Бандата на таз година е Дюканската дружина - 136

• 22 369
  • 466
  •   1
Отговори
# 195
добро утро дами и туни Hug

туни браво нямам думи  Simple Smile

хубав успешен ден  bouquet

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 07:35 от mimi-dessi

# 196
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ривелка, първа взимам и бягам!
Предполагам и Танчето ще се нахвърли, нали е НЕС! Whistling
Направо са хвърлам с главата напред  Mr. Green Обичам НЕС  Heart Eyes и да не съм чула лоша дума за цвета на темата!  Crossing Arms

Туни, мммммм, хубавец си ни тиии! А честито якенце! Добре, че не дойде на срещата!  Mr. Green Че мъжовете ни щеха да ни забранят форума после!  Crazy    bouquet Я марш на лов за НЕЯ!!!

Лори Хю - споко миличка - и аз тъй се въртя на тия 74-73 от почти два месеца - но "и това ще мине".... Гледай го от добрата страна! Хем си почти стигнала целта, хем не се налага да влизаш в тая страшна трета! Хич не я искам ей - искам да си карам втора - ми ясна ми е!  hahaha hahaha

Само минавам - май това е общо-познат проблем  newsm78 Tired. Дали да не направим групи за взаимопомощ!  Thinking

Я Русото пухче наминало?! Къде ходишшшшшшш? Как си? Разказвай! Струва ми се, като ти гледам линийката, че добре напредваш!

Тонитоооо

Фарфалинка - а добре дошла!! Я ни посбутай малко тука, да се поразмърдаме вече!

Аз да ви кажа реших - даже и да сваля килцата до Коледа (което е малко вероятно), ще влизам в трета след Нова година и последующите празници! Т.е. най-рано в края на Януари! Иначе ще се проваля - знам си!  Tired

# 197
Добро утро съкровища   Heart Eyes

rivela   Heart Eyes МогУ си Убава таЯ сутрин  Crazy

Първо МРЪНННННННН....свърши ми батерията на кантара и не мога да се претегля  box tooth

Туни Глей как првокираш хората ..... по често слагай звънчета,че забравят да пишат в темата някои хора  Mr. Green

Здравей момичета и момче Simple Smile всички спазващи режима, кой по-стриктно, кой по-малко, но не се отказваме нали Simple Smile
Гледам си линийката сега и си мисля "тези всичките килограми на мен ли са били? Shocked" Преди малко повече от година като започнах режима имаше моменти в които даже се чувствах красавица, нали се сещате, вървиш си по улицата, в страхотно настроение си, разминаваш се с разни дългокраки хубавици и въобще не ти пука че си с 50 кг. по-тежка. Защото си симпатяга и си готина, и си добричка и винаги усмихната и хората те харесват.
Лошото е, че и сега като се погледна в огледалото ми се струва че имам още страшно много за сваляне  #2gunfire
Та мислех си как се отразяват тези свалени килограми. Всъщност пак съм си аз, същата съм... обаче май не съвсем  ooooh! Сега се притеснявам по-малко като говоря с хората, а преди почервенявах като домат и си мислех "сега какво иска от мен, защо ме гледа?, зная че съм дебела... " Сега е друго, даже май съм станала малко цапната в устата  Crazy но ми казаха че то било от липсата на шоколад и щяла съм да се оправя по-нататък hahaha
не че е нещо важно, мислех си просто  Blush
приятни сънища  Hug

Как не е важно бе слънце....това е пълната промяна на един човек и вътрешно и външно!
Много ми харесаха разсъжденията ти...и искам да обърна внимание на това,защото забелязвам,че много отслабнали хора,отслабват само външно!
А когато изглеждаш добре и все още имаш ниска самооценка за себе си....това не е добре  Naughty Аз съм все още от втория вид,но съм сигурна,че с по нататъшното сваляне,нещата ще си дойдат на мястото Peace

ТатиИИИт  smile3509 kiss kiss kiss

Хубав ден   bouquet

# 198
Добро утро Flutter
Като видях тоя протеин се зачудих да не е било петък... тунинг чуден си, руса да те вземе (може да съм и аз) Crazy
ривелка ми оправи настроението с това озъбеното мерси мила  Hug
тони губя се понеже ми нямам нищо за хвалене килцата си стоят пък и съм си посипала главата с пепел заради онова прегрешаване  Tired
Мноооогоооо цИлуфки и гушки на всички муцунки

# 199
Добро утро мили дами и Туни сладуни! Днес килограмите са си като вчера нито грам надолу, но пък и на горе. Това МЦ, ми задържа нещата здраво.
Туни секси парче си newsm10
Вие обсъждате менюто за Никулден, но тази година с майка ми за коледа сме решили да приготвим само режимни ястия, пък на който му изнася. Оказа се че режимните ястия са по вкусни от нережимните. Та за сега на нашата коледна трапеза ще присъстват - хляб от трици, канелени сладки, пуйка, пилешка шунка, яйца и глътка бяло вино. От диетата се научих да пия чаша вино цяла вечер без да се налага да ми се долива и когато уж съм я изпила чашата пак е пълна newsm08. Коледа е нашия празник- всички ядят мръвки каквото ние цял година. Така че от нищо няма да сме лишени. бъдни вечер вече е друга работа. newsm78
Лек и успешен ден на всички smile3525

# 200
Добро утро     bouquet
Туни, да те поздравя и аз ,трепач си а якето е върха, не виждам повече какво може да се желае откъм визия.Радвам се за теб.  newsm10
Момичета, хубав ден да ви е днес  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 08:26 от музичка

# 201
Добро утро  newsm47

Ривелкооо,къде е кафето, не мога да си отворя очитееее!
Тунинг,готино яке, наистина!Още от предните снимки се стискам, ама вече не издържам...какъв е този алкохол зад теб, бре...като магазин е у вас  hahaha, тъкмо да те заръфам и гледам на една от снимките - кантара най-отдолу стои...Моля те, избери по-режимен фон да се фоткаш! newsm62

По въпроса з асамочувствието - до сега не отварях темата, защото мислех, че съм само аз така и да не ви дразня, не се оплаквах...но не мога да се почувствам "нов" човек!Защото не достигнах желаните килограми ли, защото визията няма значение при самоопределянето ли...нямам идея, но някакси още се изненадвам като се видя в огледало или витрина...А като самочувствие - нищо по-различно от преди.Зная, че съм направила нещо голяма за себе си и съм много удовлетворена, но то е различно, някакси на теория...Другия вариант е да не съм била притеснена от себе си преди да отслабна Joy

Хубав ден, милички, умната и да напомня, че живота е хубав  newsm53

П.П.извинявам се за правописа - забравила съм кога се поставя пълен и непълен член, имах някакви спомени, но с приятелка поспорихме по въпроса и сега окончателно съм объркана...
П.П.П. кафето на Ривелка ми се показа, благодаря!

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 09:03 от Боби1973

# 202
Фийл гуд  Hug  bouquet, отново благодаря за идейките. Другия път, а това сигурно ще е на Никулден, ще го пробвам  Laughing
Туниии, честито ти ново яке  Hug, супер е, супер си  Wink

Аз да се похваля, до вчера кантара ми показваше 68, а този сутрин - хоп 66  Shocked. Ама аз не му вярвам докато не ми потвърди и утре сутрин, и в другиден  Mr. Green. Дано да ми го потвърждава, че след 3 седмично задържане, да се порадвам и аз  Blush

Момичета аз пак имам въпросче  Blush
Примерно на тази рецепта , сега както пише "Кекс - идеален за следобедно кафенце" , вие след обед ядете ли такива работи  newsm78. Нали триците се ядат до обед и само по 3 лъжици на ден? Ами тогава?

Прегръщам ви всичкииии: Боби1973 , музичка , cote, фийлгуд, марчелка, тонито, филюдка, кри кри, шу шу, татит, туни, гюлбенур, катяджин, ривелка, чочосан, вещи, sanny3 , само минавам, рошава, нелсън, бачи, бобито със звездичките, адреналинка, зелено човече, ванеса йо, бебка и всички които съм пропуснала  Hug Hug Hug

Марчелка как е днес гърлото и носа  Heart Eyes

# 203
  • Варна
Добро утро и от мен! Hug
rivelka, благодаря за кафенцето! Heart Eyes
Туни, обърка ни всички Crazy. И аз за момент си помислих, че е петък, а си знам че в петък почивам и за малко да си тръгна от работа hahaha Joy. Якето ти стои страхотно! Да си го носиш със здраве!  Hug
cote,  spoko Гледай от положителната страна, аз така правя - поне не качваш Hug. Прегрещението не го мисли, все някой ден ще мръдне кантарчето.  Peace
feelgood, благодаря.  Hug Днес съм по-добре.
aynur, наистина доста съвпадения с теб. Да се оправяш бързо.   bouquet Браво за минуса! 2кг.!  Shocked Искам и азззз! Laughing
vesito5    love001
Хубав и усмихнат ден от мен!  Hug

# 204
цоп и аз тук днес
да ни е честита титлата
все пак доста се постарахме да я спечелим

тази зима е първата от много години, когато няма да имам панталони с протрити крачоли по бедрата, кеф
да не говорим, че р-р дънки 32 вече ми е голям
добре, че си поръчах и 31, само чакам да ми кацнат  smile3508

за самочувствието - май не е изолиран страничен ефект
и аз съм така
даже забелязвам, че съм станала леко ... хм палава
закачaм се с мъж ми (с другите не смея,  Mr. Green засега)

обаче и той - как да го кажа, все едно се е влюбил наново в мен
страшно е приятно, мда

една колежка май се зариби - щяла да почва след Коледа
ще видим

# 205
Добро утро!
Туни, прекрасен млад мъж, страхотно якенце, а за звънчето да не говорим! Поздрави и  Hug
Боби, и аз пълните членове ги слагам по законите на красотата Веднъж присъствах на лекция на много известен български професор в тази област, та той каза, че почти няма човек в България, макар да има няколко висши образования да се справя напълно с този проблем, дори има идея да го махнат от българския език, но за съжаления още не го правят
Желая приятен и отслабващ ден на всички и много  Hug Hug Hug!

# 206

Момичета аз пак имам въпросче  Blush
Примерно на тази рец … 87;та , сега както пише "Кекс - идеален за следобедно кафенце" , вие след обед ядете ли такива работи  newsm78. Нали триците се ядат до обед и само по 3 лъжици на ден? Ами тогава?

Триците са само 3 с.л. на ден и наистина е по-добре да се хапнат до обяд, защото калориите приети сутрин, не се усвояват като калориите приети вечер, но това не значи, че някой не може да предпочете другояче да си изяде триците - няма нищо фатално.Много пъти съм казвала, че режима е принцип и всеки го прилага спрямо собствените си разбирания и нужди...
Ако искаш нещо сладко с кафето следобед, можеш да си хапнеш крем или нещо др. режимно, което си избереш, ако не искаш триците по това време на деня!

# 207
  • при моите деца .....
Добро утро!
От днес съм в трета!
Подготвила съм се като за ПЗ дни - сготвих пиле със зеле (пилето преобладава, затова пиле първо!), а разликата от ПЗ дни е, че към 11 ще изям 1 средна ябълка!
Едно по едно ще вкарвам различните храни!
Утре ще си правя протеинов четвъртък, нищо, че в понеделник и вторник бях на П дни!

Да похваля ХУСК-а - на мен ми върши работа за 00.

[/b][/color]
Какво е това? Извинявам се за тъпия въпрос, но ..........
Хубав ден!

# 208
  Добро утро и от мен Банда Дюканска!
  ТУНИИИИ,честита ти нова предобивка.Да си жив и здрав дъъъллгго време да я носиш на това стройно тяло!!!
  Яяя,Фарфалинка,РУСО ПУХЧЕи ЛАБЕЛО са се появили!!!Давайте бързо отчет как вървят при вас нещата....
  ШУШИ,ФИЛЮДЧЕЕЕ,РИВЕЛКА,КОТЕ,НЕЛСЪН,ФЕЕЛГООД,ТОНИТО,РОСЧО,МЕРИТО,МАРЧЕЛА5,МУЗИЧКА,АЙНУР,ГУЛБЕНУР
   Абе,хора,къде зачезнаха БЛУМХЕН,ЗВЕЗДОПАД,СВЕТЛАТ,СЛАВЕ,ПИЛЕТО,ЛУЧИ,САГИТАРИУС/отдавна не си се появявала,какво стана с тебе-тревожим се!!!/РОКИПАГЕЙНЛек и отслабващ ден на всички останали!!!
    БОБИ,добре дошла при третофазничките.Лека и безпроблемна ІІІ-та ти желая от сърце!!!

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 09:19 от vesito5

# 209
  • Варна
* Боби * , ето за Хуск-а. http://husk.bg/index.php?PageID=8&ArticleID=64

Общи условия

Активация на акаунт