Отговори
# 285
  • Пловдив
Лили, браво, че си успяла да подкрепиш мълчаливия протест снощи  Peace
Мери, дано куклата да се оправя и да нямате проблеми повече. Напълно те разбирам колко безпомощен се чувства в такава ситуация от разстояние.
Хубав ден на всички  Hug
Хайде пишете, че не остана от тази тема Simple Smile

# 286
Честит рожден ден Наде. Много щастие, любов и късмет с любимите ти кучета и хора. Лека и безпроблемна бременност и здраво и щастливо братче за Ал. Много усмивки и много изненади днес ти желаем.

Иглика, Мартин, Виктор, Баркли и Багира

Пухчо, честита годишнина, да сте много щастливи винаги!!!

SunshineMery
бързо да се оправя детенце. Дано сега като позастуди и убие вирусите да ви приключат проблемите.

За протеста аз вчера цял ден четох и преживявах, но нямаше как да отида. Иначе смятам че предаването се получи добре и емоционално. Дано да има някакъв ефект, най малкото да се заговори за тези проблеми.

# 287
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАДЕ! ОСВЕН ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСМИВКИ, ТИ ПОЖЕЛАВАМ ОЩЕ МНОГО СТРАХОТНИ СНИМКИ И МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ С АЛ, БЪДЕЩОТО БЕБЕ, ТАТКО ИМ И ГЕРА!

ДОРЕ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВАШАТА ГОДИШНИНА! БЪДЕТЕ ВЛЮБЕНИ, СПЛОТЕНИ, ЩАСТЛИВИ И РАМО ДО РАМО ИЗВЪРВЕТЕ ДЪЛЪГ ПЪТ, ОЩАСТЛИВЯВАНИ ОТ ПРЕКРАСНИТЕ ВИ МОМЧЕТА!

# 288
Честит рожден ден, Муци! Пожелавам ти здраве и да бъдеш обградена с много, много любов!

Честита годишнина и на ранобудната булка!

# 289
Здравейте и аз снощи бях в София, Лили  странно е, че не сме се видели, беше хубаво и разтърстващо, дано постигнем целта си. Сега съм много изморена, но пък с чувствто на изпълнен дълг към всички онези като нашето семейство. Дано!

# 290
Честит рожден ден, Муци! Да си жива и здрава, глезена и обичана и мноооого щастлива  bouquet
Пухчо, честита годишнина!С пожелание да запазите семейното щастие и топлината помежду ви  още дъъъълги години.
 1dating
SunshineMery, дано вече спрат тези болести при вас.Стискай зъби, още малко остана и ще си при твоето съкровище.Ще я нагушкаш и ще и дадеш цялата си обич Hug
mini_79 , дано!

# 291
Здравейте момичета.
ЧРД на Муци!!!  bouquet
Честита годишнина наПухчо!!!  bouquet
Да сте живи и здрави,много щастливи и обичани.
И аз съм абсолютно съпричастна с проблемите на семействата с репродуктивни проблеми,и съм отвратена от арогантноста и незагриженоста на политиците.НЯМАМ ДУМИ НАПРАВО,мислят само как да крадат,а другите"кучета ги яло"всеки да се спасява по единично. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Кари е страхотно ангелче,и кава хубава ясла има.При нас кога ли ще има такива хубави държавни ДГ?  newsm78
А по въпроса за сладкото,шоколад не давам и на бабите съм наложила вето(колко го спазват е друг въпрос),и другите сладури гледам да ограничавам.
Хубав ден момичета!

# 292
Доре Честит Празник! Дълги години да сте заедно в здраве, радости и успехи!

Мини, нямам думи за теб Hug. Да подлагаш себе си бременна в почти 9 месец, в името на една кауза, в която вярваш .... силна прегредка от мен и се радвам, че те познавам Hug.

# 293
Мини, страхотна си Hug Направо ме хвана срам от мен си.

# 294
Здравейте!

Радвам се, че протеста е минал добре и пожелавам да пожъне оромен успех!   bouquet Мини, браво, мацка!!  Hug

Мери, дано Бети да няма повече проблеми. Само да те успокоя, че дори и плашещо да изглежда, треперенето при висока температура е нормална реакция на организма  Peace

Муцунка, честит рожден ден! Бъди здрава, все така позитивна и готина! Нека твоите момчета да те правят най-щастливата жена на света!

Пухчо, честита годишнина! Бъдете все така влюбени и щастливи заедно! Нека винаги всичко във вашето семейство да върви като по ноти!

# 295
  • Пловдив
Мини, радвам се, че познавам човек като теб  Hug

# 296
Здравейте, момичета!

Мини, имаш и моите аплаузи, надявам се да успеете с каузата.

Ние сме добре, днес съм си взела почивен ден, защото ще водя Емма в яслите на парти. Вие имахте ли вече Коледен празник в яслите?

# 297
  • Пловдив Белащица
Хайде на новата тема, от новия потребител на форума  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=357186.msg9550614#msg9550614

Общи условия

Активация на акаунт