Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-23)

• 18 136
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
МОмичета грабвайте шейните и хайде при нас да се пързаляте с малчовците   Joy

Хайде малко и да си подсладим деня.

# 256
Здравейте момичета!
Ние вече си направихме една пързалка навън!Но Калоянчо го беше страх от шейната та само се въргаля в снега и се замеряхме с топки!Каката обаче я по дърпах малко с шейната и я обърнах хубаво та стана като снежен човек!
Сага спинкат от преумора,че игра ли беше чудо ли беше в този сняг!
Казвайте как мина празника вчера имаше ли подаръци?

# 257
Нашата улица като не е опесачавана и е отъпкана от колите сега е идеална за децата и се пързалят вън.При нас всичко мина нормално,кръсницата ни идва на гости с едната си дъщеря.На нова година ние сме при тях,но ние живеем през една къща  Joy
Иначе нашата мома се сдоби с доста музикални играчки които пеят доста силно,ще ни надуе главите след някой ден с тях.ПОдариха й един телефон който малко го по заглушихме иначе бая пищи.

# 258
Здравейте на всички. И ние си направихме една разходка с шейната, голям смях падна. Шейната обаче ни е доста голяма (само отбелязвам и оставам без коментар по въпроса, защото то като се купува нещо то се гледа какво се купува, ама те 'аиде) и Криско не можа да се повози много, защото дупето му е малко и не може да се закрепи на нея. Затова пък бая се поровихме в снега, даже на 2 пъти заора с нос, но не е плакал изобщо. Правихме си и снимки, може по късно да кача някоя в албумчето.
Иначе рождения ден мина горе долу добре, снимки както казах.. по после.
Честита Коледа на всички и весело посрещане на Новата Година
ПП: забравих да се похваля, купихме си телевизор за хола. Хайде да почерпя по едно питие да не се счупи, че както ни е тръгнало напоследък... за малко да ми бутнат стената между хола и спалнята като закачаха поставката на телевизора. Разминах се само с 1 "малка дупчица"

# 259
  • Бургас
Честито Рождество Христово!
Честит ти рожденник, Red_Sonya!
Честито бебе Симона на Мая!
Нека има мир на земята, а между човеците- благоволение! Любов във всеки дом! Здрав дух в здраво тяло!
Изкарахме прекрасно! Тамара получи много подаръци, парички. Много и се радваха всички. Плачка обаче. Може и заради зъбче вече да боли венеца, че е беличко малко. А днес правим 4 месеца. Заповядайте:

# 260
Честита месечинка,аз ще се възползвам от питието само понеже тези сладкиши направо ще ме направят слоница.Изглеждат доста апетитни.Растете и лудейте много,много,много.

# 261
Честита месечинка на Тамара,да е жива,здрава и много палава  bouquet

А на всички

# 262
                                            Момичета, честита Коледа!
                                                  Желая ви много топлина, семйно щастие и здраве!

Честито на всички имали повод за празнуване! Всичко най-хубаво!

Ние сме добре, от няколко дни сме само по маси. Crazy
Ема получи много подаръци, голяма еуфория голямо нещо.

# 263
Добро утро момичета  Hug
Честита месечинка на Тамара да е   жива и здрава и много  палава и  да ви радва много

И ние излизахме вчера малко на вън с шейната , Михаела беше във възторг , не можахме с каката да се замерваме с топки понеже снегът е много рохкав. 
Подаръци имаше за всички за кой по малко за кой повече , но в крайна сметка беше добре . Кой колкото е слушкал  Mr. Green
Да пийнем по кафенце Party

# 264
# 265
Честита коледа на всички
Честита месечинка на Тамара
да сте живи здрави и все така засмяни

Да се похваля и ние прекарахме добре,получихме доста подаръци най вече музикални (но аз лепя тиксо и намалям звука по този начин ) и видяхме доста познати

# 266
Хахахаха и аз съм изналепила къде тиксо къде лекопласт по-всичко що свири  Joy

# 267
Иванчо получи повече дрехиотколкото играчки,но по-добре,то вече няма къде да ги сложа newsm78
А тези които са музикални,нищо не им лепя,нека слуша дИтето(на нас не ни пречи) Joy

# 268
  • Бургас
Мамчета, хайде да излезем да се почерпим за празниците по кафенце, виждам- слънчице изгрява. Нека е хубав денят ни с чаша горещо кафе и тук и навън. Заповядайте! Да си спомним за лятото:

Намерих това, в случай, че ви е интересно:
http://www.fotobravo.com/?p=party_gift
http://www.serenadebg.com/bg_songs.html

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 09:51 от Муциту

# 269
http://www.vbox7.com/play:daae8150
Вижте моята мома как шета из стаята,клипа е с малко лошо качество с GSM-a го правих.
Мерси за кафенцето Муци.
Втория сайт с картичките изглежда много хубав,но като видях цените направо се отказах.С подаръците също е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт