Влияе ли магнерота на активноста на бебето

• 1 771
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
 newsm78
и аз пия магнерот но да ти кажа не съм забелязала движенията не бебо да са се променили
по скоро като си слагам капки за нос тогава ме рита доста

# 16
  • София
Не мила, не съм забелязала нищо подобно, а почти цяла бременност пих и нош па и Магнерот.

# 17
  • Пловдив
Не няма никаква зависимост поне при мен  Peace

# 18
az sashto sam pila do 3 mesec Magnerot no vsi4ko si mi e normalno minalata sedmica bqx na konsultaciq i vsi4ko mi e nared bebeto e dobre i go useshtam normalno nqmam nikakvi oplakvaniq ne si vnushavai taki va neshta ako imashe opasnosy ot tova lekarstvo lekarite nqmashe da go izpisvat spokoino
 newsm10

# 19
не влияе.

# 20
  • Плевен
Не влияе,не си пълни главата с допълнителни глупости.
Аз също съм пила магнерот,но нищо подобно не ми се е случвало
Успех и леко бременеене.

# 21
Не мила, не съм забелязала нищо подобно, а почти цяла бременност пих и нош па и Магнерот.
няма такава зависимост Peace

# 22
  • Пловдив
Мисля, че не -поне при мен  не усетих разлика

# 23
От 5 месец до началото на 9 месец пиех магнерот,но не съм забелязала такава зависимост.
Дори доста ме риташе бебчето.

# 24
Не съм усетила разлика!!!

# 25
И аз пих Магнерич след 3ти месец почти до 9ти, не съм забелязала промяна в движенията. А каквато съм си паника Simple Smile, щях да забележа такова нещо. Не се безпокой!
И аз Peace

# 26
  • тук и сега
И Магнерот съм пила, и Но шпа - и двете за кратко, но въпреки това не съм усетила подобно нещо.
И аз като ангелина знам, че отпуска  мускулатурата, предотвратява  контракции и не влияе на бебето.
Лека бременност.  bouquet

# 27
не съм усетила разлика пих до 9 месец

# 28
Не мисля че влияе на активноста на бебето 3 месеца пих магнерот и не съм усетила такова нещо

Общи условия

Активация на акаунт