Таз година отминава,МАРТенчето все по-умно става !

• 11 643
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Бумеранг това от подписа ти вярно ли е ? Ние сме на 6 а все още незнаем всички букви, пише ги всичките но не всичките знае кои са.

# 241
  • около Варна
Честит празник на всички имащи повод  днес !!!/ и на празнувалите вчера и оня ден, че не съм се отчитала/

Ева е настинала, сополива е и покашля, вдигна ми температура два вечера. За сега не давам антибиотик, надявам се да се размине. Иначе изглежда добре, само дето аз не мога да спя като я слушам как хърка вечер и се мъчи.

Кики Ники, страхотна тортичка си спретнала, още ми е пред очите Grinning

Космо, Нати е много сладка в подписа ти, иде ми да я нащипя едно хубаво Heart Eyes

Весело изкарване на празника на всички!

# 242
Ето филмче с Али и масичката, забавих се, защото много бавно се качва и не ми се чакаше  Embarassed http://alicedelcheva.multiply.com/video/item/22

# 243
wiwi, да се оправя бързо бебка.
Рони, много хубаво стои Али изправена. Сега разговорите по телефона са ти безплатни, но после да видим... yesПо колко време се забавлява с масичката? И да снимаш как сладурката пердаши жабите.  hahaha

# 244
Цитат на: wiwi
Честит празник на всички имащи повод  днес !!!/ 

# 245
Мерси за поздравите ! И аз съм Николета (за който не знае) Grinning

честито на адашката ми КикиНики и честита годишнина от сватбата с тате Николай  Hug Много щастие от нас!

Честито на всички именници, малки и големи! Със здраве да си носим хубавото име Flutter

Хайде весел празник на всички!

# 246
Али е много сладка  Heart Eyes Рони,доволна ли си от масичката,толова ли е хубава,колкото изглежда в сайта?Още се чудя дали да я поръчам на Нати за Коледа от едните й баба и дядо,спира ме това,че ще дойде след празниците и се чудя дали да не й взема тазо от Хиполенд,някой има ли впечатления за нея?http://hippoland.net/catalogs/chr2008/Christmass2008-full.pdf
Честита годишнина на Кикиники!
Честит рожден ден на сестрата на Галинана!
Виви,мерси  Blush
Ето малко нови снимки от нас-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=224372&pid=9229142
Лека нощ!

# 247
 Мерси за поздравленията за празниците ни. След 2 дена пак ще почерпя, няма лесно да се отървете от мен:)

Честито на всички, празнували днес- имени, рождени дни и месечинки!

Бела има 6-7 пъпки на личицето и 3 на ръчичките- големи са, и изглеждат точно както лятото, като я ухапеше комар... Възможно ли е да има комари по това време... егати. Аз за това си мисля, защото са все по откритите части- лице и ръчичките точно в областта, където не ги покрива ръкав. Тия дни из нас летеше като пършинг една гигантска муха, нищо чудно и някой комар да се е събудил от зимен сън в тая жега Shocked

Мнооооооооооого е сладка Али с тоя телефон, гледах я и как се изправя и как тупва по дупе, голям сладкиш:) И синеоката Нати с двете зъбчета ще я мачкам, само да ми падне:))

# 248
  • София
Марги,стига шпионира,а вземи да пишеш ,че отдавна няма новини за теб и красавица Дея! Hug Heart Eyes

Ники,това май е вашият месец . Mr. Green

Рони,мого е сладка Али на клипчето и как се забавлява.Жори също много се кефи на такива масички - една приятелка имат,но явно вашата е по-тежка,защото онази Жори я обръща,като иска да стане. Crazy
Аз също харесах една,но не ми се дават 30-40 евро (просто сега нямам възможност,иначе за дреби ми се дават) - тя е 12 евро,но е по-мъничка.

Космо,голям бонбон е Нати,а с тази шапка още по-голям! Heart Eyes

Ето едно клипче и от нас :http://jorigree.multiply.com/video/item/29/29 .
Лека нощ.За мен едвали,защото дреби вече 5 пъти се буди,кво ли ме чака.

# 249
Честито на всички, които празнуват на този прекрасен ден! Пожелавам от сърце здраве, любов, щастие и успехи!

Ники, декември определено е вашият празничен месец Simple Smile Честит рожден ден, имен ден и годишнина от сватбата! Бъдете много щастливи заедно тримата, /а скоро и четирима/, много здрави и много обичани!

Не съм писала поне от 15-20 дни и не съм в час с темите. Ще гледам да наваксам.

# 250
  • София, Борово
Добро утро от мен!
Къдрич, аз не знаех, че си Николета Embarassed   bouquet
Марги много се радвам да те видя, макар и виртуално Hug
Кикиники, аз съм нахапана от комар от 2 дни! Има комари.
Космо, Рони, гелями сладурка си имате. Heart Eyes
Рони, гледахме клипчето с Виктор до като яде, и той много говореше на Али - Разни техни си неща - ъ-у- а Laughing
Космо, според мен масата от Ларедут е по-функционална.
Болничките бързо да се оправят Hug
Чили, няма работодател, който да осигурява на минимална. Всяка професия има праг, който радко е близък до минималната РЗ.
Зори, за Жорката  Hug
Аз лично сметките на НОИ не мога да ги разбера. Бях си изчислила майчинството да ми е о/о 450-480 лв., но по-висока сума от 350 лв не см получавала.
Според мен е редно завареното положение през януари да получава 1 година майчинство. Логично е, ама логиката не винагии е най-правилното мислене. Simple Smile
поздрави и хубав ден на всички  bouquet
Ето и от нас една снимка от снощи

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 08:14 от Diana

# 251
Добро утро!

За Жорката и Вики- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Диди, Къдричката е не само Николета, ами и Златева- двете сме баш адашки Mr. Green За майчинството- и аз получавах различно всеки месец- зависи от това колко работни дни има в месеца. За първи път ми харесваха по-дългите месеци Mr. Green И нали е 90% от това,на което си се осигурявала, а не 100%- може би оттам ти идва разликата. Или от някаква грешка в НОИ. При мен отначало нещо бяха сгрешили и като проверихме се оказа, че един от месеците са ме отчели, че съм се осигурявала на 220 Shocked обаче бързо се коригираха:)

# 252
Бумеранг това от подписа ти вярно ли е ? Ние сме на 6 а все още незнаем всички букви, пише ги всичките но не всичките знае кои са.
вярно е, да.
всичко започна когато му купих онова прословуто килимче- дето се сглобява като пъзел, преди няколко теми много го обсъждахме. та- взех аз едно с кирилицата и се почна- тази буква, онази буква... поиска си още едно, за да е по- голямо килимчето, а като научи всички букви, му притрябва още едно, защото да има 3 букви Н и да може да си подреди цялото име КОНСТАНТИН.
баба му го научи да слива буквите в срички, и сега разходките ни са безумно бавни, защото се спира на всяка табела да чете. съвсем наскоро изуми служители от една банка, които бяха на фас-пауза на паркинга , като им прочете надписа "Платено паркомясто"  Laughing Laughing
и да смята може.( опасявам се, че ще му е скучно в първи клас.)
много е силен в запаметяването, но в рисуването е пълна скръб- дори правилен кръг не може да направи, нито пък да оцвети без да излезе от контура,а приятелчетата му рисуват човешки фигури с пет пръста на ръцете.

# 253
Добро утро!

Страхотни мартенски мъже си имаме!

Зори, Жори определено обича да се къпе. А и забелязвам, че много коса му е пораснала. Аз понеже Али я къпя в хола, където сме с паркет, задължително трябва да й пълня ваната с играчки, иначе всичко става във вода с това пляскане. А масичката не е тежка, просто аз я подпирам с крак, докато снимам, но не се вижда  Mr. Green Но по принцип е стабилна и не се обръща често.

Диди, Вики има страхотни очи. Толкова са красиви, пу-пу.

Сosmо, и в очите на Нати се влюбих  Heart Eyes А масичката наистина си заслужава. Отделно като се обърне се ползва и като конструктор. Али много се забавлява с фигурките. Определено за тези пари е направо невероятна. горещо я препоръчвам. Определено е много успешна покупка.

Ох, нямам търпение вече за срещата! Само си представям колко ще са сладки малките заедно. Али обожава други деца и винаги им обръща внимание - хваща ги и им говори и се опитва да ги яде  Joy

П.П.  Диди, аз добре, че бях си сметнала, колко трябва да ми изплащат от НОИ, защото и при мен имаше грешка. Плащаха ми с по 10 лв по-малко на ден. И аз ходих да се разправям и ми коригираха плащанията  Peace

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 10:23 от Roniboni

# 254
Всичките ни бебоци са разкошни!
Зори, а ти защо не даваш малко повече зор на тамошния лекар. Как така няма да си получаваш парите? Сестра ми понеже е в Англия и за всичко се обажда по не знам колко пъти, нахалства, повишава тон. Иначе не става.

опасявам се, че ще му е скучно в първи клас.)
Не мисля,че ще му е скучно в първи клас. Голямо гърчене ги чака. В момента в нашата детска градина ги карат да смятат от рода на: "17-3-11". И да пишат сами изречения. Според мен е доста пресилено... Но госпожите казват, че така е по програма.

Общи условия

Активация на акаунт