Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е точността на прогнозите на лекарите за пола на бебето и има ли случаи, в които те са били неправилни?
Какви са препоръките за лосиони и грижа за кожата по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е точността на прогнозите на лекарите за пола на бебето и има ли случаи, в които те са били неправилни?
-
Какви са препоръките за лосиони и грижа за кожата по време на бременност?
Препоръчително е да се съсредоточите върху грижата за кожата по време на бременност, като използвате подходящи лосиони и поддържате хидратацията. От съществено значение е да изберете правилния продукт, който да помогне на кожата да се подготви за растежа и да намали риска от стрии. Важно е да се консултирате с лекар или дерматолог за препоръчителни продукти и техники за грижа за кожата.
-
Какви са препоръките за избор на дрехи по време на бременност?
При избора на дрехи по време на бременност е важно да се вземе предвид комфортът и практичността. Много жени предпочитат да носят преушити обикновени дрехи, за да създадат по-удобни модели. Важно е да изберете дрехи, които осигуряват комфорт и свобода на движение, като същевременно са подходящи за нарастващия корем. Освен това изборът на неутрални цветове може да бъде практичен, тъй като позволява по-голяма универсалност и възможност за комбиниране на дрехи.
-
Какви са препоръките за грижа за корема и бебето по време на бременност?
-
Кога мога да започна да усещам движенията на бебето?
.И дали може само в 22 г.с. ( така четох някъде из форумите) или и малко след това.

.....но тези в саксия най-малките струваха по 50лв, което ми се стори доста, а и не съм сигурно после като го засадим наново дали ще оцелее изобщо?Вие как мислите?

Но ще се пробвам за една малка разходка.
Иначе на мен при всеки преглед ми мерят кръвотоците или както казахте, връзката между майката и бебето. Д-р Сигридов гледа кръвоснабдяването на матката - някаква артерия долу вдясно, както и пъпните върви на бебите и плацентите. Надявам се, че е достатъчно. И аз като Рони не държа да си имам запис на диск, ЖЗ за следващата ФМ може и да съм размислила.
.
,на всичкото отгоре раждах деца направо(2-3 годишни),а не бебета
.,така че...продължавам традицията 
, както при някои майчета тук.