Отговори
# 165
Благодаря ти Диди  Hug

# 166
  • Варна
Ji, благодаря за сканираните тестове!    bouquet Задачката с животните доста особена ми се струва, още повече, че не зная за какво са тези стрелки, които явно допълнително са добавени. По принцип за първокласниците  се дават допълнителни обяснения по условието на задачите, така че децата трябва да попитат квестора ако имат неясноти.  Peace
Пожелавам успех на всички малки участници!  Peace

# 167
  • No Line On The Horizon
Благодаря ви за тестовете   bouquet

# 168
Джи, благодаря за теста - ето какво ще правим тази седмица. Да ви се оплача, че в нашето училище продължават с тъпотиите. Миналата седмица мъжът ми забравил да плати храната в стола и за тази Самуил остава без ядене. Питахме дали може да си носи сандвич, но фирмата, която е наела стола, не позволявала на децата да ядат своя си храна там, защото не искали да чистят след тях. То пък голямото чистене, ама... Няколко майки, които не са доволни от предлаганото меню, говорили с директора да осигури на децата им място, където да обядват, а той вдигнал рамене. Направо... #Cussing out Та учителката от занималнята казала на мъжа ми да ходим да вземаме Сами за обяд и после да го връщаме. Аз само за това питам, колко път да навъртя по баира с количката. И тази седмица няма да го водя на занималня, че ако ми хареса, може и да не го пусна там. И без това ползата за него не е голяма.  Много съм възмутена.  Crossing Arms

# 169
  • Някъде в търсене ............
на 13.12 в 119 то и 125 у-ще от 10 ч. е коледното състезание

# 170
къде са тези училища? Shocked

# 171
  • Варна
Добро утро!  Hug
Мацки, извинявайте, че се намесвам, но мисля, че Деси говори за София... Тя е в София, а и във Варна няма такива училища или поне аз не съм чувала Rolling Eyes...дано не греша.
Лека и успешна нова седмица на всички и успех на участниците в състезанията. Hug

# 172
Добро утро!  Hug
Мацки, извинявайте, че се намесвам, но мисля, че Деси говори за София... Тя е в София, а и във Варна няма такива училища или поне аз не съм чувала Rolling Eyes...дано не греша.
Лека и успешна нова седмица на всички и успех на участниците в състезанията. Hug
Ако е в СОФИЯ Е СУПЕр.Може ли всяко дете да се запише

# 173
Съвсем се обърках,още не съм се събудила явно Joy изтривам си поста,че да не стане някой спор  Wink

# 174
  • Варна
Орхидейка, виж тази темичка е за турнирите. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339018.0
Там пише, че може да се запишете в 119 училище - канцеларията работи след 10 часа! Такса 5 лева.
Аника81 , това е за теб за събуждане.  Hug

# 175
Олеле, съжалявам Embarassed, говорех за София. 119-то е зад Плиска , а 125 в Младост 1. Записването е до 10.12.08 така че имаме време Hug. Лари иска да ходи на състезание Twisted Evil, защото баща и и обеща да и вземе каквото си пожелае, ако реши задачите Mr. Green

# 176
Олеле, съжалявам Embarassed, говорех за София. 119-то е зад Плиска , а 125 в Младост 1. Записването е до 10.12.08 така че имаме време Hug. Лари иска да ходи на състезание Twisted Evil, защото баща и и обеща да и вземе каквото си пожелае, ако реши задачите Mr. Green
ок значи 119
но не ми отговори ДЕСКА Моляте кажи в народната библиотека ли

# 177
Орхидейка, мисля че може и индивидуално. Днес баща и ще мине да я запише, имам ли резултат веднага докладвам Peace

# 178
 newsm78, коя библиотека нещо не разбрах?

# 179
Записването става в Библиотеката на училищата - 119 и 125-то. Ние записахме Вики и ще ходи в Събота. Много е ентусиазиран, пък да видим  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт