честит имен ден на всички малки и големи принцески
Явно съм в грешка.

Много хубави снимки
ама фаворт ми е ном.36 

Ама ти ще се побереш!
Наистина не е скъпа колата!Аз качвах Лизи в една с дистанционно.
За мен те са най-добри!Хем може да си кара детето,хем може и ти да го контролираш!
Тя беше във възторг!
Ама ми се струва малка за такова нещо.Може би за другата Коледа! 
Ама ти ще се побереш!
аз работя усилено да вляза във форма и направо ще вляза в колата! а и кога иначе ще карам СМАРТ 

, ама освен да си ги закачвам на елхата, друго едва ли ще ме сполети.
Много усмихнати и късметливи да бъдете

Веднага биват "изстръгнати" от косата и набутани в устата 
А Анито е кукла както винаги 
Ама и тя не търпи фибите като нас май 

и така стана обяд.
),рзбирала всико,което и говорят,играла е с децата и не е питала за мен.Е тръгна си без фиба,тъй като момчетата незабавно са си я харесали и конфискували естествено,затова от утре с джуфки:)
.Явно и е допаднало.Силно се надявам все да е така и да и харесва яслата и да не пита за мен.Поне се старая така да я възпитавам -да е по самостоятелна(колкото и да е леко гадничко за мен това).
Чувствам се превъзходно момичета,дано все така да бъде оттук нататък:)
,Наска
,Илиянка
,превъзходна украса на Краси
,и аз съм мераклийка на свещите като теб:)Мъжа ми все се бъзика,че подарявам основно свещи на хората,защото аз винаги и свещи взимам.И когато се зачудя какво-и той се смее и вика,е как какво-"СВЕЩ"

или
Избери си сама.
bravy, разгледах ви снимките, много пораснала тая кукла бе, като голямо момиченце изглежда, а явно се и държи така. Дано така леко минават и следващите дни, въпреки че в началото те изобщо не зацепват какво става, а после като се усетят може и да почнат да тъгуват, но при вас дано се размине.