Децата на България пътуват по света

• 41 786
  • 518
  •   1
Отговори
# 180
Така-а-а, познайте днес дали съм на работа.... Mr. Green

Позабавлявах се и да направя график за представянето на страните по предложената в предишния постинг схема. Всяка страна, за която не е заявена дата е представена с буква от азбуката.

4седмица януари: Германия (предл. от Пепеляшка) и Б (търси се)
1-февр. Германия и Б (?)
2-февр. В (?) и Г (?)
3-февр. В и Г
4-февр. Д (?) и (Е)
1-март Д и Е
2-март Ж (?) и З (?)
3-март Ж и З
4-март Канада (ще координирам със Снежи) и И (?)
1-април Канада (?) и И
2-април Й (?) и К(?)
3-април Й и К
4-апрл - Международна гала вечер на представените страни

Т.е. за около два месеца ако представянето следва предложената схема сме се извъртяли, коригираме през лятото и атакуваме следващите домове в началото на учебната година. Дори и с леки отклонения при непредвидени обсточтелства, ще приключим преди края на учебната година и няма да има разкъсване.

# 181
МaНЕВрата, нали в предния пост си писала, че са по две посещения на месец  от по час и половина  приблизително. Те всяка седмица ли ще ходят за представянето на страните или аз не съм разбрала правилно.

За Испания мен ме устройва някъде средата на февруари - но нека да кажат и другите момичета.

# 182
МaНЕВрата, нали в предния пост си писала, че са по две посещения на месец  от по час и половина  приблизително. Те всяка седмица ли ще ходят за представянето на страните или аз не съм разбрала правилно.

За Испания мен ме устройва някъде средата на февруари - но нека да кажат и другите момичета.

Ели, душа, права си, ама мно-о-о-го си права!!!
Оплескала съм го  Embarassed Embarassed Embarassed

Ще се коригирам довечера, че сега изчезвам...

# 183
по две посещения на месец аз сметнах, че можем направо да определим всеки месец за по две държави направо списъка да бъде
1. Февруари -Германия и Б (?)
2. Март - В (?) и Г (?)
 и т.н.
Така, че всеки да казва кой месец може и да го записваме в списъка.

# 184
по две посещения на месец аз сметнах, че можем направо да определим всеки месец за по две държави направо списъка да бъде
1. Февруари -Германия и Б (?)
2. Март - В (?) и Г (?)
 и т.н.
Така, че всеки да казва кой месец може и да го записваме в списъка.

Както вече казах, в началото на Март моите и на Ники (стана ясно) материали могат да бъдат в София, оттам нашите ще ги пратят във Видин. Бройте Америка за Март- средата най-рано.

Зора, на линия ли си в тези времеви рамки?

# 185
Така, Испания за средата на февруари ли остана?
От утре започвам да събирам сувенирчета, сега ще се върна да прочета подробно и утре със списъчето на пазар  Mr. Green

Ели, ще ти пиша на ЛС в неделя, тогава ще имам гледач за децата и ще имам час-два свободни  Mr. Green Ще се разберем набързо и предлагам в края на януари да пращаме!

Маневра, прочетох систематизирания ти пост и разбрах, че инфото ще го пращаме през интернет и от там ще го разпечатват, а само сувенирчетата и картичките пращаме по пощата-така ли е, правилно ли съм разбрала и ако не съм-скастри ме-нещо тия дни не съм в седмицата!  Crazy

# 186
Така, Испания за средата на февруари ли остана?
...Маневра, прочетох систематизирания ти пост и разбрах, че инфото ще го пращаме през интернет и от там ще го разпечатват, а само сувенирчетата и картичките пращаме по пощата-така ли е, правилно ли съм разбрала и ако не съм-скастри ме-нещо тия дни не съм в седмицата!  Crazy

Ми, то поста ми си е чиста проба предложение и поделжи на промяна, но аз си представях и да изпратим все пак информацията и на хартиен носител в 1 или 2 екземпляра.

Значи преправям графика и става:
ФЕВРУАРИ: Испания (предложено от Ели) и Германия (от Пепеляшка)
МАРТ: ? и ?
АПРИЛ: Щатите и Канада (чакам потвърждение от Снежи)
МАЙ: ? и ?
ЮНИ: ? и ?
ЮЛИ: ? и ?
АВГУСТ: ваканция???
Септември: Волна интернационална програма...

А??? newsm78

# 187
Аз съм съгласна със списъка, за Испания ще се разберем в неделя със silrai  и ще кажем кога ще сме готови с нещата.

# 188
На мен пък все ми се струва много информацията, която съм отделила Sad
 Така че работя по въпроса. Предполагам, че март ще съм готова. Последно - в дома са 50 деца и страната ще се представи в рамките на 2 посещения за по час и половина?

# 189
....Предполагам, че март ще съм готова. Последно - в дома са 50 деца и страната ще се представи в рамките на 2 посещения за по час и половина?

Тогава пиша норвегия за март месец, пък при нужда ще променяме  Peace

Графиците на посещение и времетраенето отговарят на визитите на момичетата в домовете.

# 190
Значи преправям графика и става:
ФЕВРУАРИ: Испания (предложено от Ели) и Германия (от Пепеляшка)
МАРТ: Норвегия и ?
МАЙ: ? и ?
ЮНИ: ? и ?
ЮЛИ: ? и ?
АВГУСТ: ваканция???
Септември: Волна интернационална програма...

# 191
  • Canada

Имаш го  Grinning
Ще ти пиша и на лични  Hug

# 192
Джи, моите материали могат да са в България в края на февруари, така че март- април е ок за мен. Само трябва да говорим и да прочета напред какво точно се разбрахме.

# 193
Аз обаче не разбрах по моето предложение ли работим като съдържание, времетраене и начин на представяне или да пускам анкетка. За тази цел обаче ще са ми нужни и други гледни точки...
Май по-добре да пусна все пак, по-демократично е накак си  Peace

# 194

Така: чета, чета, връщам се назад - напред и ми излиза следната картинка в главата и ви моля да ми кажете и вие ли виждате същата (картинка):

Две посещения на месец, от по час и половина. Да вземем Април с Канада и Щати. Примерно.

Значи първо  посещение - "представяне на страните" - това са целите Щати и бая голямшката Канада, цяла Северна Америка т.е. Това, вкарано в час и половина, прави нещата да са максимално сбити, което от своя страна значи, че нямаме много място за рaзпростиране, не само като инфо, но и като материали (три US щата от нас +малко за Щатите като цяло и каквото имат Минервата и Снежи). Така ли излиза - питам само информативно? Говорим за две групи от по 25 деца, едните по-малки, другите по-големи. Има и по една ДБ Майка на група, която ръководи проекта и работи с децата. До тук така ли е? Опитвам се да си представя сетинга и после вече и самият "урок" ще пиша как си го представям.

Второ посещение - още ми е мъгла, искам да видя правилно ли разбирам първото. Мерси.

След малко ще излизам и няма да ме има целия ден, но си мисля в движение за нещата, пак ще пиша по-късно, имам си цяла фамилия от Бг на гости тука и ми е малко трудно да се включвам по всяко време онлайн, но иначе внимавам в картинката и следя писаното.

Когато уточним подробностите, ние трите от ЮС ще продължим на лични или имейл да си сглобяваме вече нещата.

Общи условия

Активация на акаунт