Отговори
# 255
  • Пловдив Белащица
Чакай да пускам повече постинги да я изписваме тази тема.

Та и аз като малките деца понякога се заигравам в игрички, особено тези на Мондо. Сега си правя зоопарк, ако имате желание да цъкнете на този линк, че така ми се набират точки    Mr. Green

http://wassilena.mondozoo.com   bouquet

# 256
Да кажа и аз мерките и теглилките на Мити.
Миналата седмица го водих - 12 500 и 88 см.
Цитат
И аз доста изчетох по темата!Особено изцепването на 1депутат към жена с проблеми страшно ме вбеси.Имаше доста коментари от възмутени хора под статията(в интернет четох).
Аз гледах сутринта дебатите по нова телевизия.Това е просто отвратително.Чудя се как въобще може да има такива хора, а камоли управляващи.Имам приятелка с такъв проблем, която се подготвя за инвитро.Самата тя каза, че вече се чувствала като психично болна.Само изследвания, доктори и т.н.Стискам и палци и от сърце се моля да се сдобие с така дългоочакваното бебче.Когато родих миналата година дори ми беше трудно да и се обадя да и кажа като знам какво изживява.

# 257
Уини, много е сладка Кари ангелче. А възпитателките или незнам как се наричат (нали не ходим на ясла още) така ли са облечени винаги или само за пиеската?

Благодаря за комплиментите  Hug Винаги така се облечени каките ( както ги наричаме  Laughing ). Ходят само с този вид униформа за работа, която е тениска или пуловер с името на яслата и черен панталон. А Павлин се преоблича в специални готварски дрехи ( мисля че се вижда на някоя от снимките ). По принцип тук на повечето места се работи с униформа. Аз лично всеки път се учудвам като видя някоя мед. сестра в България с дълги лакирани нокти - адски нехигиенично е! Тук ни е абсолютно забранен всякакъв лак и т.н. дори ако носиш обеци, те трябва да са много дискретни и да не са висящи. Евала им правя на англичаните са това  Peace

Мини, много е хубаво това, което организирате! Дано да постигнете целите си, а депутатите да си отворят очите за истинските проблеми в това общество!

# 258
Уини, Кари наистина е страхотно ангелче. Hug При нас в яслите сестрите са с престилки, което допълнително май стресна малката.
Манго, аз кликнах, но не знам трябва ли и да се регистрирам или да правя друго. Само поразгледах. Интересно е.
Включвам се и аз да поспамя в доизписването на темата, но основно да почерпя. Преди малко научих, че моя приятелка днес е родила момиченце след дълго чакане и два опита ИКСИ. Да им е жива и здрава малката принцеса.

Сетих се, че някой, май Десем беше писала или питала нещо за клуб "Патета" в Лозенец. Много е готин, добре организиран и за децата, и за възрастните. Бяхме там на РД преди две седмици, на Ния страшно й хареса. Имаха нещо като маскарад, някои деца ги рисуваха каките, други само ги обличаха. На моята сладурана успяха да й метнат една перелина преди тя да се метне на колата. Доказателството е тук: http://www.mupa.snimka.bg/album.php?album_id=311170&pid=9374872

# 259
Здравейте момичета!
Много сте изписали, браво на вас, хайде, малко остана до коледната темичка Simple Smile

Мини, ако съм сама с Киара май няма да мога да отида Sad Cry дано се съберат много, много хора!

Манго, Андрея наистина ни е отличничката! На братовчед ми дъщерята като беше малка имаше подобно изпълнение - в един период обясняваше, че се казва "Яна Петрова Дядо Гуркова" Mr. Green

Уини, за съжаление клипчето ми вървеше на пресекулки, ама празненството е било много хубаво, а Кари е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нина, Рали е голяма сладурана, какато и баткото, изглежда добро хлапе Simple Smile Между другото на снимката със слънчевите очила Рали не си ли е "заключила" пръстите на ръката? Киара от известно време прави така. аз се шегувам, че се пази от уроки.

А пък в събота ходих до Мола и там срещнах Джу и Ния Simple Smile Джу ни позна с Киара и се обади. Ния е руса къдрава сладурка и доста се забавляваше тичайки напред-назад. Та Джу ви праща поздарви на всички и обеща да се включи около празниците.

Въобще не знам как ще се справям като се върна на работа. Аз и сега не се справям, камо ли тогава newsm78

Нещо съм се разчуствала, та да ви кажа, че много ви обичам и благодаря, че ви има!

# 260
  • Пловдив
Гери  Hug  Hug Hug

# 261
  • Сливен
здравейте момичета Hug
не съм много активна последните дни,но се надявам да се компенсирам в другата тема Wink Laughing
минавам само да кажа на Мини  smile3501
за протеста довечера,че се борят за това за да има много щастливи като нас родители newsm51
защото е много тежко да знаеш,че има някаква възможност да имаш рожбичка,а да нямаш финансовата възможност да я постигнеш Cry Cry Cry

# 262
Гери, взаимно е  Hug   Hug   Hug

# 263
И аз съм много емоционално настроена покрай празниците  Grinning
Обичам си ви и това е  Hug  Heart Eyes

Ния е много готина, а клубчето е супер  Peace

# 264

Нина, Рали е голяма сладурана, какато и баткото, изглежда добро хлапе Simple Smile Между другото на снимката със слънчевите очила Рали не си ли е "заключила" пръстите на ръката? Киара от известно време прави така. аз се шегувам, че се пази от уроки.

Ами да вярно, че си е "заключила" пръстите аз чак сега обърнах внимание. Ама незнам защо, ама няма лошо да се пазят от уроки Wink
Аз искам да попитам вашите мили сладурчета смучат ли си палците newsm78

# 265
  • София
Здравейте!
Малката от вчера на обяд няма Т и днес си беше на ясла.Не е имало проблеми,спала си е даже са я събудили последно само следобедната закуска не е искала да яде,но като си прибрахме си хапна яла паничка с боб Mr. Green И не мога да ви опиша всеки път като я взимаме и ни види как грейва и от кеф чак плаче,гледаката и чувството не може да се опише... Grinning
Това е за сега от нас. Hug
Отивам да гледам клипчета

# 266
Наталчето, радвам се, че Мишел е добре.

Киара не си смуче палеца, но е така залепена за бибата, че не знам кога ще успеем да я махнем.

# 267
Да се включа и аз по обсъжданите въпроси:
Закуската - Марти е фен на всякакви печени филийки - правя му с кашкавал,сирене,мед, кайма,попара с мляко и сирене
За сладкото - опитвам се да контролирам нещата, ама работата не става. Имаме си и по-голям братовчед, който никак не ми помага и разваля дисциплината, а и едната баба Mr. Green
Мерките ни преди два месеца бяха 13 кг и около 87 см
Отивам да гледам снимките и  клипчетата

# 268
 Здравейте, момичета.
 Аз пак не съм писала отдавна, ама не ми остава време.
 Кари, наистина е много сладка.
 Гери и ние много те обичаме.
 Добре дошли на новите мами. Сега ще отида да гледам снимките на новите попълнения.
 Ние сме малко настинали - аз и Генчо. Дано Пепи се размине с настинката. Мен ме боли гърлото, а Генчо има хрема. Засега всичко е много леко. Обаче това не означава, че Гено е спокоен, а пък аз съм най-спокойна от всички  Mr. Green
 Ние си запазихме места в хотела, където ще ходим на планината. Запазихме си за 24-25, защото иначе нямаше места.
 Приятен ден от нас.

# 269
 newsm78 Аз така като гледам май малко съм се изхвърлила с тези 92 см, може би е била 82 см  Rolling Eyes, ама като не си спомням Simple Smile
А за сладкото и при нас не се получава и се купува на баткото и на нея естествено и аз днес офоциално забраних всякакви следки работи особено шоколадови да се избягват да се купуват та да видим.
Хайде лека ноя от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт