Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-23)

• 18 136
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Брей тази Димана,много е сладка   Grinning
Да питам Бубето и Весето,че си спомням за едни бънджите ставаше въпрос мноого отдавна.Мернах такова в Мечо Пух,но вече излизах и не видях цената.От къде закупихте вашите и колко лв струваха?Мисля да купувам за Иванчо,но още не съм решила де newsm78 Вие какво ще ме посъветвате?

# 271
50 лв. от Симбата. Почти не сме го ползвали  Sad , но мисля, че просто го взехме много късно. Гледай как се закрепва за касата на вратата- има различни видове. Когато го купувах, четох че по-добри били тези, които са с метална пружина, а не с пластмасова или ластик. Нашето бънджи е такова  http://sofstroiprodukt98.911.bg/monitrade/pi/bi2120840.jpg Доколкото помня Валя на Бейби има и тя бънджи и много му се кефеше  Wink

# 272
Добро утро , сте в студа . ние се хербаризирахме вече , децата и двете са болни кашлят , сополиви мани мани  ooooh! цяла нощ не съм спала от кашлици ту едната ту другата . Имах чувството че се над кашлят коя по силно Crossing Arms
о т Василена - Здравейте и Честита Коледа да ви е много весело хубаво и щастливо

Веске  спотайваш се като ......... у гащи  Naughty, нема никакви снимки  Mr. Green

little angel за бънджи ние не сме купували и не мога да ти дам съвет точно , но една съседка имат и тя казва че детето много се радвало в него ( то си зависи и от детето де ). Аз така си взех проходилка но почти не съм я ползвала , така че и бънджи по тази причина не взехме . Мойто дете е особен дзвер Mr. Green

# 273
  • Бургас
Гале, цунки, кака..ний с теб сме дежурни секи ден.. Hug, ае наздраве по случая..дзън..

# 274
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ
Извинявам се за късното появяване но имам проблеми с нета и незнам кога ще мога пак да се включа
Дядо коледа донесе у дома куп подаръци ,но не и за мен . Mr. Green
Моята кухня продължава да я няма  Sad
Иначе Миранда е с пиано  #Crazy и микрофон за записи,а Марти с барабан
Цял оркестър
Весело посрещане на Новата Година  Heart Eyes
И пързаляйте се колкото и да ви е студено ще се разгреете.Децата ги прибирах през почивните дни с посинели от студ бузи,но пълни с радост сърца  Hug

# 275
Ето такова си попивам аз , само чакам да стане поне 6:30(вечерта ) и се започва Mr. Green

# 276
Добро утро на всички поспаланковци!!!
Няма никакво участие в темата и то по празниците
Аз съм си на работа и затова съм дежурна ,а вие намерете малко време и ми направете компания Hug

# 277
Е Зузи, много кофти така- дежурна  Sad Ще успееш ли да се приготвиш за Нова година? Аз започнах от снощи- казала съм че ще направя торта и няколко салати. Останалото е задача на свекървата  Mr. Green На Коледа пробвах една тортичка- Трюфел (качила съм я и в албумчето), стана божествена, та сега ще направя повторение, но ще удвоя дозата че много мъничка става. Айде лека работа   bouquet

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 09:08 от Bubeto*

# 278
Ще се подготвя аз съм печена булка  Mr. Green
Дай рецептиччка на трюфела  Heart Eyes
Аз за коледа направих палачинкова солена торта,един кейк с рецепта от форума ,пуйка пълнена и разни салати,а и пълнените гъбки на Лео за предястие.
Добре,че има някои да ви помага ,а аз всичко сама .
Хайде не е болка за умиране свиква се то вече 10 години  Mr. Green
Весело посрещане на Новата година  Hug

# 279
Здравейте и от мен.Аз съм тук,но като гледам че никой не пише не виждам и аз за какво да пиша.Вижте една статия която намерих.
http://www.dnes.bg/article.php?cat=1&id=63311

# 280
Тези направо са ненормални Twisted Evil
Това си е мое мнение,но идва и от моята съседка нарекла съм я "лудката".
Тази жена едва роди и захвърли бебето по баби и гледачки -обяснението и е като я попитам как е бебо тя ами не ме е грижа нали има кой да го гледа .
Май даде детенцето в тази ясла над Пинтата .Много рано беше то даже не седеше как го приеха незнам,а тя по цял ден си пиеше кафето .
Детето постоянно беше болно ,а тя нямаше време да стои пред лекарските кабинети и едва когато то стане много болно звъни на д-р Борисова и тя ни е съседка да я прегледа.
Това дете преболедува два пъти подред бронхоплевмония .
Не е за приказки какви майки има.
Добре ,че сега се изнасят да не гледам ужаса на детето
Съжалявам за плюването по-майката ,но на мен ми е много странно как е възможно да съществуват такива майки.

# 281
ZuzyM рецептата ми е от готварската темичка- да са живи и здрави момичетата  Heart Eyes толкова хубави рецепти и безценни съвети дават, че нямам думи...
ето рецептичката - http://www.gotvetesmen.com/recipes/categories/DESSERTS/Cake/recipe_109.php
а иначе черпя идеи от тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339926.0
ето и още нещо интересно за гледане  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297162.0
Доста е противоречива статията- все пак много малко майки могат да си позволят да си останат в къщи до 3 годишна възраст на детето. Решили сме, че докато Малинка навърши 2 годинки ще си я гледам- това са незабравими моменти, които в никакъв случай не искам да пропускам...

# 282
Една съученичка на 2 години и половина пуснаха детето си на ясла май беше,сега е бременна със второ.Но тя когато роди учеше, малко време изкара вкъщи и продължи да си учи.Тя обаче учи редовно више и си ходеше и на практика понеже я срещах в болницата.Аз също мисля че е хубаво да си изкараш повече време с детето.Аз сега нашта не искам да я оставям много време да я гледат,само по-малко.Например на нова година ще сме в кръсниците свекърва ми вика да й оставя Димана да си я гледа,казах в никакъв случай няма да ида да правя нова година и да си оставя детето.Казала съм  хиляди пъти,където ходим ние ще ходи и тя,ще бъде част от живота ни,не да си стои вкъщи само.
Айде както и да е.
Ей момиче още един ден, като не броя днес и свърши годината  Party  Колко бързо се минава това време само. newsm24

# 283
свекърва ми вика да й оставя Димана да си я гледа,казах в никакъв случай няма да ида да правя нова година и да си оставя детето.Казала съм  хиляди пъти,където ходим ние ще ходи и тя,ще бъде част от живота ни,не да си стои вкъщи само.

Абсолютно съм съгласна Peace
За НГ ще ходим до свекърва ми за 1 час и после ще сме си у дома.След 00:00 ще дойдат брат ми и жена му,и едни приятели.И аз ще правя торта,тази с шоколадовите рула Simple Smile

# 284
И аз исках да си гледам Валя до 2 годинки, че и повече, но не винаги става това, което искаме. Искам да я гледам до 3 годинки, но то детето има нужда от социални контакти. Радвайте се, на моментите с децата.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт