Таз година отминава,МАРТенчето все по-умно става !

• 11 654
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Еми аз всъщност не съм почвала да я правя, но ако някой не е започнал да я прави ще скалъпа нещо на бързо (има още една страница за изписване, така че има време). Коко спи сега е ще е лесно, иначе много ми помага  Mr. Green
Ако все пак някой е готов или има желание, да я пуска.

# 286
Здравейте!

Честити месечинковци!!!

Марги, сигурно е било ужасно, да си разделена с Дея през деня. Според мен, затова сега си наваксва през нощта  Peace

За Бебевита - понеже някой попита, това, което знам, е че са немско производство. Казаха ми, че Хип ги произвежда, но дали е така  Thinking Али ги яде с удоволствие.

Най-вероятно и аз ще запиша скоро Али на детска кухня. Обаче не съм въвела още жълтъка, но като отидем в сряда на консултация, ще видим, какво ще каже педи.

Коледното бебешко парти е на 20.12.2008 г., от 15:00 ч. Събираме се от 14:30 ч. /някой попита, а не видях, да му е отговорено/

И понеже напоследък ме е обзело някакво желание да питам, днешният въпрос е: Какво давате на бебетата за закуска, освен попарата или кус-кус? Става въпрос за храненето от 10:00 ч. Али в 07:00 ч. суче, а в 10:00 ч. яде попара. Четох, че кашата не е хубаво да се дава сутрин, защото тогава е хубаво храната да има по-богато белтъчно съдържание.

# 287
  • София, Борово

Коледното бебешко парти е на 20.12.2008 г., от 15:00 ч. Събираме се от 14:30 ч. /някой попита, а не видях, да му е отговорено/

моля, сложете това на първа страница  bouquet

# 288
Цитат на: Надето
Честит 8-ми декември на всички студенти!!!
silviavt, да ти е живо и здраво племенничето!
Честити месечинки!

# 289

Общи условия

Активация на акаунт