”Времето сякаш бавно минава, нямам търпение МАРТ да наближава”

• 19 028
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Момичета,пазарджишката среща беше супер,направо нямам думи,много готино си изкарахме  Hug  Благодаря момичета отдавна не бях се забавлявала така. И аз сложих снимки от моя апарат.   Hug  Нямам търпение за другата среща на която и Слънцето трябва да присъства.   Hug
А като чета и аз за разни подложки,дюшеци и т.н и аз се чуствам доста тъпо,явно много неща незнам,ама нали ми е за първи път,простено ми е.   Blush

# 106
  • София
Здравейте милички,
dobro_nastroenie, никой не е казал, че си имала пъклен план или нещо подобно, нито пък е вярно, че не е било истинско забавление от сърце... защо приемаш нещата така? Аз, обаче, присъствах на срещата и много добре чух, че зеленото човече ти (ни) обясни, че не иска да има лицето и в интернет (права си, че не е само тя на снимката, но не можеш да отречеш, че е отпред и лицето и се вижда)... Не вярвам, че нарочно си пуснала и тази снимка (заедно с другите, за което ти благодарим), но се учудих наистина, защото темата за лицето на зеленкото беше изрично повдигната (тоест изрично стана на въпрос за нейното желание)... Както и да е, не мисля, че съм казала нещо, с което да те засегна, но ако е така искрено съжалявам и се извинявам.... Мир?  Peace
*Nikita*, радваме се, че се завърна! Как си? Как е каката? Иначе, питаш за Велковски, ама не съм била аз - помня, че някой беше ходил при него, но наистина вече не помня кой, сори!
зелено човече, не само, че искам, но и държа да си на срещите ни!  Hug Както се надявам, естествено, и добро настроение да не е останала с лоши чувства и да не спре да идва и тя!
veselina_s_p, Джепето Люлин се намира на кооп. пазар Люлин, доста комуникативно и централно място - наблизо е спирката на метрото "Люлин", минават много маршрутки, както и трамвай 8, и 111, и тролей 7. Пицарията е точно до търговския център, има си табела, но който и да попиташ, ще ти я покажат! Ако имаш нужда от още инфо, пиши ми на ЛС, защото незнам от къде ще идваш - ако ми кажеш, може би ще мога да те съветвам за най-удобен и бърз начин за предвижване!
ЧРД на Елена на Дидето - да расте жива и здрава, безгрижна и щастлива и много да радва мама и тати! Весел празник!
Tony_st, мила, благодаря за вниманието! Нептун беше супер, много добре се представи детето! Говори силно, бавно, отчетливо, а представлението наистина беше много весело. Много се забавлявахме!
Elwing, страхотно е, много се смях! Мерси!
Браво на мамите за Пазарджишката среща! Много сте готини!
Лека вечер! Прегръдки на всички ви!

# 107
  • под кривата круша
А-а-а-а-а-а, писна ми всеки клиент, който влиза да ме пита кога ще раждам smile3511 . Не може ли да се правят, че не са забелязали smile3515

# 108
Не знам дали, защото все се пънех в началото на всеки да види, че съм бременна, но сега като си личи и каквото и да ми казват и разпитват, въобще не ме дразни. Макар, че си имам любими реплики като "то не се знае дали е момче"  и любимият въпрос "как ще се казва", след като се разбере, че е момче. Ама засега само се радвам на вниманието, а ти не се дразни за глупости Laughing

# 109
  • Devin
Здравейте мами, такмо ви изчетох  ooooh! много барзо изписвате темите браво на вас   bouquet
Честит рожден ден на Елена да ви е жива и здрава и много да ви радва!
Видях че в началото мамите са писали за сърбежа а го имам вече 3-та седмица даже в началото имах и обрив и всичко това от бебешко олио на Евент и от Джонсън имах същия ефект сега съм си взела един крем немски е за чувствителна кожа казва се Krauterhof и е с масло от шии .Доволна съм засега от резултата.Дано успея да помогна на мамите с подобен проблем  Heart Eyes
Относно даването на вода аз мисля да давам водичка на бебка ако иска, а и наистина е добре да се изплаква устата след кърмене иначе може да се появят гъбички. Една моя приятелка роди преди 1 месец и бебето и е само на карма без АМ и му дава водичка винаги след кармене ( а и нашата вода е много хубава нали живеем в Девин ) и да ви кажа бебето и наддава много добре той се роди 4,750, а вече е 6,700  Hug голям е сладур  baby_neutral

# 110
rossykv, мисля, че посочих, че след толкова безмислени коментари бях длъжна да изкажа позицията си, твоето име бе споменато защото и ти си една от тези, които изказаха мнение и исках най-вече да ти посоча, че зеленото не е сама на снимката за което виждам, че си се поправила. Не се сърдя на никой, просто ми стана тъжно заради добрите намерения, които вложих. Най-вече исках да се разбере, че снимката не е сложена преднамерено както бе представено, а и всички предполагаха, изказваха мнение без да знаят същността на нещата за това го изясних мисля. Това е, не искам да се връщам повече към тази преекспонирана тема, а относно срещите ако имам възможност ще идвам, глупаво би било да се откажа заради нещо толкова глупаво от възможността да се срещам с другите мами.

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 17:27 от dobro_nastroenie

# 111
  • София
 Елвиня, това за монетата не се бях сещала да го приложа, но е добра идея. Laughing Laughing Laughing Есме, нормално е да питат клиентите кога ще раждаш, щото за заинтересована страна, тъй да се каже. А питаш ли ги моите как се чувстват като аз съм счетоводител и терминът ми е баш преди крайния срок за подаване на годишните декларации? Grinning Кеф ми е да ги шашкам. Нека и те потреперят малко. Всяка година аз им треперя. Бас държа, че горещо отправят молитви за преносено с някой и друг ден бебе. Laughing Laughing

# 112
  • София
Лелеее момичета колко сте бързи - едвам ви догоних в четенето,  а уж редовно се включвам

Elwing - за превията - ами аз в болницата добре си полежах и сега съм вкъщи, както вече съм споменавала. Докторът в МД каза, че не пречи да си продължа с нормалния живот. Изцяло забраниха секса  Confused и казаха да съм по-пестелива в натоварванията  разходките. А за кървенето за жалост казаха, че може да се повтори по всяко време и в началото бях непрекъснато нащрек... но определено казаха, че става след контракции - било то болезнени или не. Но стига по тази тема вече, да не вземе някоя мама да се наплаши ненужно. Всичко си върви добре...

Да се похваля - един приятел ми обеща коледен подарък - абонамент за списание "Моето дете", той работи в издателството... А днес ме изненада още по-приятно - за да не чакам до догодина ми връчи днес една пълна торба с всички броеве за тази година..... И сега си ме представете - вас ли да чета, списанията ли.... Не че си нямам още една добра купчина непрочетени 9 месеца, Моето бебе и аз....

Ех ако ставаше само с чете - сигурно всички щяхме да сме отличнички по отглеждане и възпитание на бебе и дете.....

За жалост и на мен половината от темите, които се обсъждат в момента изобщо не са ми и минавали през акъла. Майчета с опит - да знаете, че поне за мен сте много ценни  Hug

Добро_настроение не се подтискай от седенето вкъщи - скоро ще видиш как ще започне да ти се ослажда. А нали сме полусъседки може и да се видим и да те захраня с малко четиво - ако имаш желание

Диди, да ти е жива и здрава девойката и само радости са ви носи

Хайде приятна вечер от мен, че отивам и да посготвя нещичко

# 113
  • София
Здравейте,

Влизам само да кажа, че съм добре. Дара обаче се разболя от варицела и сега сме в къщи. Хубавото е, че има малко пъпки и не я сърбят много. Аз съм я карала тази шарка така че не се притеснявам стоим си в къщи и правим коледни украси - от шишарки, гланцови блокчета.
Аз и поработвам по малко, защото после ще ми излезе през носа.

Това е аз ще се опитам да ви изчета и пак ще пиша, когато не си играем с Дара.

А  да не забравя Честит рожден ден на малката Елена  Tada   newsm38

# 114
Честит рожден ден на Елена на Дидето  newsm59
Относно коледната украса - аз украсих елхата и дома ни още в неделя Simple Smile
Отивам да разглеждам снимките и списанието на Цветка Simple Smile

# 115
Добро настроение - завиждам ти, че си седиш вкъщи. И аз нямам търпение да дойде януари. А в работата не са ми намерили заместник и ще ги видя как ще се справят, аз съм казала че телефон няма да вдигна да им обяснявам кое къде е.
Днес 20 пъти ме потаха дали ще идвам на банкета, все едно ще изям 2 куверта newsm78
Нямам търпение да ви видя пак на лекцията (е поне повечкото мамита).
Танче- страхотен подарък и аз мислех да се абонирам до година.
Росита- дано детенце се оправя бързичко, а ти да се пазиш.

Нищо не украсявам вкъщи е паднала бомба и сме само за елха. Но все пак се надявам за Коледа да се пооправим.

От мен лека вечер и много  Hug

# 116
Честит рожден ден на Елена!Да е много послушна и грижовна кака!Диде, да ви расте жива и здрава и много да ви радва!!!  bouquet newsm59 nbirthday
И аз съм на работа, ама след малко свършвам и отивам да си взема готовите пердета. Peace

# 117
  • София
 Ние вкъщи ще украсяваме с детето в неделя (след като мине патардията в събота). Даже в адвентния календар  подаръчето му за деня е играчка за елхата. Днес се бях замислила дали да не купя и едно малко кипарисче, което също да украсим, а после да го засадим при нашите на двора - Ники и без това обича да засажда дръвчета.
 Аз днес купих две одеялца. Не че си нямам достатъчно от Ники, но не можах да устоя, а и бяха на смешна цена. Понеже и двете ми харесаха и не можах да избера кое да взема, взех и двете. Качила съм снимки в албумчето. Имаше и в розово с Мини Маус.
 Есме, май ти питаше за козметиката на Corine de Farme  newsm78. Аз съм ползвала душ-гелчетата и нямам оплаквания, но когато Ники поотрасна (много се кефи на картинките по шишенцата). Доста са ароматизирани, а и са цветни обикновено та незнам дали са много подходящи за бебчета, освен ако не са пуснали някоя бебешка серия де.
 Приятна вечер на всички.

# 118
Вероники, одеалцата са много сладки  Grinning Направо се влюбих в това с Мечо Пух, Прасчо и Тигърчо  Crazy От къде си ги взела и по колко са  Grinning

# 119
  • Варна
Оле искам и аз такова одеалце   Praynig  ,много е сладко това първото. Супер е. Браво veroniki добра покупка,от къде са?   Hug

Общи условия

Активация на акаунт