Таз година отминава,МАРТенчето все по-умно става !

• 11 644
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте   bouquet
И аз да споделя.Ядем 4 пъти на ден.Сутрин АМ ,на обяд винаги месно пюре, следобед  каша с плодове,вечер АМ но вечерна на Хумана.
Плодове давам всякакви от бурканчета за над 4 мес. Не давам все още крави продукти(сирене,масло,мляко)
А и нашия Батко познава вече всичко букви  bowuu Но още не може да ги свързва  Thinking  Може да каже думи и имена започващи с всички букви.А и да преброява неща.Но тука ги учат в дец. градина след 3г.. Whistling

# 271
Здравейте!
Днес ходихме до Джъмбо да видя масичките и другите по-големи играчки. Не ми харесаха нито масичките, нито уолкърите. Масите си ги представях по-високи, а те всички са за седнало бебе. Накрая купихме само един мяукащ джи ес ем, пеещо пате и "фонтан", от който изкачат топки. Фонтанът бил любима играчка на много деца, ще видим Дея дали ще го хареса. Пеещите животни са абсолютен хит в нашия дом - просто няма такива щастливи писъци. Всъщност има - като излизаме на разходка, но без количката - така пронизително пищи и се смее през цялото време докато сме във входа, че чак ми става неудобно от съседите от първия чак до последния етаж.
Зори, вчера въобще не съм видяла, че си писала и че си ме "видяла" преди да се включа. Къде съм бляла и аз не знам. Уж се опитах да прочета цялата тема преди да пиша, ама... Стана ми смешно като видях, че сме написали почти едно и също на Ники, но което си е истина, си е истина - декември е техният месец!  Simple Smile

До скоро бях в болница. Оказа се, че съм с бронхопневмония. Осем дни ми вливаха венозно антибиотици и понеже нито за минута не спирах да мърдам по време на системите, всичките ми вени се пукаха и сега ръцете ми са с потресаващ лилаво-жълт отенък. Всъщност не съм много сигурна, че е заради това, но сестрите настояват, че е така. Хубавото е, че поне ме пускаха да си идвам вечер вкъщи, но и така ми се връзваха твърде много часове в болницата. Докато бях там, Дея започна всяка нощ да се буди в 1-1:30 и пронизително да настоява да си играем поне 2-3 часа. Ако се опитам да я приспя реве, като я взема започва една игра, едно говорене, все едно е обедно време и кипи от енергия. Направо ми стопи лагерите - връзваха ми се по не повече от 3 часа сън на нощ. Понеже за пръв път се разделяме за толкова много часове, реших, че й липсвам и вечер си наваксва. Е, по-вероятно е да има друго обяснение, въпреки че на мен ми харесва да си мисля така. Сега се надявам тези среднощни игри да не се превърнат в навик. Има ли друго мартенче, което да смята, че късните часове на нощта са най-подходящи за игра?

# 272

Да почерпя, че най-изненадващо вчера станах леля. Очаквахме бебчо най рано другата седмица, но сестра ми ни сюрпризира всички!

# 273
  • София, Борово
Привет  wavey
silviavt, честит племеник, лельо! Да расте здрав, силен и щастлив  pacifier
Марги, много съжалявам да прочета, че не си била добре. Радвам се, че си здрава вече и дано нямаш повече подобни преживявания Hug

# 274
  • Sf
Марги, ние се забавляваме с Лиза почти всяка нощ. Обикновено се буди към полунощ и до 2-3 ч. откарваме в кротки игри. Тази нощ обаче падна голям рев, заспа чак към 6 сутринта, а беше станала в 23:30. Спала съм само час и половина, а като прибавим безсънните нощи за три седмици назад, вече просто умирам.  Tired Не знам дали и 40 кила са останали в мен.

# 275
  • Sofia
Slviavt, честит племенник! Да ви е жив и здрав! Вече не сте най-малките в семейството! Joy

Марги, много съжалявам, че е имало здравословни проблеми. Дано вече всичко да е наред и да се гледате с хубавата Дея. Според мен тя се е будила точно защото е искала да е с теб. Децата си ги усещат тези неща и имат нужда от мама.  Peace А и за вените - едва ли е защото си мърдала, по тази логика не бива да се слагат абокати.  Wink

Алек като спи при нас не се буди, но сам ли е в стаята си, изплаква поне 2-3 пъти.

Нали съм си руса и забравих - на 13 или на 21 ще ни е партито?  Blush Blush Blush

# 276
  • хасково
Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на патерици на КикиНики и честит имен ден(на патерици) на всички именници! Да сте живи , здрави и сбъдване на всичките Ви мечти!
Честити племеници на космополитан и siviavt!
Честит празник на всики настоящи и бивши студенти! Simple Smile
Ние изкарахме уикенда при свекърите! И пак сме болни.Тошко кашля, сякаш е пушач.Пак сме на синекод.Пораснали сме с 3 см и вече е 77см и 8550гр.
За яденето и ние ядем по 4 пъти сутрин и вечер АМ,на обяд основното от кухнята,следобяд каша или кисел.Ако огладнее между храненетата му давам половин плодово пюре или данонино.
Марги ,надявам се повече да нямаш здравословни проблеми и да се радваш спокойно на малката Дея!Ние също се будим нощтно време,но това според мен е заради зъбките.
Фонтана с топки и аз съм го харесала от един интернет магазин,но Тошко си има палма с топки на същата фирма и много си играе с нея,незнам дали няма да му стане множко.Принципа на двете играчки има малка разлика де,но все още се чудя.
 Приятен ден и много целувки от мен и Тошко! Heart Eyes

# 277
  • София
здравейте! Hug

Честит празник на всички студентки!

Честити месечинки на Иван -на  мама polina13,Борис - на -мама Milena_tn !

Марги
,много гадно преживяване,важното е ,че си у дома вече и дано повече нямаш такива проблеми! Praynig Hug
И Жори се събужда много напоследък,много е неспокоен и е от зъбките според мен,защото са му тръгнали 3.

silviavt  ,честито племенниче,да е здраво и щастливо дете!

Мами,покажете моля този фонтан,че звучи интересно!

Весел ден от нас!Тук е под 0-та та ще излезем малко и после отиваме на гости на приятелка с детенце.

# 278
  • хасково
Зори,аз  харесах този фонтан,незная дали Марги е купила същия.
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.496
 А палмата,която имаме е тази,нашата ни я донесе тати от Германия
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.495

Целувки на малкия Жорко!!! Heart Eyes

# 279
Честит празник на студентите

Честити месечинки на всички  Hug
Честито племениче. Да е живо и здраво и да радва много родителите и леля си  Simple Smile
Марги дано да нямаш повече проблеми. Ако не си се разделяла до сега с бебка, точно за това не е искала да спи като си при нея. Ива като ми я носеха в болницата искаше да се гушка и да цока. Като се прибрах първите 2-3 дни не искаше да я оставям. После се успокои. А за спуканите вени - и на мен ми пукнаха 2-3, но сестрата в лекарския кабинет. Тя бая се измъчи докато хване вена за абоката. Иначе в болницата се справиха много добре. Така че или сестите са били неопитни или вените ти не се виждат.
Рони аз купих зеленчукови от 190гр на Сънвал и на нестле Алете. Имат няколко вида и са Био Peace

Аз купих на Ива уолкъра на Втех, но я покажете и този фонтан с топки да го видя  Simple Smile

# 280
Зори,аз  харесах този фонтан,незная дали Марги е купила същия.
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.496
 А палмата,която имаме е тази,нашата ни я донесе тати от Германия
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.495

Целувки на малкия Жорко!!! Heart Eyes
тези хвърчащи топки да не ударят детето? newsm78

# 281
Целувки от нашта банда!
Ето малко снимки, че да не сме толкоз анонимни - до сега се крихме Embarassed

http://tezas.multiply.com/photos/album/1/Fall_08

user  -   tezas
pass -   0408

# 282
  • София
Честит 8-ми декември на всички студенти!!!
silviavt, да ти е живо и здраво племенничето!

Честити месечинки!
 О, Марги, и аз съжалявам да чуя, че си била болна, при това сериозно. Важното е повече да няма такива работи! А на Дея сигурно й е било мъчно за теб и затова е искала внимание нощно време. Иначе и Раличка ги прави тези номера напоследък.
 Като гледам колко работи ядат вашите бебета, нашето меню е ужасно бедно. Заради нашите болести не съм й давала нищо ново цял месец, но вчера й сложих малко сиренце в пюрето. Нещо не го хареса.

# 283
  • София
Te за, сега видях снимките. Мого са ти хубави дечицата! А пък тези снимки с есенните листа са страхотни!

# 284
  • BG
Здравейте,

Честит празник на всички бивши и настоящи студенти!

Много хубави снимки и клипчета.Май е време за нова тема,да видим кой ще я пусне,аз май се досещам,че ще е Цветиии.

Общи условия

Активация на акаунт