Бандата на таз година е Дюканската дружина - 136

• 22 327
  • 466
  •   1
Отговори
# 390

Да подсетя
Подписахте ли петицията за майчинството http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352471.0

Тунинг, я ме поправи ако греша, но ти нямаше ли свалени едни килограми точно преди Дюкан, ако съм права, сметни си и за тях трета фаза.
 Peace

# 391
dorchester  Joy отвори ми очите. А аз се чудя, защо ми е едно такова приятно.

# 392
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Днес отчитам 88.5 килограма телесно тегло. Това вече е друга работа Animal Pig

До "Denni" - Wink

До "netty77" - Неее.. получих стрийте от бързото сваляне а увисването, просто не може кожата да се събере току-така..

До "svetlat" - Ако сметна и тях, аз трябва да си умра в 3-та фаза Sad Пък и честно казано не знам точно колко са.. тогава нямах кантар и се оринетирах по дрехите. Имай предвид, че 3-та фаза при мен ще е доживотна, мисля, че е излишно да ги смятам Wink

# 393
Много вода Simple Smile) Станах риба Simple Smile  2-ри ден  напално възможен режим нищо не ми липсва Simple Smile)))

Бавно, но славно Simple Smile) Че бързо стават само гафовете

# 394

До "netty77" - Неее.. получих стрийте от бързото сваляне а увисването, просто не може кожата да се събере току-така..

хм, кофти работа, увисването може да се прибере след време, ама стриите ...
Аз имам стрии на корема след 2 бременности за 3 години и доколкото съм проучвала, вече появили се стриите едва ли ще се махнат, избледняват - ДА, но изцяло махане - май само с някакви по съвременни методи.

Rolling Eyes Уф, за пръв път от теб чувам, че е възможно такова нещо (поява на стрии) при вашия режим. Досега бях останала с впечатлението, че при Дюкян кожата се стяга и доста се подобрява, а ти говориш за увисване и стрии .... Хм...

Аз съм малко Тома неверни, и преди да се захвана с нещо проучвам всичко, така че не се сърдете, че питам толкова   bouquet

# 395
До "netty77" - Не вярвам някой да ТИ се сърди. Разбира се, че трябва да се провери всичко! Аз пък знам, че стрии могат да се появят и при бързо отслабван е и при бързо надебеляване. Честно да ТИ кажа - мен въобще, ама хич, не ме притесняват - нали ми е леко? Другото не ми пука..

# 396
  • Варна
Добро утро от мен! Да се похваля - днес изглеждам и се чувствам чудесно, коремът ми се е свил до неузнаваемост и това само за 7 дни! А съм в МЦ! За жалост си нямам кантар и нямам представа колко килограма точно съм свалила, но на око като гледам, са поне 3  Laughing. Може би е време да започна да се тегля и меря, за да имам по-добра представа колко слабея. Много ви благодаря, че сте толкова надъхани и строги bouquet, наистина ме мотивирате да продължавам.

# 397
  • Варна
Peace Абсолютно точно!
Това "Ил джокаторе" "майтапчия" ли значи?
Edit: Ами, "Играч" значело. Не се стърпях да дочакам отговор и пуснах онлайн речника  Joy

Тунинг, сигурен ли си, че тези стрии не са се появили още по времето когато си напълнявал, акожата се опъвала? Според мен, това е логичният процес. Но те не се виждат докато коремът е дебел, защото кожата е опъната. А после, след отслабването, започват много да си личат.  newsm78

Бачи  Hug

В последните дни все забравям да поздравявам хората за постиженията им. Сега се сещам за Падме и Денни.  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 11:57 от dorchester

# 398
Здравейте и от мен!

Аз да се пооплача. Вчера ми беше първи ден ПЗ след 5 П дни и днеска съм +0.7кг. Освен това се чувствам като махмурлийка, а си легнах навреме както обикновено. На вас случвало ли ви се е?  Просто не се чувствам добре.

Поздрави на всички и приятен ден!  Hug Hug Hug

# 399
Преди време споделих, че си купих ел. кантар, който показва килограм и..  повече от стария. Промених линийката си и го следвам. Два дена вече показва 79.8 . Е, не е лошо да се покефя и на стария - стрелката е под 79 . Та да питам от това следва ли, че лееека-полека се намествам на пейката на седмичките? И ако е така правете вече местенце и за моето г...це. smile3508

# 400
До "dorchester" - Определено се появяваха, като надебелявах, но според мойте ежедневни наблюдения върху това голямо нещо, наричано за краткост "Моя шкембак", мисля, че сега, покрай отслабването, са се увеличи.. или поне са станали много по-видими..

# 401
Здравейте!
Аз вчера бях +0.100 гр, днес още +0.400гр. Ааааа, #2gunfire!
 Shocked
Я колко си бях добре като не виждах грамовете! Че както е тръгнало утре може и цял кг да стане. Laughing
Шегувам се, но наистина не е много приятно като видиш тези плюсове. Но аз днес съм 2 ден П, а резултат надолу обикновено имам към края на П дните. Ще видим. Пък и реално сега почвам да наблюдавам закономерностите при мен по-детайлно и по-скоро трупам информация - кога, как, колко, защо?
shushy80 ,  честита месечинка и от сърце ти желая сбъдване на мечтата в най-скоро време!
Ани и Баба Яга - наистина страхотни резултати. Важно е наистина всеки да открие особеностите на организма си и да ги използва, добре е, че ги споделяте. Аз и доста други момичета ( и момчета) тепърва трупаме опит и докато направим изводите си имаме нужда от споделен опит.
Приятен обяд и лек ден Ви желая!
Прегръщам ви всички! Hug Hug

# 402
  • София
До "dorchester" - Определено се появяваха, като надебелявах, но според мойте ежедневни наблюдения върху това голямо нещо, наричано за краткост "Моя шкембак", мисля, че сега, покрай отслабването, са се увеличи.. или поне са станали много по-видими..
Аз бях чувала, че при мъжете такива гадории не се появяват, но явно не е така. Явно само за целулита е ставало дума.

# 403
До "Дидиии" - Да.. целулит няма Simple Smile Но стрийте компенсират  Banghead

# 404
Peace Абсолютно точно!
Това "Ил джокаторе" "майтапчия" ли значи?
Edit: Ами, "Играч" значело. Не се стърпях да дочакам отговор и пуснах онлайн речника  Joy

Peace Идва от giocare - играя, а май ти се е сторило в началто близко до английското joke Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт