Бандата на таз година е Дюканската дружина - 136

• 22 336
  • 466
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,искам да попитам нещо-на Дюкан съм от 15.08,свалих 22кг.,но мисля да спра и да започна трета фаза.Но имам още 10 кг,,които не са фатални,но до онова тегло се стремя. Heart EyesТа въпроса ми е сега ли да сваля тези 10 или мога на пролет пак да я направя.Как е по-удачно според вас.Благодаря виии Hug

Ти единствена си знаеш дали да продължиш сега с останалите 10 кг.Ако се напънеш sega , до пролетта  ще си им видяла сметката . newsm75 Ако пък чакаш , ще се получи така,че в сезона на плодовете и зеленчузите ти ще си пак на втора.А и друго си мисля, две ударни за по-малко от година...дали ще има първоначалния ефект. ( до колкото разбирам питането ти , искаш да минеш в трета и после пак първа и втора или ...)Аз имам още 9кг да задраскам и ще драпам .Няма да се отказваме на финала , я.Ако кажеш да те дърпаме,бутаме... Heart Eyes

# 316
До "Mma Ramotswe" - Е бавно, бавно.. но вече чакам над година Sad Не се издържа така..

До "RADAA" - Май влагаме различен замисъл, в думата "впечатление" Wink А за снимките.. кога мина месец? Егати Wink И наистина бяха 1-ви пост на 4-та страница..

# 317
Аз вчера си мислих, че съм си купила фини трици, днес минавам случайно покрай магазина и реших да се запася с още едни и к"во да видя: имало и по фини от тях  Grinning ама на мен тези ми харесаха и не ги смених, мисля че няма значение или... newsm78
Сега да питам за изварата. как да разбера дали наистина е обезмаслена? Питам днес една "мила" дама в Европата на Краснодар и тя ми отговаря "Да, обезмаслена кашкавалена". И аз нали поставям всичко под въпрос Crossing Arms питам пак дали е сигурна, защото няма етикет, дори бележчица, а тя "Колко пъти трябва да ви повтарям, че е обезмаслена, той етикета е вътре на големия пакет" (това с тон, а с нищо не съм го провокирала) #Cussing out Та питам аз, не трябва ли поне на някаква хартийка да изнесат тази информация, че да не се налага много да контактуваш с такива продавачки? И да ви кажа, че и аз съм била обслужваща, била съм и в лошо настроение, но не съм си позволявала да ми проличи. Аз попитах съвсем нормално, толкова съм ядосана, че чак вас занимавах с това Embarassed

Хубава вечер на всички  girluu

# 318
lipstick, до колкото разбирам изварата е непакетирана (насипна). По-добре не си купувай такава. Има готови, пакетирани, на тях пише че е обезмаслена  Peace

Фийл гуд    bouquet

# 319
        aynur , мила моляте кажи по именно марките , защото тук в Бургас наистина го има този проблем и аз все на такива услужливи продавачки попадам или пък са на опаковки направени от магазина и отново не пише % на масленост !
 lipstick , мили не трябва да е кашкавалена изварата , а млечна смисъл обикновенна!
  По тази причина аз спрях да си я купувам от вече има 1 месец!
 Благодаря предварително !
 Целувки и лека вечер  Heart Eyes  bouquet Hug

# 320
shushy80, аз купувам "МЕРОНЕ"  и "ДЯДО ЛИБЕН"  Laughing. Първото ми харесва повече  Peace

# 321
  • Пловдив
  Туни, отново понижено самочуствие.Защо да не впечатлиш някого с това, което си постигнал?
снимките са от 03.11 -- 132тема стр.5/в момента/, а защо мисля,че бяха на 4 стр.
   На всички  Hug

Има преобразуване на темите, преди бяха по 20 постинга на страница, а сега с оглед по-бързо зареждане са направени по 15. Затова се е получило разместването.

# 322
Здравейте
Виждам,че се вихри дискусия за приема на лекарства и триците след тях.Аз също съм на хормонозаместваща терапия.Лекарството си Л-Тироксин пия не по рано от 3 часа преди закуската и вече почти шест месеца от началото на режима не съм имала проблеми и хормоните са в норма.А по принцип тези лекарств освобождават хормони през целия ден.Мама Maмисима опитах се да ти пища на лични,но не ги приемаш.Искам да ти кажа,че тези лекарства се пият сутрин на гладно и поне 1час след тях не се приема никаква храна,не само трици,а и нищо друго.
Добре дошли на новичките и успех.Радвам се,че имаме ново мъжко попълнение.Попаднали сте на точното място и ако сте стриктни и режимни ще успеете

# 323
  • София
Ече, напълно режимно е,  hahaha.............даже при липсата му се пълнее  .........  Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug

Тунингsmile3544 newsm19 tongue pletka

# 324
  • Видин
Много пишете Mr. Green. Аз и да искам не мога да ви смогна Blush
Тъй като ми е първи ден, имам въпрос: За ударния режим пише че може да се яде по колко искаш от позволените храни. Аз си направих сутринта омлет с 5 яйца и 300гр. пилешко. Това ми е за целия ден, като имам още 1/4 за към 22ч. Та въпроса ми е: Мислите ли че това е много? И вие по колко ядете. Рецептите, които сте написали са страхотни  bouquet

# 325
  • Варна
Niya_Petrova , това не е много , стига да не ти пречат яйцата. А къде са ти млечните? Трябва и млечни да ядеш - честичко хапвай, докато се нахраниш и пий вода, поне 2л. на ден. Успех с режима Hug
Ето моето меню днес:
6.ч.2 4аши топла вода + 3 с.л. трици с 0,200л.топло прясно мляко с подсладител
10ч. - 2 сварени яйца
13ч. една пил. пържола
17ч. ч кофичка кис. мляко Верея 0,1
20ч. риба
+ 2,5л. вода
Междудругото забелязах, че колкото повече и по-често хапвам месце, толкова по-бързо свалям.  Peace

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 20:34 от mar4ela5

# 326
  • София
Новите дЯца (па и старите) да поогледат ей туканка: http://dukanskirecepti.wordpress.com/ (блогосайт му викаме), раздели Полезна информация и Често задавани въпроси.

За членовете
: замества се и се гледа:
- ако може да се замести с ТОЙ => пълен член
- ако може да се замести с НЕГО => кратък член

# 327
  • Видин
Марчела5, аз пак не съм разбрала, добре че питах навреме. Не знаех че трбява от всичко всеки ден. Hug  bouquet

# 328
  • София
Niya_Petrova, по принцип яйцата са без ограничение, но ако имаш висок холестерол, алергия .... и др. не е препоръчително да ядеш жълтъците /поне повече от 1-2 дневно/. Не забравяй, че яйцата са алергени...., което също говори за ограничаване на количеството жълтъци. 
Изобщо количеството, което си описала не е много и не бива да те притеснява. В първите дни на режима, ядях по доста повече  #Crazy - всъщност ми се ядеше....., не за друго  Embarassed. Идеята на целия режим  е да ядеш толкова, колкото иска организма ти - не да чувстваш глад и въпреки това да отслабваш.    newsm10   Успех! Ако нещо не ти е ясно и го няма на първа страница - питай!  Wink

# 329
feelgood,  Joy Joy Joy. Не съм се изказала явно много точно. Имах пред вид отишлите си в историята килограми да не се връщат, а не завинаги да си отива по 1 кг на седмица. Че наистина ще изчезна.
А иначе наистина месцето требе да се хапва. Всичко друго като допълнение.
Само и друго да ви споделя. Ей така, информативно.
Аз изобщо не ползвам подсладител и не си правя нищо сладко. Не е умишлено, просто по принцип не ям сладко и засега не ми липсва. Може и изобщо да не ми залипсва. Ще видим.
Друго- не пия и газирано, т.е. никаква кола лайт, степ и др.такива. Пак не умишлено, не ги употребявам по принцип. Даже сега се насилвам да пия по чаша, ами не ме кефят.
Иначе всичко друго си го хапвам доволно. И доста месце, рибка. Старя се да има от всички разрешени храни.
Айде лека вечер и да отслабнете тази нощ ей! Hug

Общи условия

Активация на акаунт