Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на майките за бебефоните и бебе мониторите?
Защо не се препоръчва даването на вода на кърмачета?
Какво да се направи при откриване на миомен възел по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на майките за бебефоните и бебе мониторите?
-
Защо не се препоръчва даването на вода на кърмачета?
Кърмачетата нямат нужда от вода, тъй като кърмата съдържа достатъчно течности и може да намали желанието им да сучат. Освен това водата може да засити бебето и да намали приема на мляко, което води до недостатъчно хранене. Даването на вода също може да обърка бебето, което потенциално затруднява кърменето.
-
Какво да се направи при откриване на миомен възел по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на майките при къпане на бебетата и какви са предимствата от къпането под течаща вода?
-
Как се къпят бебетата в отделенията за раждане и какви са предимствата на къпането във ваничка?
, хем си припомних как се развихрям с парцала винаги когато мъжа ми се развихри в кухнята с повече от една салата. Ех салатата я преживявам, малко зеле по земята с метличката и готово ама другото .....

Аз днес съм си вкъщи,че сина няма занималня и трябва да го прибера на обяд от училище.А за спането мъжо каза че съм сомнамбул по цяла нощ ходя нагоре-надолу,че и закуска им правя посред нощ.За килограмите аз съм качила 4кг,но пък си имам много отгоре отпреди да забременея така че съм огромна,а мъжо ми вика Мечо Пух
На всички вас лек и усмихнат ден
За майчинството то беше ясно че нищо няма да се промени. За праховете за пране отношение нямам. А за ритането честно казано малко ви завиждам че толкова ви ритат бебоците,мойта само почуква колкото да се обади че е там и вечер рита 3-4 пъти по така и толкова . А за съня аз все оше си спя добре. Лек ден от мен.
. Но...снощи изядох една от онези мазни, вкусни, малките понички, които ги правят пред Кауфланд, с шоколадче отгоре
. Най-вкусното нещо от месеци насам. Спя по гръб най-вече, така мие най-удобно и не ми става зле.
Нали отчитате, че все пак бебето вече тежи към 1кг, има не знам си колко литра води, матката е пораснала, повече кръв имаме, та - споко, не всичко ни се лепи

ходих пеша да свърша нещо извън офиса - 3 км кажи-речи и после пак стягания в долната част на корема.
, а като знам какви празници идваааааааааат, и как вече сънувам зелевите сърмички на мама
. Направо не знам какво ще правя.
, а той "Мило, хъркаш" и аз
. Ужас направо. Добре, че ми се спеше, че иначе такъв среднощен скандал щях да спретна ...