Таз година отминава,МАРТенчето все по-умно става !

• 11 651
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
 За да не пропусна някой,  Четито на всички празнуващи днес. Да сте живи и здрави и всички близки около вас, а най вече дечицата.
Аз не се вълнувам много от факта че платеното майчинство ще е една година вече, защото мен не ме осигуряват на реалната заплата която съм взимала а на минималната, така че ми е все едно.
Zaki мисля че няма място за притеснение, както и другите са ти казали всяко дете си е различно. Дъщеря ми започна да пълзи на едно година и половина  ooooh!
Илияна24 как да не е кой знае какво, та това си е голямо постижение. Аз ще си ударя "гъза" в тавана ако Иван почне да лази и ще има да се хваля навсякъде. Така жадувам да имам лазещо дете, да дърпа всичко, да пипа където иска и да стига до целта си без моя помощ  Mr. Green

П.П. Рони да не работиш в банка ? Много малко снимки на Алито  Crossing Arms искам още  Whistling

Още един едит - явно мъжа ми ме споменава нещо, вместо Косьо съм написала Иван да пълзи  Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 11:14 от ***Cvete***

# 226
Честит Никулден на всички празнуващи по един или друг повод! Към поздравленията включвам съпруга си и племенницата Никол! Бъдете здрави и много щастливи  bouquet

# 227
  • BG
Привет и от мен!
Честито на всички с поводи за празнуване и най-вече днес на всички именици!Рони,в коя банка работиш,ако не е тайна?Ами аз мога да кажа,че пълзим,е не е перфектно,но стигаме с приплъзване навсякъде.

# 228
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ИМЕНИЦИ, БАНКЕРИ, КАКТО И НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКОВЦИ!!!!! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И БЕЗМЕТЕЖНО ЩАСТИЕ ДА ПЪЛНТ ДОМОВЕТЕ ВИ !!

Рони, според мен всеки колкото може да си позволи, а като таван 20 лв, аз просто много харесах една играчка и  взех, без да гледам цената, дано мартенчето, което си я избере, й се зарадва Peace

# 229
Момичета не се притеснявайте, че бебоците не лазят. Сестра ми никога не е лазила, а направо е проходила. Аз съм започнала да лазя на 6 месеца, а съм проходила на 9 и Али явно ще е така. Вече си стои права без да се държи за нищо около минута. А важното е, че се научи да пада по дупе.

Работя в Райфайзенбанк.

Поли, ОК  Peace

# 230
  • София
здравейте и от нас! Hug

Честити месечинки на Елора-на мама Весела Динкова,Мартин-на - мама Nina-Bs,Мартин-на  - мама Vlady!

Честито на всички именници,да са живи и здрави!
  bouquet

Ники,честита годишнина,много любов  ви пожелавам и още едно слънчице като Бела! Heart Eyes Hug

Рони,честит професионален празник!
На моята приятелка момиченцето ходи по мебелите от 7 -месечна.Другата седмица става на 1г. ,но още не може да ходи ако несе държи за нещо.Една пък друга приятелка има момченце,което изобщо не се изправяше по мебелите,а направо тръгна само на 10 м.

За майчинството ми е болна тема.Мен по принцип не ме осигуряват на пълната заплата,но не е и на минимална,защото за фармацевтите има праг.Обаче аз не съм подала документи още за тези 135 дни ,пък камо ли за след 9 м. и т.н.Бяха ми казали от БГ да попълним тук едни формуляри и с тях в касата.Е направихме го,но се оказа,че се действа по съвсем друг начин и от Белгия трябва да пратят документите в БГ.Ама като тия в БГ са гадове и с триста зора стигнаха до правилните действия,аз кво съм виновна.Сега пък тукашният ми лекар ми бави документите.Няколко пъти му звъня и все е забравил. #Cussing outТа незнам накрая ще получа ли нещо,а ми се ще,защото се връщаме февруари и двамата сме без работа. Close

# 231
Честит Никулден на всички !!!
Честити месечинки!!!

Явор и той пада по дупе....в този ред на мисли,след като кака му не пълзеше, а проходи се налагаше да я уча как да пада и как да се катери по дивана,сега си мисля че донякъде е по-удобно да пълзи и да се учи сам да се изправя(не питайте как ми изправя косите)така и ще има повече смелост да проходи самичък,но ще видим Thinking
спирам,че и двамата са ми на главата  baduu

# 232
Снощи в кумиците,изреждали имената,които празнуват днес и казала и Натали Simple Smile,така,че да ми е здрава и умна именничката Grinning
Нати,много се пази да не падне и да не удари,много внимателно се свлича по дупе и прави опити да слиза така сама от леглото,а като пълзи върху леглото като стигне края спира,знае,че ще падне ако продължи Mr. Green

# 233
Да почерпим виртуално за нашия именник. Честито и на всички други именници!

# 234
Снощи в кумиците,изреждали имената,които празнуват днес и казала и Натали Simple Smile,така,че да ми е здрава и умна именничката Grinning
Нати,много се пази да не падне и да не удари,много внимателно се свлича по дупе и прави опити да слиза така сама от леглото,а като пълзи върху леглото като стигне края спира,знае,че ще падне ако продължи Mr. Green

а ти е жива и здрава малката сладурка, но има имен ден на 26 август - Св Адриан и Наталия Party

# 235
Пфууу най - после и аз да имам нет...озверях бе #2gunfire

Здравейтеее Hug
Верно ли платеното майчинство ства 1година.
То това нас няма да ни огрее нали?
Ние навършваме 9 месеца на 27.12 - тюююю за 4 дни няма да го хванем (ако влиза в сила от 1.01.2009) #Cussing out Много ме е яд.... А за осигуровките 1 год назад и аз нямам проблем - осигурявам се винаги на пълна заплата.... на който не му изняася да се оправя...за работодателите иде реч....много ме ядосват такива осигуряващи на минимална  #2gunfire

Честито на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet

# 236
  • София...........
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС ИМАТ ИМЕН ДЕН!  bouquet

НИКИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ , КОИТО ПРАЗНУВАТ ПО ДРУГИ ПОВОДИ! Wink

# 237
Честит имен ден на нашите мами Никита и всички бебета!
КикиНики, честито на теб за големия ти празник! Много целувки на прекрасната Бела! Ванеса очаква помахване от Бела.
cosmo, честито и на твоята принцеса. Ама много внимателна твоята Нати. Иска ми се и Ванеса да започне да зачита главата си за нещо, че просто няма такова блъскане - стени, ъгли.. всичко първо с глава удря, ще рече човек, че не е рибка, а овенче.
radost_ina, честито на малкия Никола.
Честито на малките ни месечинковци. Да растат здравички и усмихнати.
Честито и на всички празнуващи днес по някакъв повод!
И не на последно място да почерпя за Рожденния Ден на голямата ми сестра - да ми е жива и здрава.

# 238
А за осигуровките 1 год назад и аз нямам проблем - осигурявам се винаги на пълна заплата.... на който не му изняася да се оправя...за работодателите иде реч....много ме ядосват такива осигуряващи на минимална  #2gunfire

не знам защо се ядосват част от майките- държавата остави тази вратичка ( 6 месеца да се осигурявам на висок доход) и се възползвах. щом законът го позволява, защо го смятате за нередно?
а ако и ние влезем в заваренот положение- берекет вересин Simple Smile
каквото и да дадат, както и да гго изчислят-все е по-добре от 240лв.

с удоволствие бих се осигурявала на пълна заплата и бих се възползвала от всички привилегии, които идвот от това. ако шефът ми не отказваше с мотив Имам съображения... и да- ще си вземам парите на ръка, защото гладна не ми се стои

# 239
да са здрави и усмихнати всички именници!

Общи условия

Активация на акаунт