Таз година отминава,МАРТенчето все по-умно става !

• 11 678
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • София
добро утро!

Честита 9-та месечинка на Аннабел-на мама tzvetak,Огнян-на мама radi^,Никол-на мама аnina ,Марин-на мама ek_velika,София -на мама plame!
Честита 8-ма месечинка на Павлина - на мама Пролетна Фея,Сияна - на мама Angelfish,Сияна - на мама Били_ !

zaki
,много са сладки беболинчетата ти!

Лори,честити ви зъбчета!Аз искам да мия на Жори,но тук нещо немога да намеря подходяща паста ,ще трябва в аптеките да питам явно.

te_za ,съжалявам за диагнозата. Sad

за кашата - аз давам всеки ден за закуска от сухата(тук друга няма  Close) и я правя с 180мл. вода и по-гъстичка.Жори хич не е пълен,само килцата са му 10,но крачетата са си слабички.

При нас е як студ,под 0-та е и вали сняг.Май няма да излизаме,защото духа ужасно силно,направо гъне дърветата.

# 121
Зори, аз съм чувала, че не е хубаво да се дава каша толкова често. Децата се били "надували", не че пълнеят, а просто се подуват като бухтички. Не знам до колко е така, не съм срещала балончета от каша  Laughing

ето снимките на малкото ми еленче. Остава само костюма и ще е номер едно  Close-mas:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235751&pid=9219000&view=3 

# 122
Били,еленчето ти е прекрасно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Не се ли опитва да си сваля рогцата? Laughing Laughing

# 123
  • Sofia
Теза, сега си спомних, че и сестра ми е била като малка така. Майка ми по цели нощи я е държала в себе си, седнала, за да чува че диша и тя да диша по-лесно, разбира се. Но не е стигала до помпички и наистина го е израстнала. В моите съзнателни години /разликата ни е 4 години/ тя не е имала проблеми. Водили са я на Сандански. Така че, явно при доста дечица се появява.  Hug Аз те каня при всяка възможност в Банкя.   bouquet

# 124
Здравейте!
Честити месечинки на порастващите днес.
Аз украсих  Crazyдо колкото ми позволи Явор.Божеее,чудо е тук-пълзи където му видят очите,покатерва се отваря шкафовете,навира се под холовата маса,дърпа натоварения сушилник,изправя се по проходилката а тя се плъзга smile3511съдра обиколника да се чекне в кошарата,намери копчетата на компютъра,докато ида до WC-то той на вратата и реве,не мога да вляза.
Наоплаквах се. ooooh!
Кажете,мами на момчета някой вече да е подстригван ?До къде сте с отварянето на пишлетата?

Теза,съжалявам за диагнозата Hugтук сме ако искаш да споделиш мъката си,та да ти олекне поне малко.

# 125
  • Sofia
Диана, пишлето му е отворено напълно. И вече три пъти подстригвам бретона му. Иначе влиза в очите и се притеснявам.
Весело е у вас, аз пък мечтая Алек да прави такива неща. Много искам да пълзи, а той сами лази като пехотинец. А и с проходилката е само в хола, защото има стълби и не може да ги премине. Но днес докато чистех, го настаних в коридора при пералнята. ЕЕЕ голяма хипноза беше работещата пералня.  Joy

# 126
Теза много съжалявам. Стискаме палци да се оправи детенцето. Идете на хомеопат, мисля че ще помогне Hug

Честити месечинки на всички бебета Heart Eyes

Били това за кашата е мит Wink Имало е редица такива теми и майки, които дават постоянно казват, че няма такова нещо. Това е останало от едно време когато кашите са били брашно и не е имало такова голямо разнообразие. Освен това зърнените са основна група храна и трябва да присъстват всекидневно в детското хранене.

За хемоглобина на нас на 6м ни беше 105 без да сме захранени. И двамата ни педиатри казаха, че щом е над 100 не се изписва нищо. Peace

Рони проучила ли си кои матраци са най-добре? Ние си взехме на Магнифлекс Дуокомфорт мисля беше, ама без нищо да проучваме и не знам дали не сгрешихме Thinking Още не сме го пробвали, че не сме се преместили в новия апартамент.

Да ви питам - давате ли на обяд нещо за десерт?

# 127
Привет, мами  Hug

Диана К, и у нас е същата лудница, Иван се изправя навсякъде, отваря всички шкафове, пълзи бързо като хлебарка, иска постоянно да го държа да ходи, лудницааааа! Мами, откъде да взема ластици за прохождане? В Джъмбо няма! Освен да мръдна до Премаман?

Пишлето и нашето е изцяло навън, и от време на време ни се изправя и втвърдява  Joy и таткото е много горд Simple Smile А иван си го изучава много старателно hahaha

Купих вече супер - подаръче за някое от мартенчетата  Hug Grinning

КикиНики, този Бамби е в Манастирски ливади Laughing

Теза, дано бързичко го  израстнете гадното състояние  и да нямате подобни притеснения Praynig На наши съседи детето е с такива проблеми и го водят на нагревки с лампа

# 128
Ааааа Laughingтова с пералнята е вече старо,сега болна тема са ни дистанционните и мобилните телефони ooooh!
нашето пишле е само на полувина отвън,и доки ми каза до годинката трябва да е от вън и да натягам сериозно Confusedмен ме е страх ,баща му два пъти повече Rolling Eyes

# 129
Това е момента, в който съжалявам, че си взехме пералня с горно отваряне. Сияна се хипнотизира само от телевизора, но аз не и давам да гледа много. Иначе е голяма глезорана и нон стоп мрънка. Вече не знам какво да я правя. Мрънка в паяка, мрънка в столчето, приспивам я по час и половина... Дано е само етап, че  #Crazy

# 130
-да се почерпите за месечинката......
честито и на всички други мартенчета които имат месечинка днес....
Те_за-искрено се надявах да не е ви е вярна диагнозата,защото при нас положението е горе долу същото..таткото е имал едно време (бил е 1,2,3 клас в Стрелци)и  я е израстнал..но за баткото  и за Оги все още има вероятност да я наследят..така че надявам се вие да я израстнете....иначе аз всяка пролет се боря с алергиите на Стоянчо и при всеки бронхит настръхвам..... Peace
за пишлето- ми на половина е и  другия месец отиваме на хирург не смятам да чакам повече...
Били- много ти сладко джуджето!
Заки да са ти живи и  здрави много са сладки...
лек ден...  bouquet

# 131
Здравейте и от нас!

Честити месечинки на празнуващите днес бебчета!Да са живи и здрави!
За пишлето - ние ходихме на лекар и ни каза, че дупчицата му била много тясна и ще се наложи да го режат като стане на 1 годинка. Направо като се сетя, ми се приревава.И засега не пипам нищо.  newsm45

Те-за, надявам се проблема да се израсте. Само трябва да мислиш позитивно, че с времето всичко ще се оправи. Стискам палци! thumbsup

А аз да се оплача, че ми е едно гузно на душата. Снощи отново беше някакъв цирк със заспиването. И таткото реши да създава режим. Оставихме Марти в кошарата да заспива сам, а не на ръце. Обаче.......рев, рев, рев - 40 мин. А аз рева заедно с него (толкова ми е съвестно, че си оставих детето да се дере). Blush Обаче резултат - никакъв. Аз вече се притесних, че му има нещо. И в момента, в който го гушнах - една усмивка, едно щастие, изписано на малкото личице. И повече съм решила да не си правя такива експерименти. Надявам се това с приспиването да е период, който ще отмине.

Чао засега от мен. Ние довечера сме на гости с още 2 бебчета. Сигурно ще е голям цирк.

Ето и малко нови снимки от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234272&pid=9221439

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 16:31 от pepe_80

# 132
За пишлето почти ни е до долу ,но трябва пак да го водя при педито.Аз от втория месец го водех всяка седмица и тя му го дърпаше по мъничко и след това мажех с кремче гентамицин.
За постригването малкия го постригах аз още на 5 месеца,но сега пак е за подстригване.
Зъбките още не съм ги мила и  ще питам като отидем на консултация.
Благодаря ви за милите думи относно нашите бебчета.

# 133
Pepe, и Марти е един чаровник  Blush

Сияна също се приспива на ръце, но сестра ми и подари люлка за кръщенето и ни е голямо спасение понекога. Разбира се имам моменти, в които и тя на помага.

Момичета, я ми кажете колко смятате, че е нормалната цена за прическа за булка?

# 134
Ехооо!

Страхотни снимки! Много са ни хубави децата  Hug

JeniB, не съм проучвала кой знае колко. Матракът ни е ЕКОН, от пенолатекс, нашите са с такъв и горещо ми го препоръчаха. А подматрачните рамки са някакви флекстайп, специално за по-тежки хора.

За приспиването - с гордост мога да заявя, че Али заспива съвсем сама и на обяд и вечерта. Оставяме я в креватчето и след 5 мин мах е заспала. Отиваме само да я завием, защото винаги е отвита. Ползвам три завивки, защото тя обикновено заспива върху едната, аз я завивам с втората и т.н.

Е, не мога да не се похваля, че днес Алис цял ден ме мамосва  Heart Eyes Ами направо се разтапям.

Били, на мен преди 4 години за прическата ми взеха 80 лв  Peace

Али днес си получи масата от Ларедут. Много й се зарадва, даже я ползва като играчка за бутане и си ходи с нея  Laughing Обаче май се плаши от мелодията с квакането. Такова нещо не ми се беше случвало  ooooh!

П.П. Редактирам се - преби ги тези жаби  Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 18:13 от Roniboni

Общи условия

Активация на акаунт