Отговори
# 180
  • Някъде в търсене ............
Ellypr голямо благодаря, малката вчера само търси задачи да решава. Намерих зад от миналата година, реши ги веднага, но се запъна на най-елементарната Laughing.

# 181
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте!

Всички са луднали по всевъзможни състезания, гледам. Танти ще ходи по нейно желание на такова по математика май на 22.12, 4лв е таксата. Други подробности не знам. Ще видим, ако не се откаже до тогава. Нямам намерение да й давам допълнителни занимания.

# 182
  • нейде там, където ....
Аз имам намерение ние също да ходим на всевъзможни състезания. Не за друго, но май засега първокласника няма любими предмети - всички са такива. Специално за математиката, преди по-малко от година ми казаха, че е малко под средното ниво на групата. Преместихме се, в новата градина, където имаше сто и едно допълнителни занимания, а изведнъж там ми казаха, че е математически гений Mr. Green Новата госпожа какво направи - не знам, но това дете прояви нечуван интерес към предмета, който продължава и сега. Ще ходим в събота, в 125-то, заедно с поне един съученик.
Фантичка, как е Дарето?

# 183
  • София
Пфу,не мога да ви изчета,6 дни нямах компютър,че се развали,та сега наваксвам,отивам да ви чета Wink

# 184
Честно казано задачи номер 7 и 10 са ни под голям въпрос
Определеуно мисля , че задачките са труднички ...особено по- голе споменатите . Хайде споделете за  №7 В празното квадратче пишете число резултат от събиране , изваждане или .. newsm78
Ами № 10  newsm78.....ние започнахме да решаваме от числото 6 ...всичко е точно до затваряне на квадрата , но първите две квадратчета ...

# 185
За 7-ма  задача Лари пише например: най-отгоре 6 и 1 т.е сбора е = на 7,
а за 10 и тя започна от 6 и послдните 2 празни по логика ,за да стане =2 и като се виждат стрелкичките 0 и 1 от ляво на дясно.

# 186
ами по № 10 и ние се чудим още с дребния newsm78. Той е твърдо убеден, че първите две квадратчета са съответно 0 и 1, а аз мисля, че са първото 4 и второто 3. Моят отговор не се приема за верен и е на път да ме убеди, че е прав Mr. Green
Седма задача сина ми я реши със събиране, мисля че е вярна Peace

# 187
Лулу, детенце е напълно право Hug

# 188
  • София
Дияна ги реши. Много ентусиазирана беше Simple Smile

# 189
Днес ми стана много смешно. В училище имат автомат за напитки. Моят и едно негово приятелче решават, че ще отидат до автомата, да си купи приятелчето чай. Моят ще чете, а приятелчето ще пуска стотинки. Пуска приятелчето стотинки, излиза празна чашка, пуска пак стотинки - пак празна чашка, и така докато не му свършили стотинките. "Мамо, аз си мислех, че пише чай, а то пишело чаша".

# 190
  • София
"Мамо, аз си мислех, че пише чай, а то пишело чаша".
Joy Joy Joy Joy
Ей,тези деца са голями сладури.

# 191
Малееее, Вайда умрях си от смях  JoyТова е като виц.

Разгледахме задачките с Крис. Добре са за първолаци, Не му се сториха трудни. Утре ще ги решим, че много късно ги видяхме.
Лулу, детето е право.  Winkна 10-та първите две са 0 и 1 .
7 задача е сбор на числа = 7.
Задачуте на Ji последния линк са малко по-сериозни- 8 и 10.
Такива обаче са решавали за домашно , но в учебника ги нямаше.

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 23:44 от _Venera

# 192
Добро утро момичета,да се почерпим скромно днес съм именничка Св.Анна  Hug

# 193
Да си жива и здрава да си носиш с гордост името  bouquet  bouquet  bouquet

# 194
  • София
Честит празник и от мен на всички празнуващи  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт