Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е точността на прогнозите на лекарите за пола на бебето и има ли случаи, в които те са били неправилни?
Какви са препоръките за лосиони и грижа за кожата по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е точността на прогнозите на лекарите за пола на бебето и има ли случаи, в които те са били неправилни?
-
Какви са препоръките за лосиони и грижа за кожата по време на бременност?
Препоръчително е да се съсредоточите върху грижата за кожата по време на бременност, като използвате подходящи лосиони и поддържате хидратацията. От съществено значение е да изберете правилния продукт, който да помогне на кожата да се подготви за растежа и да намали риска от стрии. Важно е да се консултирате с лекар или дерматолог за препоръчителни продукти и техники за грижа за кожата.
-
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
При избора на дрехи по време на бременност е важно да се вземе предвид комфортът и практичността. Много жени предпочитат да носят преушити обикновени дрехи, за да създадат по-удобни модели. Важно е да изберете дрехи, които осигуряват комфорт и свобода на движение, като същевременно са подходящи за нарастващия корем. Освен това изборът на неутрални цветове може да бъде практичен, тъй като позволява по-голяма универсалност и възможност за комбиниране на дрехи.
-
Какви са препоръките за грижа за корема и бебето по време на бременност?
-
Кога мога да започна да усещам движенията на бебето?
ммм пропуснала съм да вкарам и Априлската мама и като цяло Април.... е жалко..
между другото утре пък са именячки всички Анчета и Янчета,като мен
...и не знам дали знаете но не е хубаво да се работи (покъщна работа) Жените не работят за да не се разболяват децата им,а самата Анна не е имала далго време деца и я описват ,като пазителка на дома а ноща преди св.Анна, демек днес е злокобна нощ на прокоби и магии и затова тази вечер е хубаво да си запалите свещт в къщи... каквато и да е тя! ..дано не съм ви изплашила,поверие е...но инстинктивно го правех всяка година преди да прочета и то в православния календар....има неща,които правиме и без да знаем защо
..а и много е приятно свещ да гори,особенно ароматните са страхотни.... за сънищата..искам да ви споделя,че няколко месеца преди да забременея сънувах,че отивам на свтбата си но родих по пътя така и не се омъжих но бебето беше момченце и говореше и аз не можех да повярвам и само възкликнах...ама то говори а жената която ме изроди каза..о,ти нищо още не знаеш и се събудих... иначе бебето беше много красиво.... странно се чуствах после
казват че и сватба и раждане не е хубаво да се сънува но така беше.... и така до миналата седмица казваха момченце но на 3Д видяха момиченце...

От 4ти месец насам си имам по малко кръв в носа, без да тече... просто така, колкото да .. има. Четох в една книжка че е нормално неразположение, което се получава в 5ти месец, ок съм с това.

и днес аз съм в много добро настроение все едно съм родила аз
толкова се радвам . Родила е за по малко от 2 часа и аз се моля и на мен да ми се случи , че като се сетя предните пъти какво беше косата ми се изправя 
(мойто бебче е много игриво а и децата само търчат по мен и слагат ръка на корема ми и така се кефят
много им е забавно като ги ритне сестричката им
)

), рано сутрин, през деня съм ОК. И през предната бременност бях така - бях чела, че е нормално и се дължи на отстлабването на стените на кръвоносните съдове. Ако е голямо кръвотечението, все пак се консултирай с лекар.