Все навън е за игри, СЕПТЕМВРИйчето не ще да спи!

• 12 616
  • 295
  •   1
Отговори
# 240

честит имен ден на всички малки и големи принцески
страхотни снимки Peace

# 241
Ама съм много отвеяна,да са ни живи и здрави малките именничета!!!МНого усмивки да носят на семействата си и все така да изпълват с красота света около тях,а и страниците на темите ни!!!(не зная защо все си мислех,че миналата година Красиното Ани не празнуваше). newsm78 Явно съм в грешка.

Да е жива и здрава и адашката Ани Бани Hug Hug Hug
Аз ще пиша как е минала яслата след 1 4ас.Благодаря ви за милите думи Hug Hug Hug

# 242
  • Асеновград
Ехх,и аз съм много отнесена  ooooh! ooooh!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
Bravy,да си жива и здрава,мила-много щастие и любов!!! Hug Hug Hug Празнувахме миналата година Peace

ЧЕСТИТО И НА АНИ-БАНИ И НА МАЛКАТА НА ДЕСИ И НА ВСИЧКИ ,КОИТО НЕ ЗНАЕМ  Hug Hug

# 243
  • Варна
Честито на всички именици и от нас!   bouquet

Bravy - дано да и хареса в яслата Praynig Много хубави снимки Simple Smile ама фаворт ми е ном.36 Simple Smile

Аз ходих в яслата до нас да питам за усповията за записване. Много се изненадах-казаха "още не са излезли" Shocked Та всичката информация която получих е че на 5-ти почва записването и се искат само  копия от акт за раждане и личните карти на родителите. Всички останали документи трябвали след като ни поканят.....Така ли е наистина? Имам опсение че ще чакам 3 чаца на опашка инакрая ще ме върнат `щото нещо ми липсва....

И ние се изтипосахме на Коледната украса  Laughing    http://www.album.bg/kaloyan/images/9419641/48597

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 12:10 от Поспаланка

# 244
Честит Имен Ден на всички именници и именнички! Hug  bouquet Hug

Куши,представих си те в колата на Вали! newsm01  Joy Ама ти ще се побереш! Wink Наистина не е скъпа колата!Аз качвах Лизи в една с дистанционно. Crazy За мен те са най-добри!Хем може да си кара детето,хем може и ти да го контролираш! Simple Smile Тя беше във възторг! Party Ама ми се струва малка за такова нещо.Може би за другата Коледа! Wink

# 245
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Куши,представих си те в колата на Вали! newsm01  Joy Ама ти ще се побереш! Wink

hahaha Joy аз работя усилено да вляза във форма и направо ще вляза в колата! а и кога иначе ще карам СМАРТ  Flutter
ще имаме и голяма акумулаторна кола, ние караме подред според възрастта горе-долу  Crazy
КРАСИ е направила много хубава коледна украса, ама се крие  Blush Hug

# 246
  • Асеновград
КРАСИ е направила много хубава коледна украса, ама се крие  Blush Hug
   Blush Blush Blush  Hug Hug Hug Hug

http://krasikisova.multiply.com/photos/album/25   Hug Hug Flutter

# 247
  • София
Честит празник на всички Анита и на всички вас, защото днес е ден на майчинството.

bravy, дано ви потръгне на яслата, малко болести да ви стигат, за да ходи редовно и бързо да свикне и не тъгува за теб малката.

На малкото Ани ще му изям фибата. И аз искам да закачвам фиби  Crossing Arms, ама освен да си ги закачвам на елхата, друго едва ли ще ме сполети.

Мари, ние до сега два пъти сменяме клавиатура на лаптопа, е веднъж е заради баткото и веднъж заради малкия, но няма начин.

# 248
честит имен ден на всички малки и големи принцески  bouquet  bouquet  bouquet
Боже тези деца ми пълнят душата, само като съм ядосана влизам и гледам и просто всичко ми минава Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 249
  • София
И аз искам да закачвам фиби  Crossing Arms, ама освен да си ги закачвам на елхата, друго едва ли ще ме сполети.
Laughing И аз така. Laughing

# 250
# 251
  • морето и сините вълни :)
Благодаря момичета
ето лека слетобедна почерпка Embarassed

# 252
Честито на всички Анита   bouquet Много усмихнати и късметливи да бъдете
А щом сте казали, честито и на нас, щом е ден на майчинството  Wink   bouquet

И аз искам да закачвам фиби  Crossing Arms, ама освен да си ги закачвам на елхата, друго едва ли ще ме сполети.
Laughing И аз така. Laughing
Вие пък да не мислите, че като имам девойка, някой дава да слагам фиби  ooooh! Веднага биват "изстръгнати" от косата и набутани в устата  Crazy

Краси, много е хубава украсата  smile3501 А Анито е кукла както винаги  Heart Eyes

Куши, я се стягай и да се оправяш. То в това време най-лесно се разболява човек .... Колата и аз бих я подкарала  Blush Mr. Green

Брейви, много сте готини на снимките,още по-голяма хубавица е станала Радостинчето  Heart Eyes Ама и тя не търпи фибите като нас май  Wink
Дано да й хареса на яслата днес и бързичко да се адаптира  Hug

Насе и вашата кака много хубава елха е украсила.   bouquet

Поспаланка снимките са супер. Аз още не съм се наканила да заведа Криси до центъра, да видим нашата украса каква е тази година  Blush

Хайде и от нас малко снимки от днес. Бяхме на детски център да се измори дребната и така се отряза като се прибрахме, веднага заспа  Laughing http://iliana83.multiply.com/photos/album/7/7

# 253
Хайде на един много позитивен отчет.Днес е страхотен ден според мен,дано и на вас да е ткъв Hug

Заведох детенце сутринта много спокойна(и аз и тя),усмихваше се на всички по пътя,закачаше и учителката като я видя.Дойде едно детенце обаче,което много плачеше и нашата леко се стъписа,заплака съвсем малко на входа и утихна.Не знаех какво ще правя цял ден до обяд(много е странно),ама си намерих- 1dishes newsm71 cook cook и така стана обяд.
Отидох и звъннах на вратата,нашата излезе веднага след учителката и се хвърли да ме гушне.Беше усмихната,спокойна и щастлива,питах я дали иска пак при децата и тя каза-ДААА.Беше си гушнала куклата,както и влезе сутринта.Яла е сама(изяла е всичко разбира се hahaha),рзбирала всико,което и говорят,играла е с децата и не е питала за мен.Е тръгна си без фиба,тъй като момчетата незабавно са си я харесали и конфискували естествено,затова от утре с джуфки:)
Слязох на входа(там се намира и кухнята,която взимам)и се заговорих с жената,която я дава,защото Радостина се закачи с нея.Докато се обърна,нашата беше тръгнала обратно по стълбите нагоре Joy hahaha.Явно и е допаднало.Силно се надявам все да е така и да и харесва яслата и да не пита за мен.Поне се старая така да я възпитавам -да е по самостоятелна(колкото и да е леко гадничко за мен това).

Благодаря на всички за пожеланията за успех с детската Hug Чувствам се превъзходно момичета,дано все така да бъде оттук нататък:)

Много сладки дечица на Поспаланка Heart Eyes,Наска Heart Eyes,Илиянка Heart Eyes,превъзходна украса на Краси Peace,и аз съм мераклийка на свещите като теб:)Мъжа ми все се бъзика,че подарявам основно свещи на хората,защото аз винаги и свещи взимам.И когато се зачудя какво-и той се смее и вика,е как какво-"СВЕЩ" Joy hahaha

Куши
,бързо оздравявай Wine Glass или  Coffee Избери си сама.

# 254
  • София
Абе личи си на кой детето му е на ясла и пише цял ден във форума  Wink bravy, разгледах ви снимките, много пораснала тая кукла бе, като голямо момиченце изглежда, а явно се и държи така. Дано така леко минават и следващите дни, въпреки че в началото те изобщо не зацепват какво става, а после като се усетят може и да почнат да тъгуват, но при вас дано се размине.

Наска, май и ти си имаш беладжия и много си прилича с кака си.

Илиянка, добре си е прекарала госпожицата.

Общи условия

Активация на акаунт