”Времето сякаш бавно минава, нямам търпение МАРТ да наближава”

• 19 025
  • 296
  •   2
Отговори
# 210
  • София
Я, тук имало хубави вести  Grinning Нефертити, честит ти мъж!  Hug Честито и на февруарската мама!  Hug  Ще ги изшпионирам после  Blush Ама малко се уплаших да ви кажа. Аз и без това все треперя да не тръгне много рано и само броя седмиците  Rolling Eyes Май е време да почвам пазаруването.  ooooh!
tedsan, ти нормално раждане си минала, не бива да те е страх от болката при секцио  Wink Hug Операциите ги планират понякога и две седмици по-рано, понякога - чакат термин. Моето беше 2 дни преди датата. Всичко зависи от състоянието в момента (степен на зрялост на плацентата се следи, количество води, тонове на бебето и т.н.) и от д-ра, разбира се.
И аз още пазя пъпчето на баткото. Това, че се хвърляли заедно не го знаех. Ами ако се реша на трето?  Thinking Явно трябва да пазя дълго още  Laughing
Завиждам ви, че ще се събирате за лекциите  Rolling Eyes , ама няма как да идвам.
Днес и аз бях на ЖК. Д-рката твърди, че е видяла момиче  Shocked , ама аз не й вярвам - не може 2ма преди нея да объркат. Ама ми стана забавно все пак.  Simple Smile Иначе не ми препоръчва да пия вит.  newsm78 , та ще си карам само на желязото. Кантарът там не ме обича - показа 10кг отгоре  Blush ooooh! , но не смятам, че е верен - точно бях хапнала, навлечена и т.н.  Whistling Blush
Зелено човече, лек път и приятно изкарване! И сестра ми утре заминава на коледно парти извън Сф, да не се окажете колежки?  Laughing
Лека ви нощ!  Hug

# 211
Айде  добро утро   food010 Хубав ден навсички пожелавам. Прочетох за февруарчето което избързало. Моля се да заякне и скоро да се кушат Hug. Но мен ме е страх да не родя по- рано...ама то мен си ме е страх от всичко и само броя и аз седмиците, така че.....Пак сънувах гадни сънища. Е, много ме натоварват и после цял ден си мисля за тях  Cry Cry Cry Не може ли да не сънувааааааам! Някакво хапченце антисън  Rolling Eyes

# 212
Добро утро и от мен.
Честит мъж на Нефертити и честито първо февруарче.... живи и здрави да са с мама.

Пъпчето на Радина не е хвърлено, но не е и в нас  Confused Бях го сложила в един българско-английски речник и мъж ми го дал на един познат без да се сети да го извади. Обадихме им се да го пазят, но какво са направили не знам....  Трябва да ги потърсим.

В Шумен насрочват секцио 10 дни преди термин.... Но предполагам, че всичко си зависи от състоянието и на майката и на бебето.

Аз нямам оплаквания от безсъние. Е случвало се е да се събудя няколко нощи но то е изключение. Аз даже все още спя почти по корем, леко на страни само... На мен корема ми не е голям - никак даже, не ми личи да съм бременна, особено ако сложа по-широка блузка. 

Даниелка аз пиех до преди 2 седмици Неоксид. Спрях го за сега, защото са ми добри резултатите. Хемоглобина ми е 131 и док. каза да спра а после ако се налага пак. Аз гледам да хапвам и месце и плодове и зеленчуци.... ох ако мога да огранича сладкото ще съм перфектна майка ама на...  ooooh!

Зелено човече - приятно пътуване и весело изкарване на банкета, пази се и по-полека по дансинга  Wink. Аз довечера съм на парти по случай деня на банкера. Ще си останем обаче в града, поради наличието на 2 бременни....
Хайде лек ден на всички и се пазете.

# 213
Добро утро, мамчета   bouquet
kikoimery не си само ти миличка с тези страхове! Аз умирам от мисълта, че нещо недай Боже може да се случи. И като всички ти говорят за разни страхотии дето се случват - уж да се внимава.
Особено свекърва ми - нали по цял ден си е в къщи и какви ли не ги чува -  на някаква нейна позната - близка -  всичко си било наред с бебенцето, риткало си, когато влезнала  за секцио, ден по рано спряло да рита бебето - оплело се в пъпната връв...мъртво родено. Cry
 И свеки като почне да ми ги разказва тия неща - направо полудявам. Вчера много й се ядосах!Така ги преживявам тия неща - а тя е една паника- от това да се вардиш, от второ, трето. Как да внимавам в този случай  newsm78 Това си е Божа работа. Само ме плаши и стресира. Вчера й забраних да ми казва каквото и да било. Каквото си чуе - сама да си се шашка!

# 214
Добро утро
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-12-05&article=258380  #2gunfire
Беше ми пределно ясно че няма да стане Tired карай, здраве да е!

# 215
  • София
 Добро утро, мами! Simple Smile
 Тази нощ станах в 3,30 ч. и сега ми се спи, та две не виждам, ама... В 5 ч. ми се доспа пак, но като знам, че и без това трябва да стана в 6 ч. да карам детето и се отказах да заспивам. Как ще се бачка днес не знам, но ще трябва.
 Аз продължавам да се опитвам да не се тъпча. Засега има ефект. Свалих половин-един килограм. Дано да успея още 1-2 кг. да сваля до Коледа, щото тогава е ясно, че ще има освинване. Последните няколко дни имах малко ходене из София и много се изкефих на разходката и топлото време. На мен ходенето не ми пречи хич, даже ме отпуска. Преди ме заболяваше кръст, но сега не. Simple Smile
 Да е живо и здраво бебето Кристиян и мама му! В нашият род имаме една такава бебочка, родена 1 кг.. Сега е хубава и висока като манекенка. Та, късмет и на момъка! Това обаче ще ме накара след Нова година, живот и здраве, да започна най-сетне да пазарувам поне нещата от първа необходимост, че както казват, че на тази възраст преждевременните раждания са по-чести... Да не се окажем като оня приятел, дето беше молил доктора да задържи жена му в болница, че още не е купил леглото, поради дълъг, радостен запой. Laughing
 Що се отнася до едната година майчинство, нека бъдем реалисти. В тази държава няма откъде да се вземат пари за това. Още повече, че предполагам четохте, че пак са се нароили дребни хитреци, които са врътнали далавери с тези пари. Няма да се изненадам, ако в бъдеще дори ги намалят. Проблемът не е толкова в обезщетенията. По-скоро мисля, че трябва да се борим  за по-сериозни облекчения при данъчното облагане, щото и келявите 400 лв. на дете махнаха тази година.

# 216
  • под кривата круша
Добро утро  Simple Smile
Слънце, Нефертити, много се радвам за хубавите новини при вас и честито мъжко попълнение Hug
Да е жив и здрав малкия февруарски бързак и бързо-бързо да навакса Simple Smile
зелено човече, да, в банка atwork
cvetka-koketka, не знам какво да ти кажа, освен че едва ли го казва с лоша мисъл spoko Много хора не проявяват съобразителност и такт и за съжаление няма как да ги промениш. Просто игнорирай подобен тип информация fiuuuuuu
И аз снощи не съм спала 1countingsheep, а днес съм и на кръчмичка след работа. Не знам как ще устискам...

# 217

Заповядайте, да Ви е сладко.
Сетих се, че Elg вчера каза, че днес няма да е на работа и няма кой да ни нахрани. За това малко позакъсняла закусчица  Laughing

# 218
добро утро и от мен.
Браво Цвети за закуската (аз ги слагам за да се сещате да хапвате сутрин)

Първо честит мъж на Нефертити и стискам палци всичко да е ок.
Слънце браво за хубавия преглед.
Аз съм на преглед чак на 29, но мисля да я погна по-раничко.
Вчера цял ден бях с твърдо коремче, но днес съм ок. Май се наспах Rolling Eyes направих сандвичи на мъжлето и на бебка и го изпратих да поработи, а аз пак в леглото се моткам. От работата до сега звъняха 4 пъти, хем знаят, че не ми беше добре вчера #2gunfire Но повече не вдигам телефона. Мисля да позачистя, да направя нещо за хапване (днес имаме месечинка от сватбата), някакво десертче и пак да се моткам в леглото.

От мен и бебка -  Hug

# 219
Elg , почивай си днес с пълни сили!!! Не мога да се меря с твоите закуски Laughing А за подсещането сутрин - какво говориш? Аз хапвам сутрин в къщи и като дойда на работа и видя каква вкусотийка си ни приготвила...хапвам пак   Laughing

# 220
Добрутро!

Много лошо това за майчинството - а самата Масларова лобираше преди месеци да се увеличи на 1 година, а сега кво се отмята, все едно ние сме си го измислили  #Cussing out

Дърта маймуна - не съм съвсем съгласна с теб по въпроса за обезщетението за майчинство. От всяка една заплата ежемесечно се удържат осигуровки за фонд за майчинство, а майки раждат 1-2 пъти в живота си. Е, ти предварително си си депозирал тези пари, да не би те да ти ги дават от държани субсидии?! Както и да е!

Белла - погледнах шезлонга в Баумакс-а, но ми се струва че няма степени на положение(седнало, легнало, полуседнало) - поне не пишеше за такива. Иначе е мекичко и ми хареса, но ако няма - не върши работа....

Честито момченце на Нефертити   bouquet

Честити ви хубави новини от прегледите.

А относно подготовките за бебо - абсолютно съм на мнение, че всичко трябва да е поне месец по-рано готово Peace Всичко се случва - може детето да не се роди преждевременно, но пък някоя мама да отиде в болница за задържане, или да й е доста тежко в края на бременността и да лежи, и т.н. Направо ви се чудя на вас, дето нищо не купувате - откъде ще ги вземете накуп после онези пари Rolling Eyes

# 221
  • Варна
Добро утро мамчета с тумбачета   Hug  Благодаря за закуската  cvetka-koketka тъкмо вече се чудех защо нямаме ам днес   newsm78
Времето пак е страхотно и ще му дръпна пак една дълга разходка. Лек ден на всички.   Hug

# 222
  • Костинброд
Добро утро  preggoот мен и футболиста в корема ми-докато ви изчета то стана обяд. Нефертити честита синя биба. Айдее тъкмо бях решила че днес ще е спокойно и сега тръгвам за границата  #Cussing out. Чао от мен и лек и усмихнат ден Laughing Laughing Laughing

# 223
cvetka-koketka докато четях щях да те посъветвам да не позволяваш да ти говорят такива неща, но после прочетох, че си го направила. Моята пък много се вълнува, че ще има внучка и все едно ще е нейно дете и нали ме бият хормоните и често ми е криво и начумерено и това много ме дразни  Twisted Evil Дано не ме хване и следродилна депресия. Моля се след раждането нещата да се нормализират и пак да съм си аз  newsm03

# 224
Добро утро и от мен! Аз днес поспах до късно, по простата причина, че пак не можах да спя вечерта и се събудих много раздразнена към 7, след като най-накрая бях заспала и после вече съм  отцепила в 8, та до преди малко. Ужасен режим #Crazy И сега нямам желание за нищо, а съм си планирала обикаляне за коледни украси.

А да - да е живо и здраво февруарчето, направо се опулих като прочетох, дано не му е рано много.

tai - понеже ни се чудиш на акъла как така не сме купили нищо - ами аз лично предпочитам да имам идея какво купувам, за първи път ми е и не е като да си купя рокля - да я видя, и да ми хареса и айде вкъщи. Та, не разбирам защо, след като аз, или някой друг, още не сме на вълна покупки, трябва да ни има нещо на акъла newsm78. Малко ми е нелепо да избирам ваничка, например, след като не знам нищо за къпането на бебето, да кажем.

Общи условия

Активация на акаунт