Отговори
# 105
Уфф, имам ужасно много работа и не мога да се включа. Дори есенните гъби от аватара си нямам време да сменя на нещо по-зимно. За това пък вашите аватари и подписи много коледно настроение създават Simple Smile
Иначе от буквите са на малко "п", а от цифрите са до 10. От днес минават на тетрадка номер 2 по математика. Вчера са украсявали стаята и по този случай бях купила 2 дълги гирлянда от Фантастико. Вчера си беше занесъл за първи път откакто ходи на училище играчка ( един трансформърс ), и понеже децата много му го харесали днес си носи 2 играчки.

# 106
  • На черешата
Нашите са на главно Д.
В сряда имахме родителска среща.За детето си чух само похвали. Mr. Green
Коледното им тържество ще е на 22 в НДК.Ще бъдат всички първи класове.
Ще имат едно и от английския,вече си научихме стихотворението и чака с нетърпение детето.
Събрахме пари и решихме да се купят торбички с лакомства,еднакви за всички деца.Другите подаръци ще ги раздава домашният Дядо  Коледа. Mr. GreenОт няколко дни Дарина кашля много лошо и леко се притеснявам за нея. Confused Не ми се иска да я спра заради една кашлица,но не знам как да я излекувам.Събота и неделя ще се опитам да я стабилизирам.

# 107
  • София/Сливен
На Тошко днес му махнаха гипса, не ходи на училище. Малко е уплашен - то като извади доктора едни инструменти... едни големи клещи, едни бръмчащи машинки и той си глътна граматиката. Че и малко му щипна кожата на едно място. Сега си кротува в къщи. На обяд ще отидем да вземем от училище домашните и да занесем днешните (дето ги писа вчера). Ще раздвижваме ръката известно време и ще ходи с кърпа провесена през врата.

Родителска среща ще имаме във вторник.

След обяд ще го водя на зъболекар - горкия - от юли му се е размърдал един зъб и още не е паднал. Но вчера видях, че венеца му е зачервен точно над този зъб (зъба е горен). И ако му го извадят - хем ръката, хем щърб...

# 108
  • София

При вас как стои въпроса с драскането по ръцете?
УжасТ! И аз се чудя какво да правя. Прибира се от училище и двете и ръце нашарени. Вчера ми обясни, че Мулан така си пишела по ръцете. Confused

# 109
В началото пишеха с молив, но откакто пише с химикал е надраскана не само по ръцете, но и по лицето и по панталона дори, някои химикали се перат по-лесно, но... newsm78

# 110
[img][http://www.glitterfy.com/graphics/Christmas/4//img]http://www.glitterfy.com/graphics/Christmas/4/
Скоро украсиха стаята ,като всеки си занесъл по нещо за украса и е станало мн. хубаво ,а елхата е голяма и красива. Във Варна времето е пролет ще го оставя да порита в училищния двор малко и ще го взема по късно, че няма кой да го изведе.
Кетри парка е много хубав, доста сте се постарали.

# 111
Здрасти и от нас!
М_е_г_и, моля те, добави и Теди на първа страница: Теодор, роден е на 26.01.2002, в 1а клас на 38 ОУ "Васил Априлов", София. Благодаря ти!
Теди също се оплаква спорадичнто от болки в краката, ама отзад на коленете, на сгъвките.
Ние имахме род. среща в сряда. Тържеството ще е на 22.12. в Руския център, а същия ден ще има и тържество в работата за децата, та ще му се събере в един ден голямо празнуване  Grinning

Хубав ден от нас!
Ние с бебка тичаме навън, макар че май доста подухва  newsm78

# 112
  • София
Да ви почерпя виртуално,моето момиче има имен ден. Simple Smile

# 113
suan Да Ви е жива и здрава и много да радва мама и тати   bouquet

# 114
  • София,
suan да ви е жива и здрава! ВЕсело и щастливо детство! Hug

Нашата родителска слеща снощи е минала горе долу добре, говорили са главно за дисциплината и за училище, а мъж ми се прибра много ядосан и проведе много сериозен разговор с малкия, за първи път ми се случва такова нещо, госпожата казала, че той и още едно дрего момче много грубо според нея ухажвали момичетата Blush, прегръщали ги и ги целували, направо щях да падна, изобщо не съм очаквала това от него! Надявам се разговорът с баща му да му е дал акъл, а и аз после му поговорих. Оказа се, че той се е сдушил с разбойника на класа и гледа от него и се учи и го копира, ама ще видим тая работа, иначе госпожата казала, че няма проблеми уж в класа с дисциплината, т. е. няма защото нямало тормоз и побоища, всичко било в границите на нормалното.
Раздала е и някакви контролни по БЕЛ, на която нашия нещо доста се е изложил и госпожата казала, че била разочарована, очаквала повече от него newsm78, повече диктовки и упражнение, иначе с математиката нямал проблеми.
Ще учат и на 22 и 23 - ще имат и две тържества - едното от занималнята, а другото в класа. ПОдаръците ще са някакви книжки - еднакви за всички и лакомства! Hug

# 115
Забравих да купя сметало  ooooh!

Събрах някакви дребни шишарки за парка. Ще го правят в Понеделник.
В сряда идвали някакви хора с пони. Яздили в двора и се снимали. И то без пари.
Снощи донесе снимка детето.

# 116
  • Варна
Честит Имен ден!  bouquet

Нашата родителска среща мина във вторник... нищо интересно. Твърде толерантна класна според мен. Хайде, за усвояването на материала няма какво толкова да се каже... разлики в децата има но още почиват на стари лаври. Личи си кой в коя градина е бил например. Но за дисциплината засега се приемат за нормални начин на общуване който за мен не е нормален. Ще видим по-нататък...
Във вторник са на дискотека в Аксаково ooooh!. Щастлива е, че ще пътуват с автобус Simple Smile, въобще... щастие.

п.п. много хубави паркове, Сиси още не са го правили.

# 117
# 118
днес един съученик на дъщеря ми имал рожден ден и последния час дошли клоуни - изнесли цяло представление, имаше много балони. децата направо бяха пощуряли. същото дете е поканил целия клас на парти клуб, заедно и с госпожата  ooooh! дали това се очаква и от нас  newsm78

# 119
СУАН ДА ти е жива и здрава  именичката.Честито

Хай не се притеснявай явно  детето е с малко по добри финансови възможности .Лично аз не бих го допуснала това ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт