфо щи ни е от полза да те включим в първият пост.
Рони и аз искам да гледам снимки на Али (не само от масичката) много ми е сладка  Heart Eyes
Били_ Сиси е голяма чаровница. Много ми е кеф че с JeniB пак се включвате.
Пепе и Марти е голям сладур.
И Бела с тези големи очи така завладяващи, като я видя и си спомням репортажа по БТВ как махаше с ръчичка  Heart Eyes
И на мен ми се иска Коледно костюмче, но в нашият тъп град няма такива глезотийки

# 160
divna_, казаха, че около 80 лв ще ми излезе прическата, но зависи от сложността. На мен ми се стори добра цена, но исках да питам и вас. Аз на едно   и също място ще правя грим, прическа, маникюр, педикюр- всико и ще ми направят отстъпка 10%

За киселото мляко- още не съм давала, но мисля да започна по малко преди кисела.

Хайде, лека нощ на всички, че днес имам сигурно хиляда поста  Blush Повече няма да пиша, обещавам  Peace

# 161
Ха сега да видим кой ще черпи  Grinning

Честит рожден ден KikiNiki !!! Да си много щастлива, обградена с много любов и да не се отърваваш от здраве. Весел празник.

# 162
Привет мацки!
Последните дни само ви чета.....
Нефертити, много се радвам за теб! Пожелавам ти през март да гушкаш най-здравото и сладурско юначе!  Hug
КикиНики, Честит Рожден Ден! Много здраве и само хубави неща да ти се стоварват на главата!
Кисело мляко давам от 2 седмици някъде - Боженци и Верея мисля също да дам.
Зъбките мисля от утре т.е. днес да започваме да ги миеме. Купила съм и "Nenedent-baby"
Масичката от ЛаРедут-а пак са я намалили на 30.09 евро - вчера беше 34.39 евро и аз чакам още да я намалят  Mr. Green
Мерките ни от консултацията отпреди няколко дена са 8.530кг. и 72см.
Теза, дано го израстете по бързо  Hug
Добре дошла на какаТони1!
Ние от няколко дена вече се изправяме на креватчето и от вчера госпожицата се научи със самото изправяне да започва да реве, ама рев му дръпва сериозен докато не я взема от там. Реших да я оставя да си пореве одеве за да види, че неможе да е все на нейната. 20 мин. така плака, че и викаше заедно с рева си и когато отидох най-накрая да я взема (защото видях, че пак ще е на нейната) беше цялата мокра, потна от рев милата. Голяма манипулаторка си имам.  Heart Eyes
Охх, много разбъркано стана ама ми е и такова в главата сега, sorry  за което  Blush
Ами това е за сега. Лека и спокойна нощ от нас!  Hug

# 163
  • София
Честит празник ,Ники!Да си здрава,щастлива и много обичана!

desi.a  ,честит имен ден - много здраве,щастие и любов!  bouquet

Наде,да се оправя бързо Любчо!

Aз още не съм решила ,какъв подарък да купя на дреби.Сега пък ми харесва този кон http://www.trafic.com/code/be_2008_44.pdf,ма май е малък още за него. newsm78

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 02:44 от angels_zg

# 164
  • София, Борово
Добро утро на всички  bouquet
Нефертити, честит син щъркел, мила!  Hug

КикиНики, Честит Рожден Ден!
Желая ти много щастие, много любов и сбъднати мечти, а и скоро да зарадвате малката принцеса с братче Laughing

За пишлето - не забелвам. Виктор се справя сам, а и педиатъра ми е забранил да пипам.

Общи условия

Активация на акаунт