Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е точността на прогнозите на лекарите за пола на бебето и има ли случаи, в които те са били неправилни?
Какви са препоръките за лосиони и грижа за кожата по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е точността на прогнозите на лекарите за пола на бебето и има ли случаи, в които те са били неправилни?
-
Какви са препоръките за лосиони и грижа за кожата по време на бременност?
Препоръчително е да се съсредоточите върху грижата за кожата по време на бременност, като използвате подходящи лосиони и поддържате хидратацията. От съществено значение е да изберете правилния продукт, който да помогне на кожата да се подготви за растежа и да намали риска от стрии. Важно е да се консултирате с лекар или дерматолог за препоръчителни продукти и техники за грижа за кожата.
-
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
При избора на дрехи по време на бременност е важно да се вземе предвид комфортът и практичността. Много жени предпочитат да носят преушити обикновени дрехи, за да създадат по-удобни модели. Важно е да изберете дрехи, които осигуряват комфорт и свобода на движение, като същевременно са подходящи за нарастващия корем. Освен това изборът на неутрални цветове може да бъде практичен, тъй като позволява по-голяма универсалност и възможност за комбиниране на дрехи.
-
Какви са препоръките за грижа за корема и бебето по време на бременност?
-
Кога мога да започна да усещам движенията на бебето?
/живот и здраве/, че бабите все са млади.
и на тези, които ще прекарат днешния ден в подготовка за някой именник
.
.

пожелавам ви един прекрасен ден изпълнен с много положителни преживявания

, но аз не мисля че е честно да се взимат предвид 12 месеца назад!Все пак за 1 година заплатата на един човек може да се повиши значително, и не е честно целият ти труд за 1 година бачкане, да достигнеш някакво нормално ниво с цел да отглеждаш дете по-спокойно, изведнъж да отиде на вятъра!Да не говорим, че парите за осигуровки, които си внесъл преди месеци и вече година, отдавна са похарчени!Би трябвало да се гледа дохода в момента, каквато е сегашната обстановка в страната, със сегашната минимална заплата, сегашната инфлация, изобщо със сегашната стойност на тези пари!Много малко майки изобщо са работили преди 1 година, на колко години трябва да е една майка, за да може да завърши, след това да започне работа, да поработи 1-2 години, без прекъсване, да е задължително на трудов договор, а не на друг, да не взима болнични и т.н. и т.н. и чак тогава да забременее!Изобщо това взимане на 12 месеца назад е абсурдно и не виждам нищо общо с майчинските, те се дават от постъпилите пари за осигуровки днес, а не преди 12 месеца!Истината е, че много малко майки ги устройва това решение, а за повечето от нас това е истинско ощетение!Просто ни запушиха устите и ни взеха и тия пари, които щяхме да получаваме при старото положение!Вързаха си гащите с цел да дават по-малко пари!Нямам думи просто!Ама както сме оцели досега, така ще е и занапред!Все пак аз съм оптимист, че рано или късно нещата ще се оправят!
, защото и аз като кенгурото си имам бебче в коремчето.
яника да си жива и здрава и дано всичко лошо е зад гърба ти :