Таз година отминава,МАРТенчето все по-умно става !

• 11 676
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте на всички, да знаете че аз редовно си ви чета и се информирам как растат малките сладурковци, а днес минавам да ви се похваля че ще ставам майка на мъж  stork-boy
 Hug Hug Hug за всички ви

# 136
Честито Нефертити  Hug Страхотна новина! Моля те минавай по-често и ни информирай за себе си.

# 137
Нефертити, честито   bouquet. Пожелавам ти един здрав прекрасен принц и безпроблемно раждане Hug

Те_за, много неприятно се е получило с каката. Дано Борката да се оправи и да няма такива усложнения, а каката да го израсте  Hug

Рони, нали подматрачната рамка не е подсилена заради твойте килограми  Joy

Пишлето ни е почти забелено, но това е изцяло заслуга на педиатърката.
Поли, какви са тези ластици за прохождане  Thinking
Всички бебета са страшно сладки  Hug

И аз да се похваля - днес получихме чаши с джудко Марти. Много хубави са ги направили и утре ги пращам към чужбинско. Тази година е много лесно с коледните подаръци за роднини и приятели  Laughing

Приятна вечер на всички (аз продължавам с четенето  Cry)

# 138
Нефертити, честито  bouquet Пожелавам ти март месец да се радвате на здрав и силен, красив малък мъж!

# 139
Нефертитка Hugрадвам се за теб,желая ти само хубави емоции.  bouquet

# 140
Нефертити  Hug
Не можах да се сдържа и да не ти честитя новината! Дано всичко мине на хубавата страна и живот и здраве март месец да си мама на най-голямото съкровище! Praynig

# 141
Нефертити, това е страхотно   love001  ЧЕСТИТ МАЛЪК МЪЖ!!!

# 142
  Нефертити, честито мила. Пожелавам ти най-здравото, най-пухкавото и най-сладкото момченце да радва вас март месец другата година.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА С МЕСЕЧИНКИ.
   Те-за, съжалявам за тази новина. Дано да го израсте бебчето. Ние ще стискаме палци.

Рони, кога поръча масичката и за колко време ти я доставиха?

За зъбките - не ги мия, но само защото не знам каква четка за зъби да й купя. Споделете вие какви четки сте взели и дали ги купувате от аптеката.

Аз последните няколко дни съм в много гадно настроение (откакто мъжа ми почна работа). Имам чувството, че съм в някаква депресия. Дано ми мине бързо.

Лека и спокойна вечер на всички бебчета и техните семейства.

# 143
Тинче, на 10.11 я поръчах, вчера е пристигнала, днес си я взех от митница.

За миенето на зъбките - педи ми беше казала, че има някакви накрайници, които се слагат на пръстите и така се почистват зъбките. Обаче тогава ми каза, че няма смисъл да взимам. Не си спомням аргументите й.

# 144
  • Лондон
Добър вечер и от нас с Аннабел! Благодарим за хубавите пожелания, много сте мили всички!

Ние много се глезим днес, явно е вярна приказката малки деца - малки проблеми, и обратното - големи деца с големи проблеми, та ние явно порастваме, много хленчене и претенции падна...

Аз днес минах на философска вълна, мислех какво ме чака от тук нататък, на почти 40 години, с прекрасно дете, което обаче си расте и ще си има собствен живот и т.н и не можах да стигна до никакви изводи и решения...Това беше нещо като оплакване...Благодаря за вниманието Hug

Нефертити, и аз чета за теб в други под форуми и съм много щастлива, че всичко  се развива както трябва и ти желая така да бъде до края Hug Отбивай се по-често с доброто си настроение и позитивно мислене  Grinning

На Теза желая проблемите да отминат с времето Praynig

Лека нощ на всички

На всички пожелавам приятна вечер 

# 145
от доста време се каня да се присъединя но все отлагам и ние сме мартенско бебе и вече правим смешни и интересни неща ЧЕСТИТО НА НИФЕРТИТИ  Simple Smile

# 146
  • София
Нефертити страхотна новина. Честито !!! Пожелавам ти оставащите 2-3 месеца да минат бързо и леко като приказка и накрая да гушнеш малкия усмихнат юнак.

# 147
Нефертити   Hug  bouquet

# 148
Добре дошлка в отбора, kakatoni1  Hug

Дай малко повече информация- момиче или момче е бебчо, как се казва, от къде сте   bouquet

# 149
  • София...........
Здравейте:)

НЕФЕРТИТИ, ЧЕСТИТА ТИ СИНЯ НОВИНКА! Hug Grinning

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

ТезаHug да го израстете колкото може по-скоро.
Били, невероятна сладурка Сиси-то Heart Eyes   Мисля, че между 100-150 лв. е нормално за булчинска прическа при условие , че един сешоар(добре направен) е 20-25 лв. Колко ти искат на теб?
Зъбките не ги миеме още, защото са само две , а и мисля, че е рано. След годинката ще се бориме, а и да станат поне четири Wink

Мами, какво кисело мляко давате на вашите бебета?

Общи условия

Активация на акаунт