”Времето сякаш бавно минава, нямам търпение МАРТ да наближава”

• 19 033
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Любима хем се разсмях мнооого  Joy, хем си припомних как се развихрям с парцала винаги когато мъжа ми се развихри в кухнята с повече от една салата. Ех салатата я преживявам, малко зеле по земята с метличката и готово ама другото .....
Elwing и аз бях питала док. относно спането по гръб /другата седмица като отида пак ще я питам/ и тя ми отговори точно както си го писала. Че при НЯКОИ  се притиска нещо си и им става лошо, и ако бременната се чувства добре и не и прилошава значи всичко е ОК и за бебо няма никакъв проблем.

# 151
Много готина рецепта за пай  Joy Ще кажа на мъжо да я пробва  Peace

За спането по гръп, зависи кой как се чувства. Аз си спах до последно по гръб без проблем  Peace И сега не ми става лошо.

А това за 1год майчинство ми беше вече ясно, че няма да ни огрее. То си беше ясно, че е предизборен ход. И аз на това се надявах. Но с тази криза. А и на БСП им е ясно, че е по-сигурно да си подсигурят пенсионерите, които под строй отиват да гласуват, вместо майките  Tired

В тази връзка да кажа, че Персила в Бг е абсолютно същия както в Германия  Peace Аз работя точно в Хенкел и знам от къде внасяме всичко  Peace
Абе и аз така знам, защото от дълги години и нашата фирма работи с Хенкел и съм си говорила с дистрибуторите, но преди месец на сестра ми и донесоха прах от Германия и повярвай ми няма нищо общо с този тук - нито като аромат, нито като качество.

За праха не мога да кажа, защото от няколко години карам на гела. И от Германия съм си купувала и от тук. За гела мога да кажа, че е еднакъв  Peace
Днес ес загледах по Персил Сенситив Гел в Кауфланд беше 10лв и нещо  Rolling Eyes Утре мисля да ходя до Метро и ще видя там колко е. Много ме е яд, като знам на какви цени е това в Германия и Австрия  ooooh!

# 152
  • Костинброд
Ехо,здравейте момичета с коремчета preggoАз днес съм си вкъщи,че сина няма занималня и трябва да го прибера на обяд от училище.А за спането мъжо каза че съм сомнамбул по цяла нощ ходя нагоре-надолу,че и закуска им правя посред нощ.За килограмите аз съм качила 4кг,но пък си имам много отгоре отпреди да забременея така че съм огромна,а мъжо ми вика Мечо Пух Laughing За прахта-аз също ползвах Тео бебе и съм доволна.За сега толкова от мен,че отивам да готвя  chefНа всички вас лек и усмихнат ден  bouquet  

# 153
  • Варна
Добър ден и от мен ,докато ви изчета и пак стана обяд   Laughing  И аз още си спя пи гръб и не ми става лошо. С килограмите съм 6 отгоре,но незнам къде са освен в корема никъде ги няма и не се оплаквам  Simple Smile  За майчинството то беше ясно че нищо няма да се промени. За праховете за пране отношение нямам. А за ритането честно казано малко ви завиждам че толкова ви ритат бебоците,мойта само почуква колкото да се обади че е там и вечер рита 3-4 пъти по така и толкова . А за съня аз все оше си спя добре. Лек ден от мен.

# 154
  • София
Есме, да си жива здрава, че хапна и за мен, аз мога да ям само марули, а не ги понасям

# 155
  • София
Janitsa , благодаря за загрижеността, но аз съм хипертоник по принцип, дори съм лежала като ученичка в болница заради това, така че аз лесно няма да се оправя. доки ми е предписал едно лекарство, както се оказа същото, което пия от години, така че лапвам едно и лягам да спя за 4-5 часа. След това съм кат прясно набрана краставица

# 156
Здравейте момичета с коремчета!
И аз насмогнах да ви прочета и да се запиша!
За спането,много се въртя напоследък и при всяко завъртане се будя!Повече наблягам на дясно незнам защо,но за сега така ми е най- добре!
За кг,  ooooh! за 1 месец съм качила 3 и доки вчера малко ме смъмри,че аз без това си ги имах в повече и трябва да се пазя!
дессисс,да ти завижда човек на 6кг  Joy !
Лек ден!  Heart Eyes

# 157
Здравейте, да се включа днес и аз. За килограмите съм с 10 отгоре. Но като се има предвид, че съм на супер стеснен хранителен режим, представям си ако ми беше позволено да ям каквото ми се яде  Cry. Но...снощи изядох една от онези мазни, вкусни, малките понички, които ги правят пред Кауфланд, с шоколадче отгоре newsm44. Най-вкусното нещо от месеци насам. Спя по гръб най-вече, така мие най-удобно и не ми става зле.
Elq моята бебка също се поукроти, имаше период, когато направо ме съсипваше, а сега е не чак толкова активна. Странно! ама за сега не се притеснявам де, усещам я всеки ден, пу пу. И ние сме в ремонт, които аз наричам строене без стените, защото реално само тях не сме пипали. От август до сега сме направили една спалня и една полуготова кухня, а като се сетя, че баня като помещение няма, а тепърва ще се строи............дано до средата на февруари всичко е готово, че ми омръзна в прахоляци и мръсотия да съм, а и Слънчо всичко почти сам прави и ме е жал много за него Cry
Момичета, я кажете какво пиете за нисък хемоглобин, ако някоя от вас има такъв???

# 158
  • София
kikoimery , аз пиех Сорбифер, сега ми свърши, но май пак трябва да взема, че едва ли ми се е вдигнал хемоглобина. То всъщност д-рката каза, че няма да се вдигне, поне да не пада още много  Rolling Eyes Напоследък съм като парцал и ми се струва, че и без витамини за бременни няма да мина  Rolling Eyes  А вие в къща ли сте? Не ви завиждам за строенето и ремонта, но пък после ще ви е хубаво  Simple Smile Peace
Кг не знам колко съм качила  Blush Нали отчитате, че все пак бебето вече тежи към 1кг, има не знам си колко литра води, матката е пораснала, повече кръв имаме, та - споко, не всичко ни се лепи  Wink

# 159
kikoimery - разбирам те. И моито мъж е така- след работа пак работи вкъщи. А и се дразня, че от всякъде са само съвети и никой не идва да помага.
Иначе и моята бебка лекичко се обажда- сигурно защото знае, че на мама нещо не и е весело.
Утре реших да не ходя на работа. Днес ми е доста тежко и като знам, че събота и неделя ще е лудница вкъщи и пак няма да се наспя, утре ще го пиша почивка. А и в работата взеха много да ми лазят по нервите.
Майчинството  не искам даже да и да го коментирам. 

# 160
ElwingМоят хемоглобин не е много нисък -116- но докито каза, че трябва да пия нещо поне месец, та да има резултат. Вчера ми изписа Ferrofolga...не знам си какво, не го разчитам. Но в аптеката ми казаха, че съдържа фолиева киселина, а аз във втори сесец напрових жестока алергия и алерголозите се усъмниха във фолиевата най-вече, та сега...страх лозе пази...обадих и се днес и ми изписа Торбифер или нещо звучащо по този начин Laughing е видя какво съдържа той. Да, в къща живеем, но ние правим втория етаж, а преди е имало баня само на първия при Свековете.
Elq много мие гадно като гледам как се мъчи сам Кико и никой не помага, а виждат в какъв ужас живеем. Мисля си за момента, когато ще е готово, хубаво, уютно, чистичко и  подредено newsm44

# 161
Здравейте мами,
 и аз да си кажа след днешната консултация. Ми от днес и ние сме на Магнерот. Sad
След среднощносто събуждане с твърд корем и вчерашният ми героизъм - Whistling ходих пеша да свърша нещо извън офиса - 3 км кажи-речи и после пак стягания в долната част на корема. Tired Днес още с влизането при докторката и се оплаках - прегледа ме за сега всичко е ОК, шийката е добре, обаче каза почивка и Магнерот 2х1 на ден, както и Пренатала и Но-шпа при болки. Искаше дори болнични да ми даде, ама аз пак на герой се правя - имам да си обучавам 2-мата колеги, които ще поемат работата ми, та отказах.
На всичко отгоре беболинка се разрита сериозно точно като я оглеждахме, а тя нали е суетна са завъртя да я огледаме хубавичко...Simple Smile

Е, оплаках се, сега отивам да чета, че имам 5 страници. #Crazy

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 14:20 от Tony_st

# 162
kikoimeri,  аз съм с нисък хемоглобин - около 110, и сега съм на Малтофер Фол. изписаха ми Сорбифол, но аз имах в нас от Малтофер фол-а, защото и преди си имах анемия. ТРябва да хапваш повечко месца, дробчета, зелени храни - спанак особено, коприва - може и чай от коприва да си правиш, продават в аптеките.

# 163
Ами да не изостана и аз от оплакващите се - вече съм 10 кг. отгоре  Weary, а като знам какви празници идваааааааааат, и как вече сънувам зелевите сърмички на мама  smile3518. Направо не знам какво ще правя.
А и от моичкия да ви се оплача. Спинкам си аз снощи, почти винаги заспивам преди него, и усещам по едно време как ме милва по челото и по косата. Събудих се с една огромна усмивка и толкова много се зарадвах, казах си на ума "Ех, миличкия се разнежил нещо и решил да ми се порадва" newsm03 , а той "Мило, хъркаш" и аз  smile3516 smile3515. Ужас направо. Добре, че ми се спеше, че иначе такъв среднощен скандал щях да спретна ...

# 164
  • София
Е, вие сте добре значи. Моят хемоглобин преди около 1м беше 104, сега сигурно още е паднал  Tired kikoimery, предполагам сорбифер е било  Laughing , това е само желязо, спокойно  Peace Месо и на мен ми казаха да ям, ама хич не ме влече  Rolling Eyes
Тони, пази се и не се прави на герой наистина!  Naughty Hug
Поли24, и аз се плаша за качването около празниците.  Blush А за случката снощи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт