Гоблени-36

• 40 895
  • 398
  •   1
Отговори
# 285
# 286
ВЕСИ,много са красиви камбанките.

# 287
  • sf
Много са сладки тия камбанки.

аз съм друга чуденка. така и не захванал голия , ами се втренчих в сезоните на дименшън.

шие ли ги някой в оригинал, да ми покаже как става , или някой да ги е шил на друга панама?
Тази оригиналната нещо не ме кефи. Чудя се дали да ги почвам въобще или да си взема някоя Аида или направо да ги продам?  newsm78

# 288
 Вземете голям чук и ме ударете по главата.Обърках си Дименшъна.Ших с един конец кръстчета с три нишки.Свърши ми конеца и аз патката,чак тогава се усетих,че трябваше този знак гобленов бод да го шия  Banghead
 Сега ще търся подобен конец и давай с начале.Ще се самоубеся и ще изчезна безкрайно.

# 289
  • София
Веси, влюбих се в камбанките ти  Hug
Може ли схема, ще ме извиниш, ако вече си пускала, ама в последно време, не успявам да се задълбоча във всичко  hahaha
Donsita, аз имам сезоните, но не съм ги започвала - защо ли го казвам, така и така не мога да ти отговоря на въпроса  newsm78
Sissak, много гадно това - има ли начин да ги разшиеш и да запазиш конеца, много ли е като количество?
Какво става с предложението за среща, то май преди празниците всеки е със сгъстена програма... ние по предварителен план-график сме тук до около 24 и после 10-тина дни - почивка в провинцията  Party

# 290

Много са красиви  Peace

sissak много гадно. И на мен ми се случи това, но се светнах навреме и разпарях малко. Дано да намериш подходящ конец

# 291
  • София
И аз искам схемата на камбанките, ако може...  Blush
Айде на срещитееее - топли пресни срещи - който може да организирааааааа  Mr. Green
Аз по план съм тука до 20-23, след НГ пък съм с куче, живот и здраве, та казвайте Wink
donsi, ако ще се "отърваваш" от сезоните, да знаеш, че съм кандидат  Hug

# 292
  • sf
sissak, напиши номера и името на конеца. На мен ми останаха малко конци от предишния Дим. Ако имам, ще ти дам.

# 293
# 294
  • Варна
Веси, камбанките са много красиви, много се радвам!

а пък аз още си чакам подаръчето   Praynig   baby_neutral  Praynig

# 295
Ето ги и моите коне - за съжаление не си спомням комплектовка на коя фирма са.Шити са с ДМС конци.

# 296
  • Варна
Vesito, чудни са тези камбанки! Grinning
son4eto16, и твойте китки много нежни Simple Smile, ти ли си разчертавала панамата?
Manzhelka, и на мен ми се приядоха такива кексчета, фигурките твое производство ли са?

# 297
Здравейте момичета.Всички до една сте показали много красиви неща.Нищо не ви спира...дори и празниците.(На мен ми казаха,че сега от 20 ти до 27 и не се шиело).
По цял ден се ровя в интернет и само схемички са ми в главата.Искам всичките да ги ушия...де да имах повече от две ръце Simple Smile
Ето и някои от схемичките,ако на някой ще му бъде интересно :
http://irein1988.multiply.com/photos
Аз бавно,но упорито напредвам с моя гоблен.Но засега ще се въздържа да се хваля,по нататък.А до тогава не спирайте да ме радвате с вашите произведения Simple Smile
naiema-Конете ти са чудни.

# 298
благодаря ших на неразграфена

# 299
Веси, страхотни са камбанките!!!

Една жертвичка да чака подаръче тези дни  newsm47.

Общи условия

Активация на акаунт