Таз година отминава,МАРТенчето все по-умно става !

• 11 661
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София...........
Мен не ме притесняват осигуровките, защото и една година назад са ми същите, но май нас няма да ни огрее newsm78? Sad

# 211
 Момичета, благодаря ви за пожеланията за рождения ми ден:) Цял ден не можах да вляза, за да почерпя, влизам чак сега и черпя за: /само да не забравя нещо Mr. Green/: 1. Рожден ден 2.Имен ден на Бела /вие казахте, че има, няма лошо, да ми е жива и здрава/ 3. Никулден- имен ден на мен и на мъжо 4. Годишнина от сватбата- 5 годинки тамън:)) Черпя с тортичка лично производство:
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187775&pid=9238716

Честит Никулден на всички! Да ви е много вкусен шарана днес:)) Честито на всички именици! Специален поздрав за адашката Златева:)) Честит първи имен ден на малките Николчовци, няма да ги изброявам, че ще взема да изпусна някое слънчице:)

Сега лягам, че ме чака дълъг ден утре/днес всъщност:)

# 212
Мммммм КикиНики, много вкусна тортичка  Wink
Честита ви и годишнина и именни дни!
Честити месечинки на малките принцове и принцеси!
Честит имен ден и на всички които празнуват днес! Да си носят със здраве името!
Това за майчинството е екстра ама едва ли ще ни хване. Дано пък!
Лори, тази сладурка Еми много готина бе и как си чисти зъбките само  Heart Eyes
Абе всичките ни февруарчета, мартенчета и априлчета са ни много сладки  Heart Eyes

# 213
Здравейте от мен.
Нали започнах работа и нямам много време да влизам .
Но айде да почерпя на Любчо за празника и за моя ИД- нали Деситата празнуват днес.

Честито на всички празнуващи именници.
На всички бебета които порастват с още един месец.
На рожденниците -
Я кажете това за майчинството от кога ще влиза в сила,защото аз още 3-4дни и минавам на договор.
Пък вече немога да се откажа,защото освободиха заместничката ми ,която пое след като излязох в болнични.
Баба и бебе също свикнаха двамата,и тя жената си подаде документите.Абе въобще машината е задействана и няма връщане назад.
Лека вечер на всички или утрин.Аз немога да заспя ,защото не съм ви почерпила сигурно. Сега вече съм спокойна .

# 214
Добре де ,но аз след 4дни ми свършват тези 315дни и искам свеки да взима майчинство,а аз да си започна работа.Заплатата ми е доста повече от тези 90%.Удължаването на тези дни нали няма да ме хване.То влиза в сила от 1,1,2009год,а към тази дата на мен ще са ми приключили 315-те дни .

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 03:57 от desi.a

# 215
  • София, Борово
добро утро на всички wavey
Честит имен ден на всички празнуващи! Да са здрави и щастливи  bouquet
Честито на месечинковците  baloni
Мен също осигуровките не ме притесняват, но моите 315 дни изтичат след няколко дни, така че за следващият път Wink
Заки, и аз ще ти кажа, че няма място за притеснение.
И накрая по кафенце от мен

# 216
  • Лондон
Добро утро и от нас!

Диана, благодаря за кафето, ще имам нужда от поне 10тина такива днес. Не честно да не можеш да си поспиш поне в събота сутрин #Cussing out Бебка хленчи на сън цяла нощ, вятърът щеше да вдигне покрива, и на това от горе аз мисли, мисли, та цяла нощ Simple Smile

Както и да е, това не трябва да ми пречи да поздравя всички именници - бебета, мами и татковци. Да ви е живо и здраво името! Специални поздрави на мамите от Бургас, за тях май е още по-тържествено днес. Да ви вкусен шаранът довечера или каквато друга риба си хапвате там на морето Laughing

Заки, не трябва да се притесняваш, децата си знаят какво кога да започнат да правят. Ние също не се изправяме (само подаваме ръчички за гушка), не пълзим, не стоим, за сметка на това танцуваме седнали и то на специални парчета,които разпознава, вещите ги подаваме с поклон и още куп смехории като голямо дете

Костюм за Коледа - видях няколко в Mother care, но ми се видя прекалено скъпо - 72 лв за едно обличане Shocked Ще продължа търся обаче

Понеже дискутирате майчинството, аз да ви кажа за какво мисля по цяла нощ и какво измислих - понеже от няколко месеца си търся подходяща работа тук и не можах да намеря, и понеже не сме в състояние в момента всички заедно да се върнем в Англия, реших, че от средата на януари ще започна работа като пътувам за уикендите обратно до България. Това май е единственият начин в момента да си запазя работата, по тамошния закон ми пазят мястото 1 год, т.е. до февруари. Бебка ще се гледа през седмицата с татко си и баба й ще идва за през деня. Къса ми се сърцето само като го пиша, но май е това за сега е най-доброто, което мога да направя Cry

Извинявам се за дългото писание в събота сутрин и желая приятно празнуване на всички Hug

# 217
Добро утро на всички маки и още по-малки  baby_neutral

По въпроса за майчинството аз си мисля, че сме заварено положение и би трябвало от 01.01 да започнем пак да получаваме 90%, ако не сме прекъснали майчинството си.

Цветак, това е много трудно решение. Ако обаче ще страдаш и ти и цялото семейство може би жертвата на работата ще е твърде голяма. Няма ли как тати да работи? При нас е така, честно казано тежи ми, че не съм на работа, но някой трябва да отчита присъствие в къщи ooooh! Лошотое че така се побърквам малко повечко.....

Заки, ама не се притеснявай! Те всички са със собствен план на развитие.... Каката ми се обърна за първи път на 10 месеца! А бебо се върти, но пък нищо друго не прави!!!
Ей че мързеливи деца раждам Blush Blush Blush

# 218
Добро утро!
                            Честит имен ден на всички,които празнуват днес!

Днес татко ми ,свекъра и свекърва ми имат имен ден и ние се чудим как да съчетаем и двете гостита Simple Smile
Приятно празнуване на всички!
Честити месечинки!

# 219
  • Sofia
Честит Никулден! Да са им живи и здрави имената, с гордост да ги носят! Топлина, разбирателство и уют да изпълват домовете им!
Днес татко, мама, свекър ми и племенника има имени дни!

Теза, дали наистина ще ни пишат като заварено положение? Моите 9 месеца приключват на 09,12 и не ми се вярва да се "мине" държавата, като и на нас ни го продължат. Защото реално ние ще сме вече в 10 месец, когато влезе в сила промяната.  newsm78

# 220
Честит имен ден на всички празнуващи!!!
Честито за всички поводи, които има КикиНики!!!
По въпроса за майчинството аз си мисля, че сме заварено положение и би трябвало от 01.01 да започнем пак да получаваме 90%, ако не сме прекъснали майчинството си.

И аз тайничко се надявам, че тъй като влизаме в тези 410 дни, ще сме в заварено положение. Дано!

И сега да попитам за подаръците за коледното бебешко парти - не уточнихме точно до какви пари. От 10 до 20 лева ми е някак неопределено. Може компромисът да е 15 лв  Peace

# 221
Ще спра да се притеснявам за развитието на близнаците поне за момента ме успокоихте.
За удължаването до 1 год. е хубаво да стане и за заварените като мен понеже родих 1 месец по-рано и съм на работа на 10 януари и мислех да си пускам отпуск.Няма кой да ми гледа и двете бебета много е трудно една баба сама да се справи.
За осигуровкете на мен винаги са ме исигурявали на реалната заплата,преди правех компромиси,но смених и доста работни места.Повечето от вас не знаят,но бебенцата са ми инвитро и трябваше доста средства да хвърлим за 4 год.през които се опитвахме да имаме тези дечица и не правя компромис с осигуровки и стабилна фирма такава в каквато работя.

# 222
Ами другото си е чиста дискриминация, защото едно дете на 10 месеца да се различава от това на 1 месец, при влизане на закона от 01.01 Naughty

Ох че съм замаяна ooooh! ooooh!

Честит Никулден!
Много топлина във домовете на всички празнуващи със или без повод!

# 223
  • Бургас
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ИМЕННИЦИ!БЪДЕТЕ ЖИВИИ ЗДРАВИ,ОБИЧАНИ И НЕКА СВ.НИКОЛА БЪДЕ С ВАС И ВИ ПОМАГА ВИНАГИ!
Честито и на месечинковците,празнуващи днес!
Мария от 1-2 седмици вече пълзи.Може и да не ви се струва кой знае какво постижение,но за мен си е.
А откакто взе да се изправя в кошарата и да я обикаля цялата,заспиването за сутрешния и следобедния сън стана кошмар.Аз я слагам да заспива в 14 часа,а тя заспива към 15-15:30 часа.Познайте на какво дережде съм през това време-нито мога да свърша нещо,нито да си почина.
Аз пък въобще не се и надявам замайчинството,че ние сме още по-напред от всички ви,нали си ми е февруарче.

# 224
Леле, забравих, че и аз днес имам повод за празнуване  ooooh!

Черпя, защото днес е професионалния ми празник  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт