Все навън е за игри, СЕПТЕМВРИйчето не ще да спи!

• 12 602
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
Поспаланка, тук филмчетата Бебе Айнщайн са в avi формат с изключение на Бебе Нютън. На мен ми вървят без проблеми на DVD-то  Peace
Брейви, дъската е различна. Изглежда по този начин Има 4 магнитни печатчета - лапичка, цвете, къща и спирала; писалката пише от двата края,а изтриването е много забавно защото детето трябва само да дръпне, а изтривалката сама си се връща в изходна позиция. Това е сайта на производителя. Имат и друга дъска, върху, която се пише с вода и като изсъхне дъската всичко се изтрива, но аз реших, че нямаме време да я чакаме да съхне Simple Smile Дъската се продава в България за 73 лв. Аз си я поръчах от e-bay и ми излезе 40,41 лева като всичко (плащане и доставка) приключи за 2 седмици.

# 286
Страхотна е -браво Hug Hug HugИ ние ще вземем ама по-натам,че ве4е новогодишните са купени:)
Много ми харесва Peace

Ето ви кратък отчет от днешното ни ясленско пребиваване.Хора,колкото и добре да познаваме децата си,не знаем докъде им се простират способностите.Аз нашата уж си я знам,че е лакома,ама толкова,знам я че е инат и пищи и бие глава в пода,ама пък толкова...,знаех и че ще се защитава...ама да напада:))

Днес сме опищяли детската.Лелката вика-като в джунглата са били покрай нея.Не реве-а пищи-цял предиобяд.Усетила се е,накъде отиват работите явно.Обаче пък какво ядене му е дръпнала,скрила им е шайбата.Изяла е супата си и са и сипали втора,изяла е и нея.
Дали са и кюфте-изяла го е.Тръгнали са да я вдигат от масата,тя пищи и не иска да става.Дали са и кюфтето на друго дете(което не го е искало) и него е изяла.Аз я чаках да стане от масата бая време навън  Joy.Госпожата каза: "аз ако изям толкова ще ми натежи,това дете къде я слага тази храна"  hahaha Предиобяд мандарина са и оставили и лелята вика аз само се обърнах и мандарината я нямаше,скарала се на детето до нея,защо и я е ВЗЕЛО(нямало време за пове4е),а то казало"ама тя си изядее Tired  hahaha

Питах дали я слагат на гърне-слагали я.Питах дали контактува с другите деца,казаха и още как контактува,че ги и биела даже ,когато и взимат играчките(тя най-малката от всички- мамина лошоча  Embarassed).Борба за нейното си,авторитарката на мама  Mr. Green Embarassed

# 287
  • гр.Варна
Брейви, все едно аз съм писала поста ти! Peace
Когато Валя тръгна на ясла се държеше по същия начин-агресивна, непослушна и многооооооо ящна. Точно кюфетата на другите деца беше изяла и тя и зелевата салата (за разлика от мандарината).  hahaha hahaha hahaha
Всичко ще се оправи, бъди спокойна! Hug Hug Hug
Целувки за малката красавица! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Елсе, защо нищо не ми се отваря на мен? newsm78
Като натисна линка, който си дала ми излиза това: Ïðîôèëàêòèêà. #Crazy Може би нещо не правя както трябва. Thinking
А дъската е превъзходна. Ние имаме обикновена магнитна дъска и много се карат двамата за нея. ooooh!

Насе, вчера забравих да отбележа, че и твоите дечица изглеждат много сладки. Embarassed Embarassed Embarassed 
Хубаво е да имаш на кого да рачиташ вкъщи, а щом казваш,че ти е добричка каката-значи е безценна. Много  Hug Hug Hug за тях!

jiji_m , бързо да пробиват и кътниците на Алекс, че да не се тормози много дечко! Praynig

# 288
  • Асеновград
Всички снимки са страхотни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не мога да им се нагледам на порасналите ни дечица  Heart Eyes

Елсе, много е хубава дъската,ето какво нямаме ние ,а много хора ни питат за подарък  Peace Hug

Още щях да пиша,ама много й се приспа и отИвАМ да я мъча да заспи ,че колкото и да й се спи,приспиването при нас е мноого дълго  Tired

# 289
Абе хора,това Лизи си го измисли бре! Shocked Да не мислите,че сме толкова зле! #Crazy

Joy Joy Joy eee, Пебсче, споко - разбрахме, че е измислица ... Едва ли някой си е помислил, че вие сте си "контактували", а пък Лизи наглежда от кошарата  Joy Joy Joy

Насе, много му е рано още на Добата за педалите - сега може да го кара като кракомобил, а педалите - чак подогодина според мен   Peace

# 290
Люска, Hug Hug Hug,благодаря за подкрепата!Дано си права,че не ми се мисли ако ще е такава,как ще бера срам пред другите родители насетне Embarassed

Берина,Берина видях те Hug,бързо се разпиши,а днес  видях из форумите и St.Anger,само ако знаете колко е пораснала малката Heart Eyes

# 291
  • Бургас
Привет и от мен,
страхотни снимки! Децата са толкова сладки! Hug
Краси, ако сега заспи Ани довечера ще си легне ли навреме. Щото Алекс ако сега заспи край, отиде лягане в полунощ!
И аз искам да споделя, че Варна е приказно украсена.! Бургас тази година е малко по-добре, но пак не е кой знае какво!
Страхотни детски центрове има и в Пловдив.
При нас е пълна скука. Има 31 но не са подходящи за деца като нашите.
Пебс, всички разбраха че Лизи го е казала, споко!
Но е вярно че дребните много копират. И Алекс само да види че татко му ме гушва или целува идва и се нарежда и той. И  поне 5 целувки иска по устата, не става с една. Май ще стане голям любовчия.
До сега чистих, прах простирах. Той се събуди вече, а аз имам и да готвя.
Хайде бай

# 292
Тъй, тъй - вече трябва да се внимава в картинката - кой кого ощипал и къде - всичко ще се разбере в крайна сметка - дяцата ни не пасат трева и ще ни дънят пред този и онзи да ставаме за смях Mr. Green

Ние сме в драма с пишката - абе никой друг ли не е ходил на лекар, за да я дръпнат или ние сме рядък случай- горкото ми момче не може да се изпишка, толкова много плака вчера по време на манипулацията, днес уж трябваше вече да се е разминало, пък то... Каза ни ако го обичаме да не го жалим - иначе по-зле щяло да стане и операция следвало Sad

Лекси, аз разбрах,ч е и ледена пързалка сме имали даже, ама още не съм я видяла, ни украсата, нищо Rolling Eyes
Даниел пък Baby Einstein май не го впечатли особено. Ми да, това да не са ти реклами, я!

Имаше още, пак изфирясах. До после

# 293
# 294
Коки, това музикално килимче, за което епише Наска,  май се води учител по танци- гледах го на промоция в Метро и беше около 100-тина лв., Иначе си е перфектен подарък.
И ние се прибрахме преди малко от разходка, но не беше такъв зверски студ като вчера. Изкарахме окоол 2 часа и Дани спи, а вчера се намръзнахме като кучета за около половин час, беше много гадно, а Дани не търпи нито ръкавици, нито шал, поне с шапка стои.
Веси, ти кога мислиш да се връщаш на работа?
Да се похваля- ще си ходим в Асеновград за 2-3 дни, дано поне с Краси успеем да се видим, че то студено за разходки до Пловдив, а и нали не мога нашия да го водя в задимени заведения заради астмата, няма къде да ги срещнем бебетата, дано налято. А ще е голям купон да се запознаем с Ками в Пловдив, че Търново ни е на една крачка.
Бягам, че стана среднощ. Цунки на мамите и бебетата

# 295
  • морето и сините вълни :)
Павлинче има нова тема...Погледни 1 пост преди твоя там е линка към темата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт