Бандата на таз година е Дюканската дружина - 136

• 22 344
  • 466
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро хубавици и двама хубавциHug
ривелка каде е озъбеното днес? Искам си гооооо!!! мерси за кафето
тони къде си?

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 08:08 от cote

# 361
Добро утро на всички.  newsm47 Аз отново имам проблем.Закотвих се на кантара, но вчера ми и дойде, възможно ли е от това да се получава така? И кога свалянето продължава чак като ми свърши ли?

# 362
Добро утро  Hug

sunshine_baby , не е задължително да ти свърши. Аз още на втория ден от цикъла си видях понижение на кантара  Peace

# 363
Добро утро, хубав ден - толкова за днес от мен newsm47

Все пак хората не пасат трева. Всеки разумен човек, когато се интересува от нещо, го открива и проучва.
Бачи,как можа да го кажеш, като се има в предвид на какво сме се нагледали и начели Joy Joy

# 364
Добро утроо!
Днес е ПРОТЕИНОВ ЧЕТВЪРТЪК!
Изтървах ви 4 дни и кво чудо сте изписали пък и сте се умножили...
Имаме нов мъж в бандата ли?
Хубав ден на всички!

# 365
Честит ни празник Св.Варвара от народния ни календар. На всички здраве  Hug

# 366
Здравейте, бонбони!
Как сте? Надявам се доволни!
И днес съм колкото вчера, ама няма да се предаваме я!
Гадно ми е само, понеже ме мъчи един цистит и направо не ми е до нищо Sad
Лек ден!

# 367
  • при моите деца .....
Добро утро и от мен!
На новите  welcome
Ще успеете в борбата с килограмите, стига вие да го искате!
Едно ми е странно, дано не обидя някой, още да не си започнал някакъв режим и да питаш какво ще стане ако го нарушиш?
Аз лично не съм много волева, но спрях цигарите от раз и съм се преборила с килограмите.
Когато съм на диета не мисля хайде да наруша, а просто знам, че на всичко ще му дойде времето!
Това го пиша не за да засегна някой, а да ви кажа, че ако от началото се настроивате какво ще стане ако наруша, то е по-вероятно да ви се случи!
Днес е протеинов четвъртък! Първият ми!
Хубав ден! И само позитивни мисли!
Аз ще съм режимна, аз ще устоя на изкушенията!

# 368
Добро утро  Hug

Баба Яга -  браво чуден резултат, аз също те помня - пу трета в списъка на помнещите   bouquet

Една друга Дюканка- Дороти, която също пише много рядко - и тя да се появява на следващата среща

Редактирам се : Вещи   bouquet

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 10:40 от svetlat

# 369
Добро утро на всички! Днес отново задържам, но какво да се прави. Сега покрай Никулден се надявам с рибката да позаслабна. Та като стана въпрос за риба бих искала FEELGOOD, ще публикуваш ли в темата за рецептите на Дюкан някоя рецепта с риба. Вие тук коментирахте, но ако инфото е систематизирано ще ми е по-лесно, тъй като съм много зле с готварсите умения. А ти измисляш истински кулинарни шедьоври.  Peace
За първи път ще приготвям риба, предполагам ще трябва и с консерви да се заредим иначе глааааад newsm78

# 370
Добро утро момичета и момчета.

baba iaga как да не те помним, присъединявам се към Кри и Цоци и svetlat. Недей така. Влизай и пиши. Когато някой дълго време не пише си мисля, че се е отказал от режима и ми става мъчно, че толкова усилия и време са отишли напразно. А за теб се радвам, че си тук и резултатите ти са чудесни   bouquet    bouquet  bouquet

Честити празник на всички по случай св. Варвара. Според народните традиции днес се прави содена питка  и се намазва с мед и се дава на малките дечица за здраве и да изкарат шарката лесно и безпроблемно.

Снощи имахме риба. Татко ни донесе сафрид. На мъжо му я изпържих, а на мен си я сложих в тавичка с малко сол и черен пипер, мъничко водичка на дъното на тавата и..... се получи. Стана добре.

За никулден съм поръчала амур. Някой да се сеща рецепта за това нещо. Че досега не съм приготвяла такава риба.

Лек и според четвъртък.
За момичетата от ІІІ и ІV фаза протеинов. Туни знам, че твоя е в понеделник и не ти напомням Wink

# 371
 Flutter Добро утро!

# 372
Бандаааа, привет  Hug Hug Hug
Баба Яга - искам и ааааз снимкиии  newsm17....и "дебели" и "тънки" .... Как да не те помня.....Та аз отначало ви бърках с Вещичката  Embarassed

И нещо набързо. Един познат е нещо зле... Та отива на лекар.....изследвания....туй-онуй...холестерол...сърце...кръвно...не знам-си кво в кръвта...ииии - доктора му казал да мине на месце, пилешко и риба, зеленчуци и мноого вода. Забранил мазно, тестено и сладко...Това е то. Тоя доФтор май е наш човек  hahaha . Накратко - познатия става почти дюканец.

Лек и усмихнат ден ви желая   bouquet

# 373
   ЗДРАВЕЙТЕ БАНДА ДЮКАНСКА!!!
   ФЕЕЛГООД,БЛУМХЕН,благодаря ви сладурки за загрижеността.След вчерашния преглед, засега всичко е ОК.Спирам инжекциите,а и лимфите спаднаха.
   РИВЕЛКА,какво да ти кажа за мойта ІІІ-та?Тя не е за разправяне.След П ден-53,а иначе 54кг.и ни нагоре-ни надолу вече 3 месеца,а ям всичко,естествено по малко.
    ШУШИНЦЕ,благодаря,мила,че си "забелязала" снимките ми в албума "преди и сега".Ееее, има и с мноогго по-големи разлики от мойта.
    Нелсънче,Тонито26,Марчела5,Мерито,Музичка,Филюдче,Айнур,Гулбенур,Светлат,
Коте

# 374
Еее, и аз да кажа : Добро утро ! Stop
Ривелка, благодаря за кафето и канелените бисквитки- фенка съм на тази комбинация.
Вещи, благодаря за уточнението.
Днес е ваш протеинов четвъртък и мой първи ПЗ след поредните П. Чаках го с нетърпение   ooooh! този път, защото през цялото време ми се искаше да хапна нещо свежо. През ПЗ освен салатките, които включвам, задължително си готвя зеле и зелен фасул . Така решавам проблема с 00.
На всички момичета и момчета лек и успешен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт